Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای شهر تهران گفت:: ممکن است طی دو روز آینده بررسی برنامه ۵ ساله سوم شهرداری تهران ادامه داشته باشد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اعطا در حاشیه صد و هفدهمین جلسه علنی شورای شهر تهران با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به روند ادامه بررسی لایحه سوم برنامه توسعه شهر تهران اظهار کرد: امروز رسیدگی به ماده ۷۰ را آغاز کردیم و به ماده ۷۸ رسیدیم، البته بخشی از ماده ۷۸ که پیشنهاد حذف بود مطرح شد همچنین پیشنهاد جایگزینی هم وجود داشته که در ادامه مطرح خواهد شد، در این ۸ ماده‌ای که امروز مورد بررسی قرار گرفت بخشی به حوزه سلامت مربوط می‌شد و بخشی حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی که به اجمال مواردی را اعلام می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: شهرداری مکلف شده در برنامه ۵ ساله در رابطه با ایجاد، توسعه و تجهیز مراکز خدمات دهی اجتماعی اقدامات مشخصی را به صورت سالانه انجام دهد، همچنین نکته دیگر بهره مندی از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد بود که به عنوان یک حکم در برنامه مورد توجه قرار گرفت تا براساس یک برنامه عملیاتی روشن از این سازمان‌ها در حوزه‌های تصمیم سازی، برنامه ریزی، اجرا و پایش و دیده بانی کمک گرفته شود.

این عضو شورای شهر تهران یادآور شد: بحث تهیه سند جامع آموزش شهروندی نیز یکی دیگر از نکات مورد بحث بود که در چارچوب این سند که به هر حال شهرداری باید در این دوره ۵ ساله آموزش‌هایی به شهروندان ارائه دهد، حوزه‌هایی همچون محیط زیست و تفکیک پسماند، حمل و نقل عمومی، شهرسازی و معماری و مواردی از این قبیل با رویکرد کلی بازسازی اعتماد عمومی مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: نکته مورد اهمیت دیگر این بود که مقرر شد شهرداری با ادغام تعدادی از شرکت‌ها و سازمان‌هایی که در حوزه فرهنگی فعالیت دارند لایحه‌ای برای تشکیل سازمان گردشگری به شورا ارائه دهد که این سازمان متولی بحث گردشگری شهری باشد در همکاری با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی در این مورد بحث شد که در راستای حجیم کردن سازمان شهرداری هست یا نه.

اعطا گفت: از آنجایی که مقرر شده این کار با ادغام و کاهش تعدادی از سازمان‌ها و شرکت‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی صورت گیرد، این اقدام گامی در راستای حجیم کردن شهرداری تلقی نخواهد شد و می‌تواند کارآمد باشد. مقرر شد که در عرصه عمومی توسعه فعالیت‌های اجتماعی فرهنگی هنری با رویکرد تعامل خانوادگی به عنوان یک اصل صورت گیرد و خانواده محور برنامه‌ها دیده وتنظیم شود. همچنین بنا شد در این زمینه ما شهرداری را مکلف کنیم که لایحه‌ای تحت عنوان توانمندسازی زنان سرپرست خانوار که مورد توجه فرهنگی اجتماعی شورای شهر است را تهیه کنید.

وی ادامه داد: در نهایت به بحث شهر دوستدار کودک نیز پرداخته شد که در سابقه موضوع باید اعلام کنیم که شورای شهر در دوره‌های پیش مصوبه‌ای تحت عنوان شهر دوستدار کودک داشته که در این زمینه ستاد و کمیته‌ای وجود دارد که تعدادی از اعضای شورا به عنوان ناظر این مصوبه فعالیت می‌کنند، برهمین اساس بنا شد در این رابطه این مصوبه با جدیت بیشتری پیگیری شود و ما در شهر رویداد‌هایی را در حوزه کودکان تعریف کنیم، پاتوق‌های را به طور مشخص به عنوان محل بازی کودکان در محلات شهر طراحی کنیم و همچنین در بحث مبلمان شهری که مورد توجه شهرداری است به طور مشخص با رویکرد شهر دوستدار کودک به این موضوع بپردازیم.

اعطا در مورد پایان رسیدگی به مواد نیز گفت: در جلسه عصر امروز رسیدگی به ماده ۷۸ را آغاز خواهیم کرد، البته بعید است که بررسی همه مواد امروز به پایان برسد و ممکن است در دو روز آینده نیز ادامه داشته باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شورای شهر شهر تهران خدمات اجتماعی ظرفیت سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به این که تاریخ و هویت شهر ارومیه در برنامه‌های فرهنگی به فراموشی سپرده شده است، گفت: سازمان فرهنگی،اجتماعی شهرداری با همکاری‌های لازم با بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیای فرهنگ‌های تاریخی و هویتی شهر ارومیه گام برداشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، احد یوسفی امروز _سه‌شنبه بیست‌وهشتم فروردین_ در نشست هفتگی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به ضرورت توجه برای اولویت‌های فرهنگی گامی مهم برای رفع دغدغه‌های جامعه اظهار کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه در اسرع وقت نسبت به تهیه تقویم مناسبت‌های ملی و مذهبی و با برنامه‌ریزی های کامل و از پیش تعیین شده و اجتناب از برگزاری برنامه‌های دقیقه ۹۰ با اتلاف هزینه و بدون خروجی مؤثر اقدام کند.

وی در ادامه با لزوم احیای کار گروه فرهنگی متشکل از نماینده‌های دستگاه‌های دخیل در برنامه‌های فرهنگی ملی و مذهبی افزود: احیای کارگروه فرهنگی می‌تواند گامی مهم در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی فرهنگی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و بدون تداخل برنامه‌های تکراری و بدون اتلاف هزینه به نحو احسن و در خور شأن شهروندان اجرا و خروجی قابل قبولی داشته باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و دبیر اول شورای اسلامی شهر ارومیه در بخشی از سخنان خود با تقدیر و تشکر و از مسئولین و ارگان‌های نظامی و امنیتی در رابطه با عملیات تنبیه تجاوز "وعده صادق" حمله موشکی و پهبادی به رژیم صهیونیستی که توانست برای چندمین بار اقتدار ایران و ایرانی را به استکبار جهانیان نشان دهد، و با انتقاد و گلایه از کم کاری روابط عمومی شهرداری گفت: مجموعه مدیریت شهری به عنوان یکی از مراجع اطلاع رسانی در سطح شهر باید این اقدام مبارک و میمون را در ساعات اولیه با نصب بنر و فضاسازی برای مردم تبریک و تهنیت می‌گفت.

یوسفی تصریح کرد: دغدغه‌های اجتماعی باید سرلوحه برنامه‌های فرهنگی مجموعه مدیریت شهری قرار داده شود و با تولید محتوا و نصب بنرهای فرهنگی در جایگاه‌های اطلاع رسانی به دغدغه‌های جامعه اعم از فرزندآوری که جز مسائل و تأکیدات مقام معظم رهبری هم بوده باید در اولویت برنامه‌ها قرار داده شود.

وی با اشاره به اینکه تاریخ و هویت شهر ارومیه در برنامه‌های فرهنگی به فراموشی سپرده شده است، عنوان کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری با همکاری‌های لازم با بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیای فرهنگ‌های تاریخی و هویتی شهر ارومیه با اجرای برنامه‌های فرهنگی توجه ویژه داشته باشد.

وی بیان کرد: باید ساخت و نصب المان‌ها و نام‌های میادین شهری در دستور کار شهرداری قرار داده شود و با توجه به اینکه شهر ارومیه با وجود بقعه محمّدبن خلیلان که در دهه‌های آخر نیمه قرن سوم تا اواسط قرن چهارم هجری برای تبلیغ مذهب شیعه در ارومیه بوده بیانگر این است که ارومیه دارای هویتی تاریخی است و باید شهرداری در فضاسازی‌های شهر به این اصل توجه ویژه داشته باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان با اشاره به اینکه جشنواره‌های انگور، گل و بیدمشک و… یکی از ظرفیت‌ها برای معرفی گردشگری و اقتصادی شهر ارومیه است، خاطرنشان کرد: این جشنواره‌ها در چند سال گذشته به علت مصادف بودن با ماه‌های محرم و صفر و شیوع بیماری کرونا باعث تعطیلی شد لذا ضروری است شهرداری برنامه‌ریزی‌های لازم را برای اجرای هر چه بهتر جشنواره‌های انگور و گل که نشاط‌آور برای جامعه و شهروندان است، در تابستان سال جاری در دستور کار خود قرار دهد.

کد خبر 745243

دیگر خبرها

  • همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی برای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • وجود ۳۷۰ هزار دانش‌آموز در استان کرمانشاه
  • نقش مهم کانون پرورش فکری در مناسبت‌های فرهنگی
  • برخورد قاطع با پیمانکاران متخلف
  • ماجرای خروج کودکان کار اتباع از تهران
  • اجرای ویژه برنامه‌های روز جهانی زمین پاک در اراک
  • ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • طرح ویژه جمع‌آوری معتادان متجاهر در یک شب
  • بودجه فرهنگی شهرداری شهرکرد ۲۶ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است
  • جذب افراد زباله‌گرد و کارتن‌خواب به عنوان پاکبان