Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شاهرخ یوسف زاده ظهر شنبه در نشست خبری بررسی دستاوردهای پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان که در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد نظام شبکه بهداشت را یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در حوزه سلامت دانست و گفت: در حال حاضر ۲۶ بیمارستان، ۶ مرکز درمان روستایی و ۹۶ مرکز درمان شهری در گیلان وجود دارد که در حوزه ارتقای سلامت به مردم خدمات‌رسانی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت در کشور و استان گیلان، بیان کرد: مردم پس از انقلاب با اجرای این طرح بیشترین خدمات حوزه بهداشت و درمان را دریافت کرده‌اند. براساس فرمایشات مقام معظم رهبری تلاش شده مردم جز رنج بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در ادامه به موضوع کمبود تخت‌های بیمارستانی در بیمارستان‌های دولتی و ارجاع بیماران به مراکز درمانی و بیمارستان‌های خصوصی در این استان اشاره کرد و افزود: در رشت هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی وجود دارد.

رشد نامتناسب نیروی انسانی مهم‌ترین مشکل دانشگاه علوم پزشکی گیلان

 وی با بیان اینکه این درحالی است که این شهر با کمبود ۲ هزار تختخواب مواجه است، تصریح‌کرد: متاسفانه هنوز شهر رشت از داشتن یک بیمارستان جامع محروم است.

یوسف‌زاده با اشاره به اینکه مردم، دانشگاه و درمان را سه حلقه حوزه بهداشت و درمان است، اظهارکرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تلاش است تا با کاهش فاصله بین مردم و دانشگاه و با پیشگیری از بیماری‌ها  مدت زمان درمان را کاهش دهد.

وی بزرگترین مشکل دانشگاه علوم پزشکی گیلان را رشد نامتناسب نیروی انسانی دانست و گفت: طی سال‌های ۹۳ افراد غیرمتخصص در این ساختار اداری این دانشگاه جذب شده‌اند. در حاال حاضر با وجود حجم بالای نیروی انسانی اداری با کمبود نیرو در کادر درمانی از جمله پرستاران مواجه هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تأکید بر لزوم وجود مرکز جامع سرطان در گیلان، بیان کرد: در صورت وجود مرکز جامع سرطان در گیلان مردم می توانند با مراجعه به این مرکز هم در پیشگیری‌، هم در شناسایی و درمان این بیماری زودتر اقدام کنند.

کد خبر 4517472

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشكی گیلان رشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۲۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به مناسبت هفته سلامت گفت: مدافعان سلامت امسال با شعار «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» به استقبال برنامه‌های هفته سلامت می‌روند.

او با اشاره به کنترل بیماری‌های واگیر از جمله پشه آئدس افزود: این پشه با شناسایی درست کانون‌ها و مه پاشی‌های درست کنترل و مهار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به آماده‌باش همه‌جانبه نظام سلامت در همه ادوار اشاره و تصریح کرد: بهداشت و درمان همیشه در خط مقدم خدمت به مردم بوده است.

دکتر آشوبی از اجرای موفق طرح ملی سلامت (غربالگری دیابت و فشار خون بالا) در گیلان خبر داد و گفت: در این طرح ملی که از ۲۰ آبان تا ۳۰ دی ماه سال گذشته انجام شد، از جمعیت بیش از ۲ میلیون و ۲۲۵ هزار نفری هدف در این استان، بیش از یک میلیون و ۴۴۶ هزار و ۸۶۰ نفر بالای ۱۸ سال شرکت کردند.

او انواع سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی و تروما را ۳ عمده دلیل تهدیدکننده سلامتی در گیلان برشمرد و افزود: تمام تلاش نظام سلامت استان غربالگری سرطان‌ها، فشارخون و دیابت و همچنین اقدامات و تعریف راهکاری راهبردی و عملیاتی برای کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات است و خوشبختانه اجرای طرح‌های نظام سلامت تا حدودی این تهدیدات را کنترل کرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی به‌موقع را یکی از راهبرد‌های دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانست و تصریح کرد: این دانشگاه در تمامی بحران‌های پیش‌آمده، پیش‌بینی‌شده و همچنین رخداد‌ها و حوادثی نظیر حادثه لنگرود، بحران سیل آستارا، چهارشنبه آخر سال و سایر تلاش کرده تا جریان رسانه‌ای را به دست بگیرد و خود راوی حوادث و رخداد‌ها باشد.

دکتر آشوبی همچنین به اجرای طرح سلامت خانواده در شهر‌های بالای ۲۰ هزار خانوار اشاره کرد و گفت: امسال در این طرح همه مردم تحت پوشش قرار خواهند گرفت و نیرو‌های مورد نیاز بهداشتی و درمانی به مردم خدمت خواهند کرد.

به گفته او، شبکه بهداشت در گیلان یکی از مزیت‌های نسبی این استان در کشور است که در بحران کرونا به سبب داشتن همین شبکه منسجم توانست در طرح شهید سلیمانی موفق شود و پیش از سایر استان‌ها این بیماری منحوس را کنترل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان