Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: یش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز توانمند در همیار مشاور داریم. می‌توانیم از این ظرفیت در کنترل و راهنمایی در برابر آسیب‌های اجتماعی استفاده کنیم.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، علیرضا کاظمی در آیین اختتامیه نخستین همایش ملی همیار مشاور ایران گفت: گزارش برنامه همیار مشاور را به وزیر محترم ارائه دادیم و امیدوارم این همایش دستاورد‌های خوبی برای نظام تعلیم و تربیت ما داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز همه ما به این نکته پی برده‌ایم که در نظام تعلیم و تربیت خلاء‌های اساسی داریم، همه ما تلاش می‌کنیم که این خلاء یعنی فقدان مهارت‌های لازم در ابعاد مختلف برای دانش‌آموزان را از پیش رو برداریم. متأسفانه روش‌های مختلف برای حل این مساله ایجاد نکرده‌ایم و آموزش و پرورش ما آموزش و پرورش حافظه‌محور و تک‌ساحتی شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: بخشی از آسیب‌های امروز ما ناشی از این موضوع است، وقتی سرمایه‌های مادی و معنوی لازم برای فعالیت‌های تربیتی در اختیار نداشته باشیم حتما تبعات نامیمونی را برای جامعه در برخواهد داشت. آموزش و پرورش مهم‌ترین استراتژی خود را تحقق سند تحول بنیادین برای دستیابی به حیات طیبه قرار داده و مهم‌ترین راهبرد هم تعلیم و تربیت تمام ساحتی با رویکرد مهارت‌محوری است.

کاظمی ادامه داد: تعلیم و تربیت مهارت‌محور دانش‌آموزان را به حیات طیبه می‌رساند. باید اقتضائات لازم را ایجاد کنیم و موانع لازم را برداریم. آموزش و پرورش در فرایند‌های خود تلاش می‌کند این موانع را حذف کند و سعی می‌کنیم با حذف آزمون‌ها و کاهش سهم کنکور به این فرایند کمک کنیم.

معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: برای ایجاد این زمینه‌ها باید از تمام ظرفیت‌های درون و برون سازمانی استفاده کنیم. سلامت روانی زیرساخت و بنیان همه فعالیت‌های تربیتی و راز شکوفایی دانش‌آموزان است. دانش‌آموز اگر از سلامت روان برخوردار نباشد نمی‌توانیم در هیچ حوزه‌ای موفق باشیم.

وی ادامه داد: توسعه منش‌های اخلاقی را در اولویت خود قرار داده‌ایم. در مازندران کار ارزشمندی انجام شده که راه‌اندازی شاخه دانش‌آموزی سمن‌هاست. این نشان می‌دهد دانش‌آموزان بسیار توانمند هستند و می‌توانند در حوزه‌های مختلف ورود پیدا کنند که طرح همیار مشاور نیز در همین راستاست.

کاظمی بیان کرد: بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز توانمند در همیار مشاور داریم، می‌توانیم این ظرفیت را به عنوان نقطه ثقل در بخش‌های دیگر نیز مورد استفاده قرار دهیم. هم در کنترل و هم در هدایت و راهنمایی در برابر آسیب‌های اجتماعی می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم. ما به این تشکل نیازمندیم و باید عالمانه و بادقت در این زمینه حرکت کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علیرضا کاظمی دانش آموز همیار آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۲۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۱۵۷ دانش‌آموز کردستانی به مرحله دوم المپیاد علمی و نانو

اسماعیل کوهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در کردستان تعداد ۱۵۷ نفر دانش آموز به مرحله‌ی دوم راه یافته اند که برای ۱۲۷ نفر دانش آموز از این تعداد امکانات آموزش به صورت حضوری با مدرسان کشوری و استانی مهیا و اجرایی شده است.

وی افزود: برای تعداد ۳۰ نفر دیگر از دانش آموزان در ۸ رشته دیگر شامل سلول‌های بنیادی، نجوم و اختر فیزیک، اقتصاد و مدیریت، تفکر و کارآفرینی، علوم زمین، سواد رسانه‌ای، فیزیک و کامپیوتر کلاس‌ها با استفاده از توان استان خراسان رضوی به صورت مجازی برنامه ریزی و و در حال اجرا است.

وی یادآور شد: با برنامه‌ریزی و هماهنگی و دعوت از ۸ نفر از مدرسان کشوری و استانی برای آموزش دانش‌آموزان راه یافته به مرحله دوم المپیادهای علمی و نانو به صورت حضوری، کلاس‌های مربوطه در دروس ادبیات، جغرافیا، زیست شناسی، شیمی، ریاضی و فناوری نانو در دبیرستان نمونه دولتی مولوی سنندج به صورت مترکز استانی با پذیرش ۱۲۷ دانش‌آموز واجد شرایط از پنجم تا دوازدهم فروردین ماه حتی در روزهای تعطیل نیز در حال اجرا است.

کوهی خاطرنشان کرد: طبق برنامه اعلام شده به مدرسان و دانش‌آموزان روزانه ۵ جلسه آموزشی برای هر درس در دبیرستان نمونه دولتی مولوی در حال برگزاری است، که با اهتمام اداره کل آموزش و پرورش استان، شرایط رفاهی، اسکان و غذای دانش‌آموزان در خوابگاه مولوی برای پسران و خوابگاه مائده برای دختران مهیا و اجرایی شده است.

کد خبر 6064130

دیگر خبرها

  • وجود ۱۷ میلیون دانش‌آموز در کشور ظرفیتی مهم است/ نسبت ایرانی‌گری و اقدامات کانون پرورش فکری
  • راهیابی ۱۵۷ دانش‌آموز کردستانی به مرحله دوم المپیاد علمی و نانو
  • باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود
  • ارائه خدمات مراکز مشاوره روانشناختی به ۲۷۵۶ دانش آموز همدانی
  • توانمندترین افراد جذب آموزش و پرورش شوند
  • مجروحیت ۱۱۶ فرهنگی و دانش آموز در حادثه تروریستی کرمان
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود/ ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود / ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • ساده‌زیستی در میان دانش‌آموزان استان قزوین ترویج شود