Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سیدحسن رسولی در جلسه فوق العاده روز شنبه بررسی برنامه توسعه شهر تهران درباره دلایل پیشنهادی خود برای حذف تبصره ذیل ماده ۷۲ برنامه، اظهار کرد: رعایت مرزبندی ماموریت های شهرداری با سایر نهادها دارای اهمیت است. در حال حاضر سازمان های مردم نهاد در کشور ازحیث متولی با هیچ کمبودی مواجه نیستند، زیرا وزارتخانه ها و سازمان های متعددی در این حوزه مسئولیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ارزیابی عملکرد و رتبه بندی NGU از وظایف شهرداری تهران نبوده و مغایر با وظایف ذاتی این نهاد است. با این تبصره توقعاتی از حیث تامین منابع مالی متوجه شهرداری با مالیه ورشکسته خواهیم کرد.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران همچنین اعلام کرد: ستاد توان افزایی زیرمجموعه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران است، از این رو این تبصره از نظر شکلی و محتوایی ایراد دارد.

لازم به ذکر است با موافقت اعضای شورای شهر تهران، این تبصره از ذیل ماده ۷۲ برنامه پنج ساله سوم حذف شد.

رسولی همچنین درباره بند یک ماده ۷۴ نیز گفت: پیشنهاد می کنم در ارائه لایحه «تشکیل سازمان گردشگردی» بجای واژه «امکانات موجود» واژه «از طریق حذف و ادغام شرکتها و سازمان های زائد» جایگزین شود.

وی در تشریح پیشنهاد خود گفت: در ایجاد سازمان گردشگری باید از ظرفیت های پراکنده گردشگردی موجود استفاده کرد. همچنین به موازات ایجاد این سازمان می بایست چند شرکت و سازمانی که کار موازی در حوزه گردشگری در شهرداری تهران انجام می دهند، حذف شود تا سازمان جدید با مدیریت یکپارچه ایجاد شود.

رسولی درباره ماده ۷۶ برنامه سوم توسعه شهر نیز گفت: پیشنهاد می کنم واژه «افزایش حضور» به جای «تحقق عدالت جنسیتی» در اصل ماده و واژه «ایجاد تبعیض مثبت» به جای «ایجاد تعادل جنسیتی» در بند یک ماده جایگزین شود.

وی درباره چرایی این پیشنهاد نیز اظهار کرد: برداشت من از تحقق عدالت جنسیتی این است که قراردادن هر چیزی در جای خود یعنی عدالت، به عبارتی اگر فرهنگ قالب سامانه مدیریتی مردسالاری باشد، این می تواند عدالت تلقی شود، از این رو لازم است افزایش حضور زنان را تاکید کرد.

رسولی درباره جایگزینی ایجاد تبعیض مثبت در بند یک این ماده نیز تصریح کرد: منظور از ایجاد تبعیض مثبت یعنی سهم چهار درصدی بانوان در سطوح مدیریتی شهرداری تهران با تبعیض مثبت در کمیته انتصابات شهردار تهران به ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: رسولی شورای شهر شهرداری نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۹۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از پلمب ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران خبر داد.

به گزارش تسنیم، وی با ابراز اینکه «ما هشت هزار ظرفیت برای معتادان متجاهر داشتیم»، خاطرنشان کرد: ۲۱ هزار و ۲۰۰ نفر در مراکز ماده ۱۶ حضور دارند و چهار هزار ظرفیت خالی داریم، ۱۲ هزار و ۲۰۰ ظرفیت ایجاد شد که اگر ایجاد نمی‌شد این افراد کف خیابان‌ها بودند.

احمدی صدر با اشاره به ایجاد ۱۶ هزار ظرفیت با احتساب چهار هزار ظرفیت خالی، تصریح کرد: یکی از بهانه‌های افراد دارای منع پذیرش شامل افراد دارای صغر و کبر سن، اعصاب و روان، بیماران عفونی و دارای زخم باز و ترنس‌ها و دیگر افراد بود که ما پذیرش تمام این افراد را انجام دادیم.

وی با اظهار اینکه "جمعیت این افراد به ۵ تا ۷ هزار نفر می‌رسد. "، ادامه داد: اگر ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در محدوده بازار، هرندی و دروازه غار پلمب نمی‌شد، ۱۲ هزار نفر را دستگیر می‌کردیم که بعد از آزادی مجدداً به این ۴۵۲ خانه بازمی‌گشتند. بیش از ۳۸۰ خانه برای این افراد ناامن و بلوک‌کشی شده است. ۸۲ کُلُنی که محل تجمع ۵۰ تا ۳۰۰ نفره بود، دیگر امروز وجود ندارد. ۱۸۲ کلنی با جمعیت تا ۵۰ نفر داشتیم که جمع‌آوری شدند.

احمدی صدر با اعلام اینکه در خلازیر، میدان محمدیه، راه‌آهن و محدوده‌هایی از این قبیل مردم نمی‌توانستند تردد کنند، گفت: با اقدامات صورت‌گرفته معتادان از این محدوده‌ها جمع‌آوری شده‌اند.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی در ساماندهی کودکان کار و خیابان وارد شد، اضافه کرد: این موضوع مطرح شد که جمع‌آوری وظیفه پلیس است و پلیس گفت خودرو ندارد و شهرداری خودرو در اختیار قرار دهد به‌طوری که ما ۲۵ دستگاه خودرو در اختیار قرار دادیم.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با ابراز اینکه "یک ساختمان سه‌طبقه برای غربالگری کودکان کار اختصاص دادیم. "، یادآور شد: ما ظرفیتی ایجاد کردیم که خانواده‌های اتباع در آن فضا بخوابند و رد مرز شوند، حتی اتوبوس نیز برای انتقال این افراد اختصاص دادیم. ما خودرو، امکانات، تجهیزات، پول و... را اختصاص دادیم و اگر کاری انجام ندادیم، بگویید.

دیگر خبرها

  • مکان یابی ایجاد بازارچه های صنایع دستی بانوان در کشور
  • پلمب ۴۵۲ خانه پلاک قرمز در تهران
  • افزایش ۲۱ درصدی دستگیری متهمان مواد مخدر در خراسان شمالی
  • طرح ۱۵ روزه شهرداری برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی
  • تمدید ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا این تاریخ
  • ۷۰ درصد بودجه سازمان پایانه‌ها صرف مرمت و بازسازی می‌شود
  • ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تمدید شد
  • تشکری هاشمی: پلیس راهور از ورود موتور به پیاده رو ممانعت جدی کند | موانع فلزی در پیاده روها بازدارنده نیستند
  • ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ تمدید شد
  • ثبت‌نام طرح ترافیک خبرنگاران تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه تمدید شد