Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@04:03:24 GMT

ساختمانی فاخر به جای پلاسکو ساخته می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۳۳۶۵۶

ساختمانی فاخر به جای پلاسکو ساخته می‌شود

محمد سعیدی‌کیا در مراسم تجلیل از منتخبان مسابقه طراحی پلاسکو نو، اظهار کرد: حادثه تلخ پلاسکو روز پنجشنبه رخ داد و من آن زمان در ایرانشهر بودم، اما همان روز کمیته مربوط به حادثه در بنیاد تشکیل شد.

وی ادامه داد: روز شنبه پس از حادثه طی تماس تلفنی با وزیر کشور اعلام کردند که بر سر صحنه حادثه برویم، من آنجا گفتم که پلاسکو را ظرف دو سال می‌سازیم، اما تأکید کردم پس از اخذ پروانه ساخت می‌سازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سعیدی کیا با بیان این‌که دستگاه‌های متعددی در رابطه با موضوع پلاسکو ذی‌مدخل هستند، گفت: پس از شکل‌گیری مقدمات، بنیاد تصمیم گرفت همه مسائل حقوقی را کنار بگذارد و به عنوان خواست ملی به میدان بیاید و خواست کسبه را برآورده کند.  

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: زمانی که شروع به ساخت کردیم به دلیل آن‌که حادثه جانی رخ داده بود، قوه قضائیه برای رسیدگی بیشتر ساختمان را پلمب کرد، رئیس‌جمهور هم هیأت بررسی حادثه متشکل از اساتید فن تشکیل داد. جلسات مکرری برگزار شد تا کار پیش برود. فقط ۵۱ جلسه در سطح ملی درباره پلاسکو برگزار شد؛ وی با بیان این‌که شورای عالی شهرسازی و معماری عنوان کرد: برای طراحی و ساخت پلاسکو باید مسابقه ملی برگزار شود، افزود: برای این‌که خواست اجتماعی برآورده شود، فراخوان ایده گذاشتیم تا نظریات را دریافت کنیم. هیأت داوری تشکیل شد، ایده‌ها به بررسی گذاشته شد و ۱۰ ایده برتر انتخاب شد. حتی زمین کنار به اسم پارکینگ اکبر رفع تعارض کردیم و جزو اموال بنیاد شد، اما به‌هرحال در این مدت سه شهردار و یک سرپرست در شهرداری تهران عوض شد که کار ما را طولانی‌تر کرد.  

سعیدی کیا گفت: در زمان نجفی توافقنامه‌ای برای ساخت به امضا رسید، قرار بود همه سطح هم ۱۵ طبقه و هم پنج طبقه یکجا ساخته شود که مورد قبول صاحبان سرقفلی پنج طبقه نبود. جلسات جدیدی برگزار شد. در این راستا برای رفع مشکل به معاون اول رئیس‌جمهور نامه نوشتم تا بالاخره کاری شود و همه با هم یکنواخت و هم‌نوا شوند.

رئیس بنیاد مستضعفان اظهار داشت: کار به استانداری کشیده شد و از اسفند ۹۶ جلسات مکرری توسط استاندار وقت آقای مقیمی برگزار شد و ۲۱ خرداد ۹۷ موضوع نهایی شد؛ وی افزود: در آن زمان مالکان سرقفلی پنج طبقه اصرار داشتند، خود ساختمان خود را مقاوم‌سازی کنند. در این راستا دفترخانه‌ای تعیین شد و مقرر شد بیش از نصف آن‌ها تعهد بدهند خودشان مقاوم‌سازی کنند.

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: ساختمان ۱۵ طبقه با توجه به حقوق کسبه سر جای خود ساخته می‌شود و درخواست کردیم که موضوع در کمیسیون ماده ۵ نهایی شود. در همین فاصله هم شورای تأمین استان موضوع را تصویب و ابلاغ کرد.

سعیدی کیا اضافه کرد: از مهر ۹۷ به دلیل دارا بودن مجوز ساخت، کار را شروع کردیم، اما پروانه نداشتیم و تلاش می‌کنیم تا مهر ۹۹ پلاسکوی جدید ساخته شود؛ وی افزود: وزارت راه و شهرسازی هم در شورای عالی معماری و شهرسازی موضوع ساخت پلاسکوی جدید را به تصویب رساند.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان این‌که در طراحی پلاسکو نو، یادمان شهدای آتش‌نشان نیز ساخته می‌شود، گفت: ۱۱ طرح در قالب مسابقه‌ای برای ساخت پلاسکو ارائه شده است که یکی از آن‌ها انتخاب می‌شود.

سعیدی کیا با بیان این‌که قوه قضائیه اعلام کرده است که در این ماجرا ۱۴ دستگاه ذی‌مدخل هستند گفت: بنیاد معطل هیچ چیز نشده است و کار را با قوت ادامه می‌دهد تا پلاسکو نو به عنوان ساختمانی فاخر ساخته شود.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پلاسکو ساختمان پلاسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۳۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۴۰ پروژه بنیاد مسکن در روستاهای اردبیل

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: سال گذشته، سال پرکاری را پشت سر گذاشتیم که در حوزه‌های عمرانی و تولید مسکن بیش از ۲۴۰ پروژه در روستاها اجرایی و عملیاتی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، حامد کیخسروی عصر شنبه در همایش تبیین حساب 100 امام در مشگین‌شهر، اظهار داشت: اولین همایش تبیین حساب 100 امام را در مشگین‌شهر در حال مزین به «جهش تولید با مشارکت مردم» برگزار می‌کنیم و امیدواریم در سایر شهرستان‌ها نیز نظیر این همایش برای تبیین جایگاه و اهمیت حساب 100 امام برگزار شود.

وی تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در فروردین سال 58 امام راحل حساب 100 را بنیان نهاد که با گذشته 45 سال امروز به یک نهال برومند تبدیل شده و در گرامیداشت این ایام 21 تا 31 فروردین به نام دهه حساب 100 امام و سالگرد بنیاد مسکن نامگذاری شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: اصلی‌ترین هدف از تأسیس این حساب بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های محروم و نیازمند به ویژه تأمین سرپناه بوده تا آنها بتوانند از مسکنی آبرومند با همت خیران و کمک‌های مردمی بهره‌مند شوند.

کیخسروی افزود: در کنار ساخت مسکن محرومان، بنیاد مسکن فعالیت‌های خوبی را در حوزه عمران و آبادانی روستاها و بازسازی مناطق سیل‌زده و یا زلزله‌زده انجام داده و توانسته کارنامه درخشان از خود به یادگار بگذارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر تکلیف ساخت مسکن برای ساکنان شهرهای زیر 100 هزار نفر نیز در قالب نهضت ملی مسکن به این نهاد انقلابی واگذار شده تا زمینه برای مسکن دار کردن افراد فاقد سرپناه فراهم آید.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل سهمیه چهار هزار واحدی ساخت و مقاوم‌سازی مسکن استان را در سال گذشته یادآور شد و اضافه کرد: امسال این سهمیه به هفت هزار و 500 واحد افزایش یافته تا ما بتوانیم کارنامه‌ای شایسته در بحث مقاوم‌سازی مسکن روستایی داشته باشیم.

کیخسروی بیان کرد: 240 پروژه سال گذشته به همت بنیاد مسکن و با اعتباری بالغ بر 385 میلیارد تومان اجرایی شد که عمده آنها مربوط به عمران و آبادانی ساکنان روستایی بوده است.

وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: از بدو تأسیس حساب 100 امام تاکنون 565 واحد مسکن و یا تسهیلات حمایتی به متقاضیان تحویل داده و یا پرداخت شده و در کنار آن ما هزینه اجاره، تعمیر و ساخت مسکن محرومان را نیز متقبل شدیم.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل تصریح کرد: سال گذشته 109 مورد کمک موردی برای پرداخت هزینه اجاره، تعمیر، رهن و یا سایر نیازمندی خانواده‌ها پرداخت شده و در کنار آن کمک چهار میلیارد تومانی خیران را به صورت نقد و غیرنقد شاهد بودیم.

کیخسروی گفت: سه قطعه زمین در گرمی، خلخال و کوثر برای ساخت مسکن محرومان اختصاص یافته و در کنار آن پرداختی‌های موردی را نیز از سوی خیران شاهد بودیم.

وی به فعالیت انجمن خیران مسکن‌ساز استان نیز اشاره کرد و افزود: در اردبیل 144 واحد در مرحله اجرا و یا واگذاری است و در کنار آن بیش از 50 واحد نیز مراحل اجرایی با پیشرفت 40 تا 80 درصد را سپری می‌کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در نمین ساخت 30 واحد، در گرمی 22 واحد و در مشگین‌شهر هشت واحد با همت انجمن خیران در حال ساخت است تا با تحویل آن خانواده‌های نیازمند صاحب سرپناه شوند.

کیخسروی اضافه کرد: در مشگین‌شهر انجمن خیران فعالیت‌های خوبی را در سال‌های اخیر انجام داده به طوری که تاکنون 83 واحد مسکن محرومان ساخته و تحویل خانواده‌های نیازمند شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل به اهمیت حساب 100 امام و تأمین سرپناه برای حمایت از نظام خانواده را یادآور شد و بیان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا امسال با استفاده از ظرفیت منابع ملی، استانی و کمک خیران بتوانیم در ساخت و تحویل واحدهای مسکونی مناسب و ایمن گام‌های جدی برداشته و در تحقق شعار سال نیز همراهی و مشارکت عموم مردم و خیران را شاهد باشیم.

حساب 100 امام منشأ خیرات و حسنات

حجت‌الاسلام غلامرضا باوقار امام جمعه مشگین‌شهر نیز در همایش تبیین حساب 100 امام و تشکیل بنیاد مسکن در مشگین‌شهر، اظهار داشت: در روایات و احادیث از کمک خیران و افراد متمول برای ساخت سرپناه و رفع نیازمندی آنها به عنوان عمل صالح و خیر کثیر یاد شده است.

وی به تشکیل حساب 100 امام با نگاه تیزبینانه و دوراندیشی امام راحل اشاره کرد و گفت: این حساب تنها با هدف رفع محرومیت و ساخت مسکن برای اقشار نیازمند راه‌اندازی شده و یادگار ارزشمندی است که بعد از گذشت 45 سال همچنان منشأ خیران و حسنات بیشمار است.

امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر برکات این حساب را در گره‌گشایی از مشکلات محرومان و نیازمندان به ویژه تأمین مسکن و ساخت خانه در شهرها و روستاها به نفع فقرا و نیازمندان اعلام کرد و افزود: هر سال 31 فروردین یادآور این رخداد تاریخی بی‌نظیر است که ثمره آن شکل‌گیری بنیاد با برکتی همچون بنیاد مسکن بوده که امروز منشأ حرکت‌های تحولی و عمران و آبادانی در روستاها است.

باوقار در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در سال جدید و با نیت خداپسندانه باید این مجموعه را خیران و افراد توانمند یاری برسانند که همه ساله پرداختی مقام معظم رهبری به این حساب و سایر رؤسای قوا و مسئولان خود مبلغ این حرکت ارزشمند و راستین است.

وی خاطرنشان کرد: باید کمک‌های مردمی و خیران در این حساب به نفع ساخت مسکن محرومان هزینه شود که قطعا این حرکت می‌تواند سرآغاز نگاه تحولی و مثبت‌اندیشی در مسیر گره‌گشایی از مشکلات گروه‌های آسیب‌پذیر باشد.

امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر به اهمیت ساخت مسکن برای محرومان به عنوان نیاز ضروری و کاهش هزینه‌های آنها از بابت رهن و اجاره اشاره کرد و ادامه داد: در کنار ساخت مسکن، بسیاری از این خانواده‌ها نیازمند تأمین هزینه‌های اجاره، رهن، تعمیر و اصلاح گری هستند که این کمک‌های مردمی می‌تواند گرهی از این مشکلات باز کند.

باوقار نگاه انقلابی و جهادی را در کمک به این حساب و بهره‌گیری از ظرفیت آن برای ساخت مسکن به نفع محرومان یادآور شد و اضافه کرد: در کنار کمک‌های نقدی، برخی از مهندسان و صاحبان کار و حرف در این ساخت مسکن محرومان ورود پیدا می‌کنند که این اقدام نیز حرکتی ارزشمند و قابل تحسین به شمار می‌رود.

امام جمعه شهرستان مشگین‌شهر از بنیاد مسکن خواست تا نسبت به تبیین و تشریح ارزش و جایگاه حساب 100 امام و جلب مشارکت‌های بیشتر مردم کمک و مساعدت کرده و در این مسیر گام‌های جدی‌تری برداشته شود.

انتهای پیام/131/.

دیگر خبرها

  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • روایت سینمایی پرونده‌های قضـــایی
  • یک هتل کوهستان در منطقه ۲ تهران ساخته می شود | راه نجات بوستان های جنگلی تهران از نظر یکی از مدیران شهری
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال
  • آغاز ساخت خوابگاه دانشجویی متاهلی در دامغان
  • پرداخت ۲۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض به مسکن روستایی در استان بوشهر
  • مساعدت ۴ میلیارد تومانی مردم اردبیل به حساب ۱۰۰ امام (ره)
  • اجرای ۲۴۰ پروژه بنیاد مسکن در روستا‌های اردبیل
  • اجرای ۲۴۰ پروژه بنیاد مسکن در روستاهای اردبیل