Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: در حال حاضر هیچ منبع جایگزینی به جز پساب تصفیه شده برای بخش کشاورزی و صنعت وجود ندارد و برای این کار همکاری بیشتری باید میان دستگاه‌ها صورت گیرد.

به گزارش ایرنا و به نقل از شرکت آب منطقه‌ای تهران، سید حسن رضوی در جلسه انسجام بخشی آب و آبفای استان تهران اظهار داشت: بخش زیادی از منابع آب در بخش کشاورزی به مصرف می‌رسد که باید با انجام کار فرهنگی از ظرفیت کشاورزان برای مدیریت مصرف آب در این بخش استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی مدیریت مصرف آب را یک موضوع فرا سازمانی عنوان کرد و یادآور شد: علاوه بر شرکت آب منطقه‌ای و شرکت آب و فاضلاب سایر سازمان‌های متولی همچون جهاد کشاورزی باید برای نجات منابع آب استان تلاش کنند.
رضوی با تاکید بر اینکه ضخامت آبرفت‌های (منابع آبی ) استان تهران به حداقل ممکن رسیده است، افزود: اگر آب با همین شیوه مصرف شود نه تنها منابعی برای نسل آینده باقی نمی‌ماند بلکه نسل فعلی نیز با کمبود شدید آب مواجه می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران با اشاره به لزوم اتخاذ سیاست مشترک بین دستگاه‌های متولی برای نجات منابع آب استان گفت: در حال حاضر هیچ منبع جایگزینی به جز پساب تصفیه شده برای بخش کشاورزی و صنعت وجود ندارد و برای جایگزینی آن با آب خام همکاری بیشتری باید میان دستگاه ها صورت گیرد.
همچنین محمد شهریاری مدیر دفتر بهره‌برداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران در این نشست اظهار داشت: خوشبختانه با حاکم شدن وضعیت آب و هوایی جدید و موج جدید بارش‌ها در کشور، در حال حاضر دغدغه روزهای انتهای شهریور وجود ندارد ولی همچنان وضعیت منابع آبی با شرایط مطلوب فاصله دارد.
وی با بیان اینکه از ابتدای مهر تا بیست و ششم دی ماه بیش از 164 میلی‌متر بارش در سطح استان به وقوع پیوسته است، گفت: این رقم در مدت مشابه سال گذشته 23 میلی متر به ثبت رسیده است که بیش از 600 درصد افزایش را نشان می‌دهد، همچنین میزان بارش‌ها از ابتدای سال آبی تاکنون در مقایسه با متوسط بلند مدت 65 درصد رشد داشته است.
مدیر دفتر بهره‌برداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران میزان بارش برف در حوزه آبریز سد لار از ابتدای سال آبی را بی سابقه توصیف کرد و گفت: میزان بارش برف در چهار ماه گذشته در این منطقه به سه متر و 30 سانتی متر رسیده که یک رکورد محسوب می‌شود.
وی با قدردانی از اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان تهران در مدیریت مصرف آب گفت: با توجه به اقدامات انجام شده و همکاری مردم میزان برداشت آب از سدهای پنجگانه تامین‌کننده آب شهر تهران برای مصارف شرب و بهداشتی حدود 13 درصد کاهش یافته است.
شهریاری میزان آب ذخیره شده در مخازن سدهای امیرکبیر، طالقان، لار، لتیان و ماملو را 547 میلیون مترمکعب عنوان کرد و گفت: این درحالی است که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 586 میلیون متر مکعب بوده است که علی رغم بارش‌های نسبتا مناسب همچنان میزان آب ذخیره شده در مخازن پنجگانه نسبت به سال گذشته 38 میلیون متر مکعب و نسبت به شرایط نرمال 105 میلیون متر مکعب کمتر است.
در ادامه محمدرضا بختیاری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بیان اینکه پساب را نباید به عنوان یک منبع آبی جدید نگاه کرد گفت: با توجه به وضعیت بسیار نامناسب منابع آب زیرزمینی پساب باید به عنوان یک منبع آبی جایگزین تلقی شود و با جلوگیری بهره‌برداری از منابع آب زیرزمینی، پساب تحویل حقابه‌بران بخش کشاورزی داده و از توسعه کشاورزی در استان جلوگیری کرد.
تهرام/ 9206 / 1539

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شركت آب منطقه اي تهران كشاورزي شركت آب و فاضلاب استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۱۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد

به گزارش جام جم آنلاین لرستان یاسر اکبریان اظهار کرد: بخش اعظمی از این پروژه ها در مراحل نهایی کار می باشد که از مهمترین آن ها می توان به طرح جهاد آبرسانی اشاره کرد که با مشارکت بسیج سازندگی سپاه استان به عنوان نماینده قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)، پیشرفت ۶۵ درصدی دارد.
وی افزود: با اجرای این طرح ۷۰ روستای مناطق محروم استان از آب سالم برخوردار می شوند که ۲۰روستا تاکنون از این خدمت بهره مند شده اند و مابقی طرح ها نیز طی ماه های آینده به بهره برداری خواهند رسید.
اکبریان بیان کرد: همچنین پارسال حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی استان اصلاح و بهسازی شد و در حال حاضر نیز ارتقای زیرساخت های تامین آب و بالا بردن ظرفیت های موجود نیز در دستور کار قرار دارد.
وی عنوان کرد: با تلاش های انجام گرفته در بخش فاضلاب نیز حدود ۵۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال در دست اجرا است که مهمترین آن ها تصفیه خانه های فاضلاب در پنج شهرستان استان می باشد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان تصریح کرد: عملیات احداث تصفیه خانه در این پنج شهر از پیشرفت ساختمانی ۷۰ درصدی برخوردار است که با توجه به رایزنی های به عمل آمده و حمایت های استاندار و سایر مسوولان استانی و کشوری، تسهیلاتی از طریق چند بانک عامل برای آنها جذب شده است و تلاش می شود سرعت ساخت این تصفیه خانه ها افزایش یابد.
اکبریان بیان کرد: در بخش توسعه شبکه فاضلاب و به روز کردن آن ها نیز از همه ظرفیت های مهندسی و مالی شرکت استفاده شده است تا استان در شاخص های بخش فاضلاب ارتقا یابد.
 

دیگر خبرها

  • هیچ فاضلابی در شمال به دریا سرازیر نمی‌شود
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • ‌انتقال آب رودخانه کرج به البرز برای عبور از تنش تابستان
  • رفع تصرف اراضی استملاکی شهرستان لاهیجان
  • آخرین جزئیات از عرضه پساپ در بورس انرژی اعلام شد
  • برخورد قاطع با کشت و زرع و برداشت آب غیرمجاز در بند بهرام سد ملاصدرا
  • خیز رژیم صهیونیستی برای سرقت منابع نفت و گاز غزه
  • انتقاد جوکار از نحوه قیمت گذاری توسط کارشناسان دستگاه‌های دولتی وعمومی
  • انتقاد از نحوه قیمت گذاری زمین توسط کارشناسان دستگاه‌های دولتی وعمومی
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد