Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از medicalxpress، محققین یکی از دلایل اولیه و احتمالی « کاردیومیوپاتی پری پارتوم » را نقص عملکردی سلول های قلبی می دانند. این یافته می تواند کاربرد تشخیصی و درمانی داشته باشد.

پیش از این نشان داده شده بود که سطح STAT3 به عنوان یک پروتئین محافظ ضروری در پاسخ های سلولی به استرس در سلول های قلبی بیماران مبتلا به کاردیومیوپاتی پری پارتوم به طور غیر طبیعی پایین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عامل منجر به یک بروز یک فرایند زیستی می شود که در نهایت هورمون شیردهی پرولاکتین را برش داده و محصولات سمی ایجاد می کند که منجر به بیماری می شوند اما در این مطالعه جدید محققین دریافته اند که سطح پروتئین STAT3 در حقیقت در سلول های قلبی بیماران مبتلا به کاردیومیوپاتی پری پارتوم در مقایسه با زنان سالم بالاتر است.

نقص عملکردی در سلول های قلبی بیماران مبتلا به کاردیومیوپاتی پری پارتوم، به وسیله آزادسازی مختل شده فاکتورهای رشدی تشخیص داده می شود که تشکیل عروق خونی یا فاکتورهای فعال کننده سیستم ایمنی را تنظیم می کنند.

این محققین می گویند که این یافته آن ها می تواند توجیه کند که چرا تیمار زنان مبتلا به کاردیومیوپاتی پری پارتوم با بروموکریپتین (bromocriptine) به عنوان یک داروی مورد استفاده برای تسکین علایم هایپر پرولاکتینمیا (سطح بالای پرولاکتین ) دارای عوارض جانبی شدید است.

در این مطالعه دکتر نفتالی شانی از تکنیک های مهندسی ژنتیک برای تولید سلول های بنیادی و سلول های قلبی دارای ضربان از سلول های پوستی بیماران مبتلا به bromocriptine و افراد سالم استفاده کرد. با استفاده از این سلول های قلبی، محققین توانستند نشان دهند که فرضیه قبلی مربوط به دلیل این بیماری قابل قبول نیست.

سلول های میوکاردی تولید شده از سلول های بنیادی بیماران دارای نواقص عملکردی بودند که منجر به این می شود تا پروتئین های التهابی تولید کنند. این سلول های میوکاردی همچنین پروتئینی را تولید می کنند که تشکیل عروق خونی در عضلات را حتی بدون استرس مهار می کند. محققین امیدوارند که این کشف راه را برای تشخیص زودهنگام درمان های جدید و موثر هموار سازد.

انتهای پیام/

306 / 159 سلول قلبی بارداری بارداری زنان نوزاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سلول قلبی بارداری بارداری زنان نوزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۴۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران

مدیر کانون هموفیلی ایران از شناسایی ۱۳ هزار بیمار مبتلا به هموفیلی در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر سعید بَرپَروَشان؛ مدیر کانون هموفیلی ایران با اشاره به 29 فروردین ماه روزجهانی هموفیلی، اظهار کرد: در ایران حدود 13 هزار بیمار هموفیلی شناسایی شده است؛ این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که 13 فاکتور انعقاد خون در آن نقش دارد.

وی گفت: بیماری هموفیلی حدود 17 نوع دارد که در نوع فاکتورهای این بیماری فاکتور 8 و 9 مهم ترین فاکتور به شمار می‌آیند.

برپروشان به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره و بیان کرد: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران به خصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است. 

مدیرکانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

وی همچنین به تاثیر کمک از طرف خیرین اشاره کرد و افزود: جهت ادامه کار درمانگاه‌های هموفیلی نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم البته واحد مسئولیت اجتماعی زرین رویا به منظور کمک به زنان مبتلا به هموفیلی بسته‌هایی را در نظر گرفته است.

وی افزود: در کنار این موضوع باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوان برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • شناسایی ۱۳۰۰۰ بیمار مبتلا به هموفیلی در ایران
  • ‌شناسایی ۹۱۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در فارس
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • هشدار ترسناک دانشمندان در مورد استفاده از ویپ
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور