Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مهدی زاده روز شنبه در نشست کمیسیون سرمایه گذاری و تامین مالی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی در مشهد افزود: باید با مطالعات کاربردی، مزیتهای سرمایه گذاری استان بر مبنای مزیتهای رقابتی تدوین گردد.
وی ادامه داد: تسهیل امور صنایع کوچک از کارهای مهم شرکت شهرکهای صنعتی استان است که از سال 1386به شکل جدی به این امر می پردازد و مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شهرک فناوری مشهد نیز به حدود 17 استان سرویس و خدمات نرم افزاری و مشاوره ای ارائه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: مهمترین چالش شرکت شهرکهای صنعتی، نداشتن عرصه مناسب برای سرمایه گذاری در شهر مشهد است و در این راستا هر چند شهرک کلات را توسعه داده و فضایی برای استقرار واحدهای تولیدی در آن فراهم کردیم ولی این فضا کفایت نمی کند و به دنبال توسعه آن هستیم.
مهدی زاده افزود: هم اکنون به دنبال ایجاد فضایی برای استقرار شرکتهای دانش بنیان و فناور تولیدی هستیم که تاکنون نتوانسته ایم پذیرای آنها در مشهد باشیم ولی در محور غرب مشهد برای ایجاد شهرک فناوریهای برتر یک مصوبه از دولت گرفته شده که امید است بتوانیم به سرانجام برسانیم.
وی اظهار داشت: 48 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در خراسان رضوی وجود دارد که در 40 شهرک به متقاضیان راه انداری واحدهای صنعتی، زمین واگذار می شود.
وی گفت: در هشت شهرک دیگر یا زمین گرفته شده و مشغول آماده سازی است یا به دنبال تهیه زمین هستیم.
مهدی زاده افزود: بزرگترین پروژه ای که در این زمینه در حال پیگیری است شهرک 1400 هکتاری در محور شرق مشهد است که برای حدود 200 هکتار آن فاز عملیاتی تعریف شده و هم اکنون به معارضین محلی و توقف عملیات برخورد کرده است.
وی اظهار داشت: در مجموع صنایع استان، 43 درصد تعداد واحدهای صنعتی، 22 درصد سرمایه گذاری صنعتی و 40 درصد اشتغال در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی محقق شده است.
وی ادامه داد: در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی به ازای هر یک لیتر آب 83 نفر، به ازای هر یک مگاوات برق 116 نفر و به ازای واگذاری هر یک هکتار زمین 96 نفر اشتغال ایجاد شده است که تمام این ارقام از میانگین کشوری بالاتر می باشد و نشان می دهد آب و برق و زمین در حوزه صنعت استان، بهینه مصرف می شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی گفت: میانگین واگذاری زمین به ازای هر طرح صنعتی در شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی حدود پنج هزار متر مربع است.
1922/ 6053
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی خراسان رضوی زمین سرمایه گذاری فناوری جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در استان واجد شرایط هوشمندسازی هستند که تاکنون ۸۸۲ فقره از این تعداد به کنتور هوشمند مجهز شده و ۷۶۳ حلقه چاه صنایع هنوز به کنتور هوشمند مجهز نشده اند.   محمد علی نعمت‌نژاد افزود: طبق مصوبه کمیته تخصصی کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مقرر شده چاه های آب تمام صنایع استان خراسان رضوی تا پایان مهر امسال به کنتور هوشمند تجهیز شوند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی ادامه داد: طبق این مصوبه، صنایع متخلف با قطع برق روبرو خواهند شد.   نعمت نژاد گفت: ۹۶ درصد چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی نیز برای جلوگیری از برداشت بی‌رویه و غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی، به کنتور هوشمند مجهز شده است.   او افزود: فرو نشست زمین از تبعات برداشت غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی است و طبق برآوردهای انجام شده، نرخ فرو نشست زمین در بخش مرکزی دشت مشهد بین ۱۵ تا ۱۷ سانتی‌متر در سال است، درحالیکه که ۵۰ درصد جمعیت استان در همین بخش ساکن هستند.   مدیر عامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: عمده فشار برنامه‌های کنترل و مدیریت مصرف آب و تعادل آبخوان بر روی بخش کشاورزی است، بخش‌های شرب و صنعت نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.   خراسان رضوی هفت درصد گستره کشور را داراست که ۷۶ درصد آن خشک و بقیه دارای اقلیم نیمه خشک است، ۳۷ حوضه آبریز در خراسان رضوی وجود دارد که به دلیل برداشت بی رویه از منابع آب زیرزمینی، این آبخوانها دچار افت شدید شده و ۳۴ محدوده از ۳۷ محدوده در حالت ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار دارد.

دیگر خبرها

  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد
  • تجهیز ۵۳ درصد چاه های صنعتی خراسان رضوی به کنتور هوشمند
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است
  • سرمایه‌گذاری ۹هزار میلیارد ریالی در شهرکهای صنعتی قزوین
  • سرمایه گذاری ۹ هزار میلیارد ریالی در شهرک‌های صنعتی قزوین