Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی وانقلاب شهرستان بافت از توقیف ۱۸خودروی سواری متخلف سرویس مدارس در این شهرستان خبر داد و گفت:عدم رعایت ظرفیت مجاز وسیله نقلیه، علت اصلی توقیف خودروهای مذکور بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان؛ خدابخش روح الامینی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بافت در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت:رانندگان سرویس های مدارس حداکثر مجاز به سوار کردن دانش آموز به تعداد ظرفیت خودروی خود  می باشند اما متاسفانه گاها مشاهده می شود که برخی رانندگان اقدام به حمل مسافر بیش از ظرفیت مجاز می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام قضائی اعلام کرد:بلافاصله در راستای پیشگیری از خطرات و تصادفات احتمالی و با توجه به اهمیت موضوع و حفظ جان دانش آموزان،دستورات قضائی لازم به پلیس راهنمایی و رانندگی داده شد و مقرر گردید در مرحله اول به رانندگان سرویس های مدارس متخلف تذکر  و از آنها تعهد اخذ شود.

وی اعلام کرد:در این رابطه طی دو ماه گذشته پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان  از  ۹۰راننده متخلف تعهد اخذ و  اعمال قانون(جریمه)انجام شده است.

دادستان بافت گفت:پس از دادن تذکرات مکرر و عدم توجه برخی رانندگان متخلف،با دستور دادستانی ۱۸سرویس مدرسه خطر ساز به پارکینگ منتقل و توقیف شده اند .

روح الامینی هشدار داد:رانندگان باید تعهد اخلاقی و حرفه ای داشته باشند و نباید برای کسب سود و درآمد بیشتر،جان دانش آموزان را به مخاطره بیاندازند.

این مقام قضائی یادآور شد:سرویس های توقیف شده مذکور،سرویس های شخصی جابجایی دانش آموزان می باشند و تحت نظارت آموزش و پرورش نیستند.

وی تصریح کرد:رانندگان متخلف در صورت بروز تصادف،براساس مواد ۷۱۴به بعد قانون مجازات اسلامی مشمول مجازات های حبس و جزای نقدی می شوند.
وقتی والدین به بهانه کاهش نرخ کرایه،جان فرزندانشان را به خطر می اندازند!

وی در پایان ضمن تشکر از اقدامات پلیس در راستای ایجاد نظم و امنیت در سطح شهر،گفت:خانواده ها و والدین فرزندان نیز باید نظارت و دقت لازم را بر خودروی سرویس فرزندانشان داشته باشند و نباید خدای ناکرده به بهانه هایی از جمله کاهش قیمت نرخ کرایه چشم خودشان را بر روی تخلفات ببندند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۴۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست

تین نیوز

پرداخت مخارج و هزینه های سنگین بارگیری آهن آلات بدعتی است که با وجود آنکه بر عهده رانندگان کامیون نیست اما به آنها تحمیل و تبدیل به معضلی جدید برای آنان شده است.

به گزارش تین نیوز، رانندگان کامیون فعال در حمل آهن آلات با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی تاکید کردند: رانندگان کامیون به اجبار باید برای حمل بارهای آهن آلات ( حمل از انبار و کارخانجات کوچک) بخشی کمتر یا بیشتر از کرایه خود را به عنوان هزینه واسطه گری و انبارداری پرداخت کنند.

آنان افزودند» این مخارح ابتدا توسط رانندگان کامیون پرداخت می شود و سپس در مقصد گیرنده  کالا، مبلغی را با محاسبه مجموع این هزینه ها به حساب راننده واریز می کند که شاید از نظر اداره مالیات کرایه راننده در نظر گرفته شود در صورتی که  حدود 40 درصد واریزی به حساب راننده مربوط به پورسانت و هزینه انبارداری، بارچینی، فرستنده کالا و شرکت حمل و نقل است.

به گفته آنان، برای مثال، بار ورق فلزی از اصفهان برای استان یزد حمل شده کرایه آن حمل حدود 6 میلیون و 500 هزار تومان مشخص شده است ولی راننده برای بارگیری و انبارداری 8 میلیون و 600 هزار تومان پرداخت کرده و در مقصد 15 میلیون و 100 هزار تومان به حساب راننده واریز شده که فقط 6 میلیون و 500 هزار تومان آن متعلق به راننده است.

همچنین کالای دیگری توسط تریلی از شهری به شهر دیگر حمل شده، هزینه انبارداری حدود 12 میلیون پول از راننده درخواست شده که راننده چنین پولی را برای پرداخت نداشته است، در صورتی که کرایه حمل این بار خیلی کمتر است.

رانندگان کامیون در ادامه با اشاره به موارد یاد شده، عنوان کردند: آیا این واریزی ها به کارت راننده از دید اداره دارایی و مالیات درآمد راننده محسوب و حساب بانکی راننده به عنوان حساب تجاری مورد ارزیابی قرار می گیرد؟

آنان تاکید کردند: مگر راننده دلال بین فرستنده و گیرنده کالا است که باید این هزینه های نامتعارف را به شرکت حمل و نقل یا فرستنده کالا پرداخت کند، در بارنامه درج شود و از گیرنده کالا در مقصد بگیرد؟

رانندگان کامیون خاطرنشان کردند: چرا مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، انجمن های مربوطه و اتحادیه کارخانجات تولیدی و سازمان اصناف برای این معضل و کلاف سردرگم فکری اساسی  نمی کنند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • 10هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • ◄ بحران رانندگان عمومی جدی شد/ کوچ رانندگان سواری کرایه بین شهری از این شغل
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • توقیف ۲ فروند شناور متخلف صید ترال در آب‌های قشم
  • توضیح درباره افزایش کرایه‌ها در سال جدید
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • سازمان تاکسیرانی تهران پیگیر بیمه کردن رانندگان تاکسی
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • افزایش ۴۱ درصدی کرایه تاکسی در قزوین