Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره پيشنهاد کلمبيا گفت: کار کردن در کلمبيا برايم افتخار است اما فعلا به تيم ملي ايران تعهد دارم.
به گزارش آريا، درحاليکه تيم ملي ايران خود را براي ديدار مرحله يک هشتم نهايي مقابل عمان در جام ملت هاي آسيا آماده مي کند، به نظر مي رسد کارلوس کي روش درحال سپري کردن آخرين تورنمنت مهم خود به عنوان سرمربي ايران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حواشي پر سر و صداي اخير از يک سو و اخبار مربوط به پذيرش هدايت تيم ملي کلمبيا توسط کي روش پس از جام ملت هاي آسيا از سوي ديگر، ثابت مي کند سرمربي پرتغالي احتمالا ماجراجويي جديدي را اين بار در آمريکاي جنوبي آغاز خواهد کرد.
کي روش در مصاحبه اي با AFP گفت:
شکي نيست که علاقه مندي و درخواست کلمبيا، حس اعتماد به نفس مرا افزايش داده است. آنها يک تيم باورنکردني با بازيکناني فوق العاده هستند که جايگاه خوبي در رنکينگ فيفا (12) دارند. کلمبيا تيمي معتبر و با پرستيژ است. علاقه مندي آنها مايه افتخار است و از اين بابت احساس غرور مي کنم اما در حال حاضر سرمربي ايران هستم؛ تمرکز و حس مسئوليت من کاملا روي ايران است؛ بدون شک پس از پايان مسابقات جام ملت هاي آسيا به پيشنهاد کلمبيا رسيدگي خواهم کرد.
با وجود سپري کردن يک جام جهاني خوب، فدراسيون فوتبال ايران قراردادي 4 ساله پيش روي کي روش قرار نداد؛ کي روش در اين مورد افزود:
صادقانه بخواهم بگويم خودم هم از اين موضوع تعجب کردم. اين شرايط، تصميم فدراسيون فوتبال ايران بود و توسط من ايجاد نشد. آينده سرمربيان در دست رئيسان است. آنها مي خواهند در جهت ديگري حرکت کنند بنابراين قطعا من نيز بايد به دنبال راه حلي ديگر باشم.
ايران به خاطر تحريم هاي سياسي که عليه اين کشور اعمال شده با مشکلاتي دست و پنجه نرم مي کند اما کي روش اميدوار است که تيم ملي ايران پس از مدت ها بتواند قهرمان آسيا شود. سرمربي پرتغالي افزود:
تحريم هايي احساسي! همواره تلاش کرده ام بازيکناني را براي تيم ملي انتخاب کنم که پيراهن‌ ملي را بالاتر از هر چيزي قرار بدهند. شما ممکن است شجاعت، وفاداري و نگرش مثبت داشته باشيد يا خير. اين موارد خريدني نيست. در ايران مردم از تحريم هاي سياسيِ احساسي که کشور و جامعه را تحت تاثير قرار داده است، رنج مي برند اما وقتي با همين مردم فوق العاده زندگي مي کنيد و روحيه آنها را مي‌ بينيد، شما هم عاشق همين مردم مي شويد.
عاشق بازيکنانم هستم. آنها هرگز تسليم نمي‌ شوند و شخصيت خيلي محکمي دارند. هميشه مي خواهند که پيشرفت کنند و براي رسيدن به اين هدف همواره مي جنگند. بازيکنانم هميشه خود را وقف اين کشور و پيراهن مي کنند. اين مجموعه شايد قوي ترين خانواده فوتبالي بوده است که در آن حضور داشتم.
از آخرين قهرماني ايران در جام ملت هاي آسيا بيش از 40 سال مي گذرد. مردم ايران پس از دهه ها دوباره مي خواهند طعم قهرماني را بچشند. اتفاقي که براي چند نسل اخير آنها بي سابقه بوده است. کي روش در نهايت گفت:
در اين وضعيت هيچ کس نمي تواند بيش از من و بازيکنانم، روي خودمان فشار ايجاد کند. به خاطر رويايي که داريم در تله عصبانيت و هيجان گرفتار نمي شويم و کنترلمان را از دست نمي دهيم.
لازم به ذکر است به نقل از منابع اسکاي در انگلستان؛ نايب رئيس فدراسيون فوتبال کلمبيا ارائه پيشنهاد به کي روش و مذاکره با اين مربي را تاييد کرده است. آلوارو گونزالز، نفر دوم فوتبال کلمبيا در اين مورد گفته بود:
ما کي روش را دو بار (در مادريد و ليسبون) ملاقات کرديم و او به من حس بسيار خوبي منتقل کرد.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کي روش کلمبيا سرمربي ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۲۹۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانیان همچنان عاشق کتاب فیزیکی هستند/ کتاب‌هایی که از نمایشگاه تهران خریده‌ام به اندازه یک کتابخانه بزرگ است

عضو هیئت علمی گروه فارسی جامعه ملیه اسلامی مولانا محمدعلی جوهر گفت: در نمایشگاهی که در تهران برگزار می‌شود، مردم با ذوق و شوق شرکت می‌کنند و کتاب می‌خرند و من این کیفیت حضور مردم را در جا‌های دیگر ندیده‌ام. با وجود وسایل الکترونیکی و پیشرفت اینترنت ایرانیان همچنان عاشق کتاب فیزیکی هستند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سید کلیم اصغر، عضو هیات علمی گروه فارسی جامعه ملیه اسلامی مولانا محمدعلی جوهر در دهلی است و تاکنون کتاب‌ها و پژوهش‌های متعددی را در حوزه زبان فارسی در هند تالیف و ترجمه کرده است. کلیم اصغر دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی را در دانشگاه تهران گذرانده و به همین دلیل تجربه حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را دارد. با او درباره سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و حضور صنعت نشر هندوستان به عنوان مهمان ویژه در نمایشگاه به گفتگو نشستیم.

کلیم اصغر درباره تجربه حضور خود در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: زمانی که در دانشگاه تهران دانشجو بودم، تجربه حضور در نمایشگاه کتاب تهران را به دست آوردم که ۲۴ سال پیش یعنی سال ۲۰۰۰ بود. آن زمان نمایشگاه در محلی در نزدیکی میدان تجریش (محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران) برگزار می‌شد و شنیده‌ام که حالا محل برگزاری‌اش به مصلی تهران تغییر یافته است. دو سه سال پیش هم فرصتی دست داد، اما متاسفانه نتوانستم از آن برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران استفاده کنم.

کلیم اصغر درباره ویژگی‌های نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از دید خود نیز اشاره کرد: در نمایشگاهی که در تهران برگزار می‌شود، مردم با ذوق و شوق شرکت می‌کنند و کتاب می‌خرند و من این کیفیت حضور مردم را در جا‌های دیگر ندیده‌ام. ایرانیان همیشه کتاب را دوست داشته‌اند. با وجود وسایل الکترونیکی و کتاب الکترونیک و کتاب صوتی و پیشرفت اینترنت که باعث شده در جا‌های دیگر کتاب را از این طریق بخوانند، ایرانیان همچنان عاشق کتاب فیزیکی هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی کتاب‌هایی که از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خریداری کرده پرداخت و گفت:، چون رشته ما ادبیات فارسی بود، بیشتر دنبال کتاب‌های ادبیات بودیم و همیشه منابع کلاسیک ادبیات فارسی، چون دیوان حافظ و مثنوی معنوی و همچنین منابع تحقیقی را خریداری می‌کردیم. بجز این؛ آثار درباره روابط میان هند و ایران را نیز خریداری می‌کردیم تا بخوانیم و بفهمیم که روابط هند و ایران پیشتر چطور بود و اکنون چگونه است. کتاب‌هایی که آن زمان از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خریداری کردم، اکنون حجم عظیمی از کتابخانه من در منزلم را تشکیل می‌دهند.

کلیم اصغر همچنین در پاسخ به این سوال که چه کتاب‌هایی از هندوستان در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باید به مخاطبان ایرانی عرضه شود، گفت: روابط هند و ایران از گذشته خوب بوده است. خوب است کتاب‌هایی که مربوط به روابط هند و ایران و درباره فرهنگ و تمدن هندوستان و ایران باشد در نمایشگاه و به مخاطبان ایرانی عرضه شود. چیزی که من در ایران دیدم علاقه مردم به بودا و یوگا بود. زمانی که ایران بودم هر جایی که می‌رفتم درباره بودا و یوگا صحبت به میان می‌آمد و آن‌ها که علاقه به ادبیات فارسی دارند دنبال کتاب‌های جدیدی هستند که در هندوستان دانشمندان و استادان و محققان هند درباره ادبیات فارسی نوشته‌اند. اگر دوستان ما کتاب‌هایی درباره روابط هند و ایران و آثاری درباره مثلا بودا و یوگا و فرهنگ هند و ایران و کتاب‌هایی که مربوط به ادبیات فارسی‌اند و در هند به زبان فارسی نوشته می‌شوند، در غرفه‌ها عرضه کنند، اتفاق خوبی می‌افتد.

این پژوهشگر زبان و ادبیات فارسی در ادامه به حضور صنعت نشر هندوستان به عنوان مهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و اثر آن بر نزدیکتر شدن صنعت‌های نشر دو کشور ایران و هند اشاره کرد و ادامه داد: برای ما باعث افتخار است که هندوستان مهمان ویژه این از نمایشگاه کتاب تهران است. کتاب بهترین یار است. مردم کتاب‌ها را می‌خوانند و مطالعه می‌کنند و در مورد آن کشور و تاریخ و فرهنگ آن کشور آگاه می‌شوند. امیدوارم دوستان ایرانی از کتاب‌هایی که از هند می‌آید استفاده کنند و مسئولان غرفه هند در نمایشگاه ارمغان خوبی برای مخاطبان ایرانی به همراه آورند و این حضور هند در نمایشگاه کتاب تهران باعث استوارتر شدن روابط هند و ایران شود.

وی در ادامه با اشاره به این نکته که برای معرفی هرچه بیشتر و بهتر صنعت نشر هند در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باید علاوه بر کتاب هرچیزی که هنر و فرهنگ هند را نشان می‌دهد نیز در غرفه هند باشد، گفت: ما خیلی خوشحالیم که نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود و من همه سال‌های دانشجویی‌ام در ایران را در این نمایشگاه شرکت کردم. در واقع من یک نیمه ایرانی دارم و حالا هم هر سال که وقت نمایشگاه تهران می‌شود دل من خیلی برایش می‌تپد. امیدوارم هندوستان کشور عزیز ما کتاب‌های خوبی را برای مخاطبان ایرانی به ارمغان بیاورد و آرزوی موفقیت برای هر دو کشور دارم. امسال که هندوستان مهمان ویژه در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است و آن طور که شنیده‌ام سال آینده ایران مهمان ویژه نمایشگاه بین المللی کتاب دهلی می‌شود و ما از مهمانان سال آینده هم به خوبی پذیرایی خواهیم کرد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم
  • اسحاق جهانگیری: گفتم حاضر نیستم زن و بچه‌ام را سوار پیکان کنم /در جلسه با نمایندگان و حدادعادل گفتم اجازه نمی دهم تولید ال ۹۰ را متوقف کنید
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • انتقام سخت مردم ایران از رژیم صهیونیستی باعث عزت و افتخار شده است
  • شهدا مایه افتخار سیستان و بلوچستان هستند
  • دفاع جمهوری اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی مایه خرسندی برای تمامی منصفان عالم بود
  • به مردم پاکستان که همواره از حق دفاع کرده‌اند افتخار می‌کنیم
  • گرایی-اسماعیلی؛ سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی باید پیشنهاد بدهد
  • روانخواه پیشنهاد استقلال را تایید کرد
  • ایرانیان همچنان عاشق کتاب فیزیکی هستند/ کتاب‌هایی که از نمایشگاه تهران خریده‌ام به اندازه یک کتابخانه بزرگ است