Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-03-29@10:11:12 GMT

روایت یک خبرنگار از مصاحبه جنجالی کی‌روش

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۳۶۳۴۸

روایت یک خبرنگار از مصاحبه جنجالی کی‌روش

خبرگزاری ایسنا: هیوا یوسفی، در ادامه در همشهری نوشت: انتقاد کی‌روش از وزیر ورزش تازگی نداشت. او و تعدادی از بازیکنان تیم ملی از هفته‌ها پیش وزارت ورزش را به‌خاطر آنچه آنها بی‌توجهی به تیم ملی می‌خواندند، زیر سؤال برده بودند. نکته تازه حرف‌های کی‌روش، عجیب‌ترین بخش آن بود؛ جایی که تلاش کرد وزیر ورزش را وارد چالشی غیرورزشی کند، با گفتن این جمله که مشکل از روزی شروع شد که رهبری از تیم ملی حمایت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارلوس کی‌روش مدعی شد که اگر می‌دانسته وزیر بعد از جام جهانی مخالف تمدید قرارداد او بوده، به همکاری‌اش با فدراسیون ادامه نمی‌داد. گفت تاج این حقیقت را از او مخفی نگه داشته. اینکه وزیر ورزش مخالف تمدید قرارداد سرمربی تیم ملی بوده، محتمل به‌نظر می‌رسد اما باور اینکه تاج موضوعی به این مهمی را تاکنون به کی‌روش نگفته باشد، غیرقابل باور است. اگر هم باور کنیم سؤالی که پیش می‌آید این است: چرا رئیس فدراسیون تصمیم گرفته وسط بازی‌های جام ملت‌ها موضوع را با سرمربی تیم ملی در میان بگذارد؟

شاید مهم‌تر از بررسی دلایل عصبانیت کی‌روش از وزیر ورزش، گمانه‌زنی درباره اهداف او از این مصاحبه باشد. گروهی معتقدند که داستان تیم ملی ایران برای کی‌روش تمام‌شده است و هر اتفاقی بیفتد، او بعد از جام ملت‌های آسیا ایران را ترک می‌کند. آنها با توجه به این پیش‌فرض نتیجه می‌گیرند که سیاستی که مرد پرتغالی دنبال می‌کند، سیاست «زمین سوخته» است؛ طبق این فرضیه کی‌روش می‌خواهد بعد از رفتنش، کار را برای دشمنانش، ازجمله وزیر ورزش و مربی بعدی تیم ملی(اگر برانکو ایوانکوویچ باشد) دشوار کند. فرضیه دوم این است که کی‌روش هنوز از تیم ملی ایران دل نکنده است. او دنبال جاودانه شدن با رکورد پنجمین صعود به جام جهانی است. چندبار هم درباره این ‌رؤیا حرف زده. برای رسیدن به این‌رؤیا چه انتخابی بهتر از ایران؟ تیمی که به اندازه ۸ سال از بازیکنان، باشگاه‌ها، فدراسیون و رسانه‌هایش شناخت دارد. حتی حریفانش را هم به خوبی می‌شناسد.

اگر این فرضیه را بپذیریم، تحلیل حرف‌های پنجشنبه کی‌روش متفاوت خواهد بود. او می‌خواهد بماند و برای رسیدن به این خواسته‌اش از هر امکانی می‌خواهد استفاده کند. یکی از این امکانات کمک گرفتن از کسانی است که قدرت بیشتری از وزیر ورزش دارند.

با هر سیاستی و برای رسیدن به هر هدفی که بوده باشد، حرف‌های کارلوس کی‌روش را می‌توان یک اشتباه بزرگ تاکتیکی نامید. آنقدر بزرگ که نه تنها صدای منتقدانش را درآورد که باعث شد حمایت برخی از حامیانش را هم از دست بدهد. عادل فردوسی‌پور ساعاتی بعد، هنگام گزارش بازی عربستان و قطر گفت از حرف‌های سرمربی تیم ملی در کنفرانس خبری، بیش از قدرت حریفان می‌ترسد.

برخلاف آنچه از ترجمه حرف‌های کی‌روش برداشت شد، به‌نظر نمی‌رسید که او به گرسنه بودن مردم ایران اشاره‌ای کرده باشد. او داشت شرایط تیم ملی را با پرسپولیس مقایسه می‌کرد. آن بخش از حرف‌هایش مورد مناقشه قرار گرفت به گمان من درباره بازیکنان تیم ملی بود نه آنطور که جواد خیابانی و دیگران توهین به مردم ایران خواندند. بعد از تمرین پنجشنبه تیم ملی من شخصا دقایقی با کی‌روش حرف زدم. آنجا هم حرف‌هایش درباره شرایط نامطلوب تیم ملی را تکرار کرد و صراحتا گفت که مجبور شده خودش از حساب شخصی‌اش بعضی از نیازهای تیم را رفع کند. حتی توضیح داد که از مبلغ توافق شده در قرارداد جدیدش هنوز چیزی دریافت نکرده است. به همین دلیل تصور می‌کنم برداشت‌ها درباره آن بخش از حرف‌هایش اشتباه بوده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: مصاحبه کی روش خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سناتور آمریکایی ضد ایران درگذشت/ جو لیبرمن چه می گفت؟

به گزارش جماران؛ جو لیبرمن، سناتور سابق روز چهارشنبه، ۸ فروردین (۲۷ مارس) در ۸۲ سالگی در نیویورک درگذشت. 

لیبرمن رئیس گروه "اتحاد علیه ایران هسته‌ای" بود که سال ۲۰۰۸ برای جلوگیری از تبدیل شدن جمهوری اسلامی ایران به یک قدرت هسته‌ای تشکیل شد.

او در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال ۲۰۰۰ میلادی به عنوان نخستین شهروند یهودی آمریکا در یک‌قدمی کسب سمت معاون رئیس‌جمهور (در صورت پیروزی ال گور) قرار گرفته بود.  

این سیاست‌مدار پرنفوذ یکی از سناتورهای فعال در ارتباط با سیاست‌های آمریکا در قبال جمهوری اسلامی ایران بود.

 او اخیرا در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی "ولت" از بمباران احتمالی تاسیسات اتمی ایران استقبال کرده بود. لیبرمن جمهوری اسلامی را "تهدیدی مستقیم برای ناتو و متحدان فراآتلانتیک آن" خوانده و سقوط رژیم را بهترین راه‌حل می‌دانست. 

این سیاستمدار حزب دموکرات آمریکا در مصاحبه خود با ولت از کشورهای اروپایی خواسته بود که برای مقابله با تهدیدهای ایران "وارد عمل" شوند. لیبرمن گفته بود که "تهران آنقدر اورانیوم غنی شده دارد که می‌تواند ظرف یک هفته، بمب هسته‌ای تولید کند."

او اظهار امیدواری کرده بود که نظام جمهوری اسلامی ایران در اثر فشارهای ناشی از اعتراضات مردمی سقوط کند. لیبرمن همیشه در مصاحبه‌های خود تاکید می‌کرد که "سقوط رژیم از همه گزینه‌ها بهتر خواهد بود." 

به نوشته دویچه وله، هفته‌نامه آلمانی "اشپیگل" در سال ۲۰۰۶ جو لیبرمن را قدرتمندترین سناتور آمریکایی توصیف کرده بود.

دیگر خبرها

  • واکنش یک رسانه به اقدام جنجالی سفیر ایران در باکو
  • فوتبال ایران ۵۱ هزار دلار جریمه شد/ از سرمربی گرفته تا سه ملی پوش
  • بی‌حجابی خارج از عرف یک خبرنگار خارجی در سفارت ایران! | اقدام جنجالی سفیر ایران در باکو | برای عزت ایران استعفا دهید | عکس
  • کنایه وزیر ورزش ایتالیا به ستاره اینتر
  • سناتور آمریکایی ضد ایران درگذشت/ جو لیبرمن چه می گفت؟
  • ایمیل جنجالی زاکربرگ به کارمندان گوگل!
  • روایت محمدجواد ظریف از آغاز روند آستانه درباره سوریه/ از دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی دستور دادند دکتر دهقان در نشست ها با روسیه و ترکیه شرکت نکند/ بخش نظامی ما از ابتکاری که ایران آغاز کرد، کنار گذاشته شد
  • روایت روحانی از جلسه با فرماندهان سپاه در سال ۹۶
  • گفت وگوی جنجالی دو وزیر کابینه روحانی درباره تلویزیون/ عکس
  • «تاول‌های سرخ» در انتظار حمایت است/روایتی ازبمباران شیمیایی نودشه