Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: شدت آلودگی صوتی در مشهد بالاتر از حد استاندارد است. ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۶ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، مهدی یعقوبی ظهر امروز در نشست خبری ارائه برنامه‌های هفته پاک در شهرداری مشهد اظهار داشت: امروز 29 دی ماه آغاز هفته هوای پاک است و هوا نسبت به آب و غذا دارای اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعقوبی با اشاره به کلان‌شهرهایی مانند مشهد که توسعه شهری دارند و روز به روز آلودگی در این شهرها بیشتر می‌شود گفت: در گذشته عواملی مانند گرد و غبارهای طبیعی و آتش‌سوزی در جنگل‌ها سبب آلودگی هوا بوده اما امروزه آلودگی هوا بر اثر صنایع انسان ساخت است.

وی ادامه داد: کنترل از مبدا (گازسوز کردن خودروها، استفاده از خودروهایی که سوخت کمتری مصرف می‌کنند و استفاده از حمل و نقل عمومی و...)خارج کردن خودروهای فرسوده،خارج کردن آلاینده‌ها و استفاده از انرژی پاک (انرژی خورشید و باد و...) راه‌های اساسی در کاهش آلودگی هوا  است.

یعقوبی هچنین با اشاره به منواکسید کربن که آلودگی ناشی از وسایل نقلیه است و سبب بروز بیماری‌هایی مانند سکته قلبی و مغزی می‌شود بیان کرد: 23 ایستگاه سنجش کیفیت هوا در مشهد وجود دارد که 10 ایستگاه مربوط به شهرداری، 12 ایستگاه مربوط به اداره‌کل محیط زیست و یک ایستگاه مربوط به سازمان هواشناسی است.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: در این ایستگاه‌ها براساس داده‌ها، شاخص‌ها اعلام می‌شود و ایستگاه‌ها معطوف به همین 23 ایستگاه نیست و در مجموع شبکه پایش 100 ایستگاه سنجش و پرتابل وجود دارد که علاوه بر اندازه‌گیری کیفیت هوا، آلودگی صوتی را اندازه‌گیری می‌کنند.

یعقوبی در بحث صوت به 5 ایستگاه سنجش مولفه‌های صوتی، 10 ایستگاه پرتابل و در حدود 5000 اندازه‌گیری پرتابل اشاره و تصریح کرد: شدت صوت در مشهد 75 دسی بل است که با توجه به استاندارد محیط شهری که 55دسی بل در نظر بگیریم 20 دسی بل بیشتر است.

وی با اشاره به همکاری پلیس راهور در کنترل شدت صوت در مشهد تأکید کرد: دو دستگاه سنجش الکترومغناطیس نصب و فعال است که قابلیت پرتابل و انداز‌ه‌گیری لحظه‌ای دارد که شدت این امواج در مشهد حدود 5/2 ولت بر متر است که میزان آن در مشهد بسیار پایین است.

هوای لرستان در وضعیت بسیار خطرناک؛ آلودگی هوا 11 برابر حد مجازمعاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوای عسلویه از تهران بدتر استآلودگی هوا نوبت عصر مدارس اراک را هم تعطیل کرد

یعقوبی از 6 گشت سیار مجهز به دستگاه‌های سنجش آلاینده که 5 دستگاه اختصاص به  تاکسی‌ها دارد خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت اتوبوس‌ها یک گشت به آنها اختصاص داده شده به طوری که اگر میزان خروجی گاز اگزوز و میزان آلاینده‌ها زیاد باشد اعمال قانون می‌شوند.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: طرح‌های ضربتی و شیفت‌های اضافی در این هفته و بحث‌های مطالعاتی و پژوهشی را در دستور کار خود قرار دادیم، تهیه فهرست انتشار آلاینده‌ها توسط دانشگاه صنعتی شریف با انعقاد قرارداد بین شهرداری و دانشگاه صنعتی شریف براساس آیتم‌های مختلف و خروجی که سهم هر بخش را در آلودگی هوای مشهد مشخص می‌کند ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: براساس این خروجی‌ها و استفاده از سه حوزه بتوانیم راهکارهایی برای کنترل آلاینده‌ها و پیشگیری در 2-3 روز آینده ارائه کنیم، این اتفاق برای نخستین بار در بین کلان‌شهرها است و در بحث هزینه‌ها خیلی مهم است.

یعقوبی با اشاره به عدم کنترل و استفاده نا مناسب از سموم  در سال‌های گذشته در بحث محیط زیست افزود: از روش‌های بیولوژیکی، مکانیکی و سموم کم خطر استفاده می‌شود که با همکاری نظام مهندسی کشاورزی و یک شرکت دانش‌بنیان در کالیبره کردن پیگیری شده است.

وی با اشاره به نوعی پودر که توسط یک شرکت دانش بنیان ارائه شده که سبب ازبین رفتن موش‌ها و جوندگان می‌شود و برای انسان خطری ندارد اضافه کرد: اتوبوس دیابت که از یک سال پیش با همکاری انجمن دیابت، شهرداری و یک شرکت خصوصی به صورت رایگان ارائه خدمات می‌کند.

یعقوبی از انجام 1400 تست دیابت و استفاده 600 نفر از این اتوبوس خبر داد و تاکید کرد: بیوگاز در محل شماره یک، تولید برق در حدود 600 کیلو وات در ساعت و در حوزه سازمان میادین، بهبود مشاغل مزاحم که تاثیر زیادی در کیفیت محیط زیست دارند از دیگر فعالیت‌های این نهاد است.

وی ایجاد فضای سبز و کاشت درخت را تکمیل کننده آرامش روانی دانست و گفت: با توجه به اقلیم شهر مشهد 27 پارک با مساحت 37 هکتار به بهره برداری رسیده و تا پایان امسال 16 پارک با مساحت 27 هکتار به بهره برداری خواهد رسید.

یعقوبی با اشاره به تمرکز بر درختکاری و کمربند سبز ادامه داد: در نیمه اول سال 100 هکتار کمربند سبز و 58 هزار درختکاری و در نیمه دوم 50 هکتار درختکاری با قابلیت بهره‌برداری با گونه‌های مختلف بومی مانند سنجد، بنه و اناب انجام شده و 294 هکتار تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام/ن

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۲۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۸۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های تهران پارک شکوفه با شاخص ۱۱۰ و شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۱۳۸، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۶۷، امام خمینی با شاخص ۵۳، باغستان شهریار با شاخص ۸۳، پارک رازی با شاخص ۷۱، پاسداران با شاخص ۸۷، پاکدشت با شاخص ۸۸، پردیس با شاخص ۶۹، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۷۶، پیشوا با شاخص ۸۳، چشمه با شاخص ۷۸، دانشگاه تهران با شاخص ۷۴، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۷۷، دماوند با شاخص ۵۴، رباط‌کریم با شاخص ۷۰، ژئوفیزیک با شاخص ۶۷، در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

همچنین ایستگاه‌های سلامت با شاخص ۹۶، شریف منطقه دو با شاخص ۹۹، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۷۸، شهرداری منطقه دو با شاخص ۷۳، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۹۵، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۶۹، شهریار با شاخص ۵۶، علم و صنعت با شاخص ۶۸، فرمانداری شهرری با شاخص ۹۰، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۳، ملارد با شاخص ۷۵، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۷، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۸، ورامین با شاخص ۹۲ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۹۰ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به این ترتیب، دستگاه سنجش کیفیت هوا در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۰، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۹، پونک با شاخص ۳۵، سرخه حصار با شاخص ۴۴ و قدس با شاخص ۵۰، در موقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 746801

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ورود ماهانه ۱۵ دستگاه اتوبوس به چرخه خدمت‌رسانی مشهد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای ۵ شهر اصفهان سالم است/ شاخص کاشان بر مدار نارنجی آلودگی
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • تشکیل پرونده قضایی برای ۵ معدن شن وماسه غیراستاندارد زرند
  • ثبت آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان
  • دو شهر خوزستان در وضعیت قرمز آلودگی هوا