Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت:در سال ۹۸ با بهره‌گیری از تجارب امسال، برنامه ایجاد ۲۰ هزار شغل را در ۸ ماهه نخست سال خواهیم بست. ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۵ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، اکبر بهنام‌جو پیش از ظهر امروز در نشست فرمانداران استان اردبیل اظهار داشت: دولت از طرح‌های عمرانی، آبادانی و اقتصادی استان، حمایت‌های ارزشمندی انجام داده و در این حوزه شاهد اقدامات مهمی در استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با وجود برخی مشکلات پیش آمده در کشور دولت این حمایت‌ها را انجام داده است، تصریح کرد: پروژه عظیم راه‌آهن میانه-اردبیل و توافق برای اتصال آن به کشور جمهوری آذربایجان، منطقه آزاد اقتصادی، واگذاری و  اقدامات توسعه‌ای کشت و صنعت مغان، شبکه پایاب خداآفرین، راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی نمین و ده‌ها برنامه‌ توسعه اقتصادی دیگر با حمایت دولت به سرعت در حال  تحقق و تکمیل است.

تحقق ایجاد 20 هزار فرصت شغلی در اردبیل نیازمند فعال‌سازی واحدهای تولیدی استطرح مهارت‌آموزی در محیط کار واقعی 2000 فرصت شغلی در اردبیل ایجاد می‌کنداردبیل| بخش خصوصی 2900 فرصت شغلی در اردبیل ایجاد کردسالانه 20 هزار فرصت شغلی در اردبیل ایجاد می‌شود

استاندار اردبیل از فرمانداران خواست عملکرد دولت در شهرستان‌ها، به ویژه پروژه‌های شاخص اقتصادی و اشتغال زایی را، اطلاع‌رسانی کرده و مردم را در جریان اقدامات انجام شده قرار دهند.

بهنام‌جو دهه مبارک فجر را فرصت مناسبی برای بیان عملکرد دولت و کارنامه چهل ساله نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: برنامه‌ریزی ایجاد اشتغال یک میلیون و 77 هزار شغل جدید توسط دولت در سراسر کشور و سهم 13 هزار شغل در استان اردبیل و نیز موفقیت‌های حاصل شده برای ایجاد 20 هزار شغل از ابتدای سال از اقدامات مهم بوده است.

وی گفت: آمارهای اشتغال جدید در سال جاری، راستی‌آزمایی شده و دقیق بوده و براساس کد ملی و واریز حق بیمه تامین اجتماعی است و در این آمار، برش استانی و استخدام یک هزار و 700 نفر از جوانان استانمان در نیروهای مسلح کشور و برخی اشتغال‌های جدید استخدامی گنجانده نشده است.

استاندار اردبیل بیان کرد: افق ایجاد اشتغال  سال آینده بهتر از امسال است چرا که برخی سرمایه‌گذاری‌ها در سال جاری شروع شده که در سال 98 به بهره‌برداری می‌رسد و در سال 98 با بهره‌گیری از تجارب امسال، برنامه ایجاد 20 هزار شغل را در 8 ماهه سال خواهیم بست.

بهنام‌جو اظهار کرد: امیدواریم با ایجاد دو هزار شغل جدید در شرکت کشت و صنعت مغان، راه‌اندازی مجتمع‌های شیرآلات در گرمی و دیگر پروژه‌های شاخص در سایر شهرستان‌های استان شاهد تحول و توسعه اقتصادی استان باشیم.

او تصریح کرد: مدیران دستگاه‌ها و فرمانداران، برنامه‌‌های اقتصادی و ایجاد اشتغال در سال آتی را تا ابتدای اسفندماه سال جاری به استانداری تحویل دهند.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۰۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران

استاندار مازندران گفت: با شناسایی چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران، برای حل اجرایی آن اقدام عملی مناسبی برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در جلسه رشد اقتصادی این استان در ساری با بیان این‌که تکالیف دستگاه‌های دولتی مازندران برای رشد اقتصادی مشخص شد، اظهار کرد: برای تحقق برنامه‌های دولت جهت دستیابی به رشد اقتصادی و تحقق شعار سال در این استان تلاش مضاعف انجام می‌شود. ‎

وی با تاکید بر این‌که برای گام نخست چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی استان شناسایی شد و اقدام عملی برای حل آن اجرایی می‌شود، گفت: در سال گذشته برای دست‌یابی به رشد اقتصادی اقدامات خوبی در مازندران انجام شد اما هنوز با برنامه‌های دولت فاصله داریم.

استاندار مازندران از واکاوی ظرفیت‌ها و چالش‌های پیش‌روی رشد اقتصادی این استان عنوان و مطرح کرد: بر اساس اولویت‌های تعیین شده با بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های موجود موانع تولید یکی پس از دیگری برطرف می‌شود.

نوری با بیان این‌که از هفته آینده برای گره‌گشایی رفع موانع تولید با اولویت کشاورزی با حضور دستگاه‌های مربوطه انجام می‌شود، افزود: این رویه برای دیگر اولویت‌های توسعه مازندران ادامه‌دار خواهد بود.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به اینکه تکالیف دستگاه‌های دولتی در خصوص دستیابی به رشد اقتصادی به صورت منطقه‌ای، شهرستانی و زنجیره‌ای مشخص شد، خاطرنشان کرد: اگر اختلافی بین دستگاه‌ها وجود داشته باشد با برگزاری این نشست‌ها موانع برطرف می‌شود.

وی یادآور شد: برای دستیابی به رشد اقتصادی و تحقق شعار سال بر اساس برنامه‌های دولت، تلاش مضاعفی در مازندران انجام می‌دهیم.

کد خبر 747971

دیگر خبرها

  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد 
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران
  • برای رفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید برنامه جمعی داشت
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • تحقق ثبات اقتصادی با کم شدن هزینه‌های دولت
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک