Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۸ کل کشور از ارائه پیشنهاد نمایندگان برای قیمت حامل‌های انرژی در سال آینده خبرداد.

ابوالفضل حسن‌بیگی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 کل کشور مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به مصوبه این کمیسیون برای تشکیل کمیته تعیین تکلیف قیمت حامل‌های انرژی، گفت:اخیراً نمایندگان 3 پیشنهاد درباره قیمت حامل‌های انرژی به ویژه بنزین و گازوئیل به کمیسیون تلفیق ارائه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:یکی از پیشنهادات این است که درصدی از نیاز مردم به بنزین که روزانه 60 میلیون لیتر می‌شود را با همان کارت سوخت به قیمت 1000 تومان عرضه کنیم و مازاد مصرف نیز که حدود 20 تا 30 میلیون لیتر می‌شود به قیمت فوب خلیج فارس که بین 2تا 3 هزار تومان است، عرضه شود.

نماینده مردم دامغان در مجلس با بیان اینکه پیشنهاد دیگر نمایندگان عرضه  روزانه 80 میلیون لیتر بنزین به صورت کارت است، افزود:به دلیل اینکه تولید بنزین در کشور روزانه بالای 100 میلیون لیتر است پیشنهاد شده تا مازاد تولید به قیمت فوب خلیج فارس به سایر کشورها صادر شود و منابع حاصل از آن به وزارت بهداشت، آموزش و پرورش و بخش دفاعی کشور اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 98 کل کشور تصریح کرد:یک پیشنهاد دیگر این است که در ماه به هر کارتی  60 تا 100 لیتر بنزین اختصاص داده شود و هر فردی که بیشتر از این نیاز داشت به قیمت فوب خلیج فارس تهیه کند.

عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس عنوان کرد:در این پیشنهاد نمایندگان ذکر شده است که مازاد درآمد حاصل از این روش نیز به وزارتخانه‌های آموزش و پرورش،بهداشت و تقویت بنیه دفاعی برای بستن مرزهای کشور اختصاص داده شود.

حسن‌بیگی اظهار داشت:در هرکدام از این پیشنهادات ارائه شده از فروش مازاد حامل‌های انرژی به ویژه بنزین و گازوئیل حدود 3 هزار تا 15 هزار میلیارد تومان دولت درآمد کسب می‌کند که در کمیته تشکیل شده بنا بر این است که پیشنهادات ارائه شده بررسی و تصمیم درست در این زمینه اتخاذ شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Bod برچسب ها: قیمت بنزین ، سال 98 ، مجلس ، کارت سوخت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: قیمت بنزین سال 98 مجلس کارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۰۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری آرد و نان
  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان چیست؟
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • کاظم موسوی نماینده مجلس: فروش نوکیای تقلبی حرام است
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • حسینی، نماینده مجلس: به جای تغییر در تیم اقتصادی دولت باید به دنبال بهبود سیاست‌ها بود/ اتفاقات بین‌المللی در قیمت ارز به شدت تاثیرگذار است