Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستايی وزير كشور همزمان با 29 دی، روز هوای پاك در پيامی ضمن مهم دانستن نقش مديريت شهری در حفظ و توسعه فضای سبز شهري و بهبود كيفيت هوا در محیط‌های شهری بر ارتقاء استانداردهای تولید خودرو و ساخت خودروهای هیبریدی و برقی تاكيد نمود.به گزارش بلاغ،مهدی جمالی نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور همزمان با 29 دی، روز هوای پاک با صدور پیامی ضمن مهم دانستن نقش مدیریت شهری در حفظ و توسعه فضای سبز شهری و بهبود کیفیت هوا در محیط‌های شهری بر ارتقاء استانداردهای تولید خودرو و ساخت خودروهای هیبریدی و برقی تاکید نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این پیام به این شرح است:

 رشد اقتصادی همراه با رشد جمعیت، افزایش شهرنشینی، افزایش استفاده از وسایل نقلیه موتوری و تغییر تدریجی به سمت اقتصادهای صنعتی بیشتر، منجر به آلودگی شدید در بسیاری از کشورهای در حال توسعه شده است. شتابزدگی در توسعه صنعتی بدون توجه به ملاحظات شهرنشینی، توپوگرافی، هواشناسی و مهم‌تر از همه، محیط زیست؛ چالش های زیادی از جمله آلودگی هوا را برای کلان‌‌شهرها ایجاد نموده است و گسترش این پدیده مخرب در سال های اخیر به خطر جدی برای سلامت شهروندان تبدیل شده و در کوتاه مدت و بلندمدت آثار زیانباری برای کشور در حوزه های مختلف بهه همراه دارد.

نیل به روز هوای پاک مستلزم بکارگیری راهبردی کلان به‌ویژه در بخش حمل و نقل و صنعت است، لذا می بایست ضمن توجه ویژه به صنایع دانش بنیان و های تک، در جانمایی و احداث صنایع جدید و همچنین در فرایندهای صنایع مهمی چون نیروگاه، فولاد، نفت و گاز و پتروشیمی، دقت و نظارت جدی‌تر صورت گیرد و به ارتقاء استانداردهای تولید خودرو، همچنین ساخت خودروهای هیبریدی و برقی توجه ویژه ای بعمل آید.

در سالهای اخیر از سوی تصمیم سازان اقدامات موثری برای کاهش آلودگی هوا برداشته شده است. تصویب استانداردهای کیفیت سوخت (یورو4)؛ بهبود مدیریت ترافیک برای کاهش تراکم در مناطق مرکزی شهرهای آلوده، توسعه ناوگان خودرو با سوخت گاز طبیعی؛ بهبود حمل و نقل عمومی(BRT و مترو)، کاهش یارانه های سوخت و بهبود نظارت و بازرسی خودرو از جمله این اقدامات است، اما تا رسیدن به نقطه مطلوب باید تلاش های بیشتری صورت گیرد.

در این راستا مدیریت شهری می تواند با توسعه کمی و کیفی ناوگان حمل و نقل عمومی و همگانی، حفظ و توسعه فضای سبز، احیای کمربند سبز و جلوگیری از تخریب گسترده باغات موجود در سطح شهر، نقش مهم و تأثیرگذاری در کاهش آلاینده‌ها و به‌ویژه بهبود کیفیت هوا در محیط‌های شهری داشته باشد. یقیناً نقش فناوری‌های نوین در بخش حمل و نقل و استفاده از سیستم هوشمند جمع‌آوری اطلاعات مربوط به تولید آلاینده‌های ناشی از خودروها نیز در این خصوص، از عوامل کلیدی و تعیین کننده است که می‌بایست مورد توجه مسئولین بخش صنعت و خودرو قرار گیرد.

ضمناً مدیریت شهری می تواند با ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه حمل و نقل پاک و با مشارکت سازمان های مردم نهاد، فرهنگ استفاده از دوچرخه و پیاده روی را در بین شهروندان، نهادینه نماید. بدیهی است همکاری دولت درجهت فراهم نمودن تسهیلات و وضع یا اصلاح قوانین مربوطه و همچنین نقش رسانه ها، به ویژه صدا و سیما، در امر آموزش باعث تسریع در تحقق این امر خواهد شد که قدم های موثری در این زمینه با تصویب قوانین و مقررات مربوطه برداشته شده است.

امید است به بهانه روز هوای پاک، همگی دست بدست هم داده و هریک به سهم خود گامی شایسته در پاکیزگی هوا برداشته تا شاهد تحقق این شعار درعرصه عمل و تبدیل شهرهایمان به شهرهای دوستدار محیط زیست باشیم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۱۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در سال گذشته از خودکفایی شهرداری قم در زمینه تولید آسفالت مورد نیاز در سطح شهر و فروش مازاد آن به بخش خصوصی خبر داد.

مسعود بخشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به عملکرد سازمان توسعه و عمران شهرداری قم در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میزان ۲۱۰ هزار تن آسفالت توسط سازمان توسعه و عمران شهرداری تولید و حمل و پخش شد.

وی افزود: ۱۲۰ هزار تن مصالح معدنی و ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در مجموعه ساخت قطعات بتنی ساخته شد.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم خاطرنشان کرد: در بحث آسفالت شهرداری قم در سال گذشته توانست به خودکفایی صددرصدی برسد و علاوه بر آن فروش به بخش خصوصی نیز اتفاق افتاد.

بخشی تصریح کرد: سازمان توسعه و عمران شهرداری قم توانسته است در حوزه تأمین آسفالت علاوه بر تأمین مصرف مناطق و پروژه‌های شهرداری، رقابت خوبی با بخش خصوصی در زمینه کیفیت و قیمت داشته باشد و بخش خصوصی در چهارچوب مقررات موجود به شکل خریدار به شهرداری مراجعه کرده است.

وی با اشاره به نیاز شهرداری قم به معادن و تولید مصالح معدنی برای زیر اساس و اساس آسفالت ادامه داد: معدن ونارچ یکی از مکان‌هایی است که شهرداری سال‌ها آن را در دستور کار داشته است و نزدیک به ۷۰ درصد نیاز شهرداری از این معدن تأمین می‌شد.

مدیرعامل سازمان توسعه و عمران شهرداری قم با اشاره به اینکه سال گذشته سازمان توسعه و عمران موفق شد مجوز کار در یک معدن کوهی در کهک بگیرد، اضافه کرد: مجوز این کار از مجاری قانونی اخذ شد و در سال جدید بهره‌برداری از معدن اتفاق می‌افتد.

بخشی با اشاره به اهمیت تأمین به موقع مصالح برای پروژه‌های شهری گفت: در این زمینه نیز حرکت به سمت خودکفایی است تا ۱۰۰ درصد مصالح مصرفی و خاکی پروژه‌های شهری قم در سازمان توسعه و عمران شهرداری تأمین شود.

کد خبر 747139

دیگر خبرها

  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بهبود جاده های روستایی و شهری پاکدشت به سرعت پیگیری شود
  • لزوم نظارت بر تولید نان از مزرعه تا سفره
  • تولید ۴۴ هزار قالب جدول بتنی در شهرداری قم / خودکفایی در تولید آسفالت شهری
  • توجه ویژه به معماری ایرانی_اسلامی در شهر تهران
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت 
  • بررسی تامین ناوگان حمل و نقل شهری در کمیسیون اصل نود
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به مقوله فرهنگ
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳