Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری امتداد، انتشار اخبار ضدو نقیض و تحلیل های مختلف در فضای مجازی در خصوص راننده محور شدن بیمه شخص ثالث و برخی اظهارات مبهم با این مضمون که صنعت بیمه تلاش دارد از این طریق به دنبال تعدیل زیان شرکت های بیمه باشد به شدت در فضای مجازی پخش می شود همچنین برخی ازین اظهارات با برداشتهای نا مشخص این تعبیر را دارند که این طرح و مکانیزم اجرای آن، هزینه مضاعفی را به خانوارها بخصوص در شرایط فعلی تحمیل می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تحلیل چهار کارشناس صنعت بیمه با تاکید بر متقن نبودن این اظهارات را منتشر کرد. ریسک نیوز ابهامات گزارش صدا و سیما را بررسی کرد

در ادامه بررسی ها علی اصغر عنایت ، دبیر کارگروه اتومبیل سندیکا به ریسک نیوز گفت:قانون جدید بیمه شخص ثالث سال ۹۵ به تصویب رسید و طبق این قانون، آیین نامه های اجرائی و نرخ نامه باید توسط شورای عالی بیمه به مرور به تصویب برسد.

عنایت با بیان اینکه در قانون جدید وسیله نقلیه ، فرد راننده ، افراد کم درامد و استفاده کنندگان از ماشینهای فرسوده مورد توجه قرار گرفته ، تصریح کرد:در قانون جدید رشته ثالث تاکید شده است که تا پایان برنامه ششم توسعه ، بیمه نامه شخص ثالث باید راننده محور شود و این تکلیف قانونی می باشد.

دبیر کارگروه اتومبیل سندیکای بیمه گران تاکید کرد : راننده محوری به منزله ان است که هر کسی به اندازه ریسکی که دارد باید حق بیمه بپردازد و بدین معنی نیست که اگر مثلا پنج نفر از یک خودرو استفاده می کنند باید به اندازه پنج بیمه نامه حق بیمه پرداخت کنند ،تفسیرهای نادرستی که در فضای مجازی ایجاد شده به دلیل نااگاهی از قانون جدید بیمه شخص ثالث است.

عنایت در تشریح این موضوع افزود:فاکتور استفاده چند نفر از یک ماشین و تاثیر ریسک آن در میزان حق بیمه تنها یک نمونه از چندین شاخص موثر در راننده محوری محسوب می شود و فاکتورهای اساسی دیگری همچون نمره منفی در رانندگی ، ریسک راننده ، سوابق و جرائم رانندگی و … موثر است و استفاده چند نفر ازیک خودرو تنها ممکن است مقدار جزئی و اندکی به رقم حق بیمه اضافه کند.

 دبیر کارگروه اتومبیل سندیکا با بیان اینکه راننده محوری در قانون تصریح شده و بیمه مرکزی نیز موظف به اجرای قانون است ، گفت:علت تاکید قانون بر راننده محوری نیز ایجاد عدالت در تعیین حق بیمه ثالث می باشد زیرا اساسا در هیج جای دنیا راننده پرریسک و کم ریسک حق بیمه یکسانی ندارند.

عنایت تاکید کرد : آیین نامه ای که دولت بر اساس قانون مصوب کرده تغییر ناپذیر است و در این ایین نامه اصول کلی مبنا قرار گرفته که این اصول را باید شورای عالی بیمه در محاسبه حق بیمه سالانه لحاظ کند به عبارتی از انجا که در ابتدای هر سال باید در نرخ نامه ثالث تجدید نظر شود این اصول کلی برای تعیین حق بیمه باید رعایت شود.

وی با اشاره به اینکه صنعت بیمه در مقوله راننده محورشدن ثالث در راستای مصوبه هیات وزیران و ایین نامه های موجود حرکت می کند،مجددا تصریح کرد : شایعات فصای مجازی مبنی بر دریافت حق بیمه از تعددادنفراتی که از یک خودرو استفاده می کنند به هیچ وجه صحت ندارد.

دبیر کارگروه اتومبیل سندیکا افزود: در شش ماه گذشته نسبت خسارت بیمه های اتومبیل در صنعت بیمه به دلیل گران شدن قطعات خودرو به شدت افزایش یافته است که ضروری است ،سال اینده در شورای عالی بیمه باید در این خصوص چاره اندیشیده شود که البته عواض وارده به صنعت بیمه را نیز باید به چالش ها اضافه کرد.

به گزارش ریسک نیوز، به نظر می رسد راننده محور شدن بیمه نامه شخص ثالث نیازمند ملزومات و بسترهائی است که حداقل در شرایط فعلی مهیا نیست چرا که به زعم کارشناسان اجرای این تبصره موکول به همکاری اداره ثبت احوال، بانک مرکزی و نیروی انتظامی و سایر نهادهای ذیریط است. 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۳۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شادی مالکی در مورد گلایه برخی شهروندان نسبت به افزایش بیش از ۴۵ درصدی نرخ کرایه در برخی خطوط تاکسیرانی گفت: براساس مصوبه شورای شهر تهران این اجازه داده شده است که به صورت میانگین تا ۴۵ درصد نسبت به افزایش نرخ کرایه در سال جدید اقدام شود.

وی با بیان اینکه در برخی از خطوط به دلیل متناسب سازی نرخ کرایه و ماندگاری راننده در خط افزایش یافت گفت: از ۶ خط تاکسی که در قالب ۵۹ پایانه تاکسی فعالیت می کنند، صرفا در کمتر از ۵ درصد، نرخ کرایه از ۴۵ درصد بیشتر بوده و حتی در بسیاری از خطوط کمتر از ۴۵ درصد رشد نرخ کرایه را داشتیم که دقت داشته باشید که خطوط تاکسی نیاز به تغییرمهندسی و حتی تغییر مد دارند.

مالکی ادامه داد: طراحی سامانه جامع برخط در سازمان تاکسیرانی در حال طراحی است و کلیه رانندگان تاکسی می توانندنسبت به ارائه خدمات اقدام کنندو نظارت هوشمندی نیز بر آنها می شود که به زودی این مهم در سطح شهر محقق می شود.

وی در مورد وضعیت بیمه رانندگان تاکسی با بیان اینکه تاکسی ها سهم ۱۸ درصدی در چرخه حمل ونقل عمومی تهران دارند بگونه ای که روزانه حدود۳ و نیم میلیون مسافر جابجا می کنند گفت: سال گذشته ۲۲ هزار راننده تاکسی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گرفتند و حتی در سازمان تمام رانندگان بالای ۷۰ سال سن نیز به ثبت نام شدند چراکه تصورمان بر این بود که ممکن است این افراد به روند ثبت نام و نحوه ثبت نام مطلع نشوند و خودمان راسا آنها را بیمه تکمیلی کردیم.

مالکی ادامه داد: ۱۰ هزار راننده تاکسی در شهر تهران فعال هستند که این رانندگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیستند و ما به صورت جدی در مورد بیمه تامین اجتماعی این رانندگان پیگیر هستیم و امیدواریم از ظرفیت های دولت بهره ببریم تا این مهم محقق شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاف سردرگم واردات خودروهای کارکرده/ چرا کسی اجرای قانون را گردن نمی‌گیرد؟
  • کلاف سر در گم واردات خودروهای کارکرده/ چرا کسی اجرای قانون را گردن نمی‌گیرد؟
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید
  • سهمیه سوخت این خودرو‌ها قطع می‌شود
  • خبر مهم درباره قطع سهمیه‌ بنزین برخی خودروها
  • سهمیه بنزین این تاکسی ها در ۱۴۰۳ قطع شد
  • سهمیه بنزین این خودروها قطع شد/ جزییات تازه از حذف کارت سوخت رانندگان
  • سهمیه سوخت چه خودروهایی قطع شد؟
  • این تعداد خودرو سهمیه سوخت نمی گیرند
  • عدم تخصیص سهمیه سوخت به ۲۳ هزار تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث