Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - مشاور امور بانوان آموزش و پرورش کردستان گفت: در سال تحصیلی جاری هشت هزار و 200 نفر از دانش آموزان دختر مقطع متوسطه اول مناطق حاشیه ایی شهرهای استان زیر پوشش طرح خود مراقبتی قرار گرفته اند.

لیلا حیدری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طرح خود مراقبتی دانش آموزان دختر متوسطه اول با همکاری و مشارکت دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کردستان در مدارس شبانه روزی و مدارس مناطق حاشیه و کم برخوردار برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این طرح در قالب برگزاری کارگاه های آموزشی و در 2 سطح دانش آموزان و اولیا اجرا و موضوع اصلی آن آشنایی جامعه هدف با آسیب های اجتماعی و راهکارهای مناسب برای خودمراقبتی ادر مقابل این آسیب ها است.
مشاور امور بانوان آموزش و پرورش کردستان تاکید کرد: این طرح در مدارس شبانه روزی و حاشیه ایی شهرهای استان در حال اجراست و سال گذشته نیز در مجموع پنج هزار و 200 نفر از دانش آموزان دختر زیر پوشش این طرح قرار گرفتند.
وی یادآور شد: یکی دیگر از برنامه های آموزش و پرورش برای دانش آموزان دختر برگزاری کارگاه های آموزش سلامت جسمانی، عاطفی و روانی بلوغ است که با همکاری دفتر امور بانوان و خانواده و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان برگزار می شود.
حیدری در ادامه به اجرای چهار طرح ملی ابلاغ شده از طریق دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش در استان اشاره کرد و گفت: طرح ملی گفت و گو یکی از این طرح هاست که در چهار سطح دانش آموزان با همسالان، خانواده، مدرسه و جامعه در مدارس اول و دوم متوسطه برگزار می شود.
وی اضافه کرد: بُشری دومین طرح ملی ابلاغ شده است که با هدف ارائه آموزش های تخصصی سلامت جسمی، روحی و روانی بلوغ دختران اجرا می شود ضمن اینکه در همین راستا با حمایت مسئولان استان و تخصیص اعتبار، بسته های آموزشی، بهداشتی و البسه گرم تهیه و در اختیار جامعه هدف قرار می گیرد.
مشاور امور بانوان آموزش و پرورش کردستان افزود: آموزش حقوق شهروندی به دانش آموزان دختر و پسر متوسطه دوم سومین طرح ملی است که با ارائه کتاب جدید التالیف آموزش حقوق شهروندی برگزار می شود.
وی در ادامه توانمند سازی و دانش فزایی فرهنگیان را چهارمین طرح ملی معرفی کرد و اظهار داشت: این طرح با هدف ارائه آموزش های کاربردی برای داشتن خانواده های متعالی و با تاکید بر آموزش های فرزند پروری اجرا خواهد شد.
در سال تحصیلی جاری 290 هزار دانش آموز مقاطع سه گانه (ابتدایی، متوسطه اول و دوم) در سه هزار و 800 مدرسه استان کردستان مشغول به تحصیل هستند.
7348/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش طرح خود مراقبتي دانش آموزان دختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۵۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • جشن فرشته‌ها با حضور ۱۳۱۰ دانش‌آموز دختر همدانی