Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از  بلومبرگ، سناتور جمهوری‌خواه آمریکا، «لیندسی گراهام» در گفتگوی خود با بلومبرگ، کشور سوریه را دارای اهمیت استراتژیک خواند که ترامپ نباید با عجله و شتاب بدنبال خروج نظامی از آن کشور باشد.

گراهام همچنین ادعا کرد: خروج آمریکا از سوریه نباید ایران را تبدیل به بزرگ‌ترین پیروز جنگ سوریه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گسترش نفوذ ایران بر سرزمین‌های سوریه پس از خروج آمریکا باعث خواهد شد که  تحریم‌ها علیه ایران تضعیف شود.

سخنان لیندسی گراهام یک روز پس از سفر او به ترکیه و دیدارش با اردوغان صورت می‌گیرد و به نظر می‌رسد این سناتور جمهوری‌خواه با سفر به ترکیه تلاش داشته تا تنش‌های اخیر آنکارا و کاخ سفید را بر سر موضوع حمایت آمریکا از کردها کاهش دهد.

پیش از این ترامپ در صفحه خود در توئیتر و پس از اعلام خروج نظامی از سوریه اعلام کرده بود در صورت حمله ترکیه به کردها، اقتصاد این کشور ویران خواهد شد.

خروج آمریکا از سوریه پس از آن اعلام شد که اواخر سال گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا با صدور دستوری خواستار خروج نظامیان این کشور شد. این فرمان ترامپ با واکنش‌ها گسترده داخلی و اختلافات در کابینه او منجر شد و در نهایت وزیر دفاع او در مخالفت با این تصمیم از مقام خود کناره‌گیری کرد.

کد خبر 4517704

منبع: مهر

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ترکیه دونالد ترامپ سوریه لیندسی گراهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به نظر آمریکایی‌ها دوره ریاست ترامپ از زمان بایدن بهتر بوده است

آفتاب‌‌نیوز :

نتایج نظرسنجی جدید روزنامه «نیویورک‌تایمز» و «سی‌ینا کالج» نشان می‌دهد، دیدگاه‌ آمریکایی‌ها نسبت به ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ پس از ترک ریاست‌جمهوری مثبت‌تر شده است و این امر باعث تقویت موضع او در انتخابات شده و خطری برای استراتژی جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکاست که رقیب خود را برای ریاست‌جمهوری فاقد صلاحیت دانسته است.

در حالی که خاطرات دولت پرآشوب و پر هرج و مرج ترامپ به طور قابل توجهی محو نشده است، بسیاری از رای‌دهندگان آمریکایی اکنون تصویر بهتری از مدیریت او در اقتصاد، مهاجرت و حفظ نظم و قانون دارند.

پیش از انتخابات ۲۰۲۰، تنها ۳۹ درصد از رای‌دهندگان می‌گفتند وضعیت کشورشان پس از روی کار آمدن ترامپ بهتر است. اکنون، با نگاهی به گذشته، تقریبا نیمی از آنها می‌گویند که او در دوران ریاست جمهوری خود اوضاع را بهبود بخشیده بود.

یافته‌های این نظرسنجی نشان می‌دهد که بخشی از رأی‌دهندگان نظر خود را نسبت به دوران ترامپ تغییر داده‌اند و آن سال‌ها را به عنوان دوران شکوفایی اقتصادی و امنیت ملی قوی یاد می‌کنند. تغییر دیدگاه‌ها در مورد دولت او حتی در شرایطی اتفاق می‌افتد که ترامپ با ده‌ها اتهام کیفری مواجه است و روز دوشنبه در رابطه با یکی از چهار محاکمه جنایی خود در دادگاه نیویورک حاضر شد.

بسیاری از رای‌دهندگان هنوز ترامپ را به‌عنوان یک شخصیت تفرقه‌افکن و اختلاف‌انداز به یاد می‌آورند و به او رتبه پایینی در روابط نژادی و متحد کردن کشور داده‌اند.

با این حال، سهم بیشتری از رای‌دهندگان دوره ترامپ را برای کشورشان بهتر از دولت فعلی بایدن می‌دانند؛ ۴۲ درصد ریاست‌جمهوری ترامپ را بیشتر برای کشورشان خوب ارزیابی می‌کنند، در حالی که ۲۵ درصد در مورد بایدن همین را می‌گویند. تقریبا نیمی از آنها می‌گویند که سال‌های ریاست بایدن بیشتر برای کشورشان بد بوده است.

برای این نظرسنجی با ۱۰۵۹ رای‌دهنده ثبت‌نام شده از ۷ تا ۱۱ آوریل ۲۰۲۴ صحبت شد. نظرسنجی‌های فوق از طریق تلفن و با استفاده از مصاحبه‌کنندگان زنده به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی انجام شده است.

بسیاری از حوزه‌های انتخابیه کلیدی ترامپ، مانند رای‌دهندگان سفیدپوست بدون مدرک دانشگاهی، احتمالا دیدگاه خوبی نسبت به دوران ریاست جمهوری او دارند. اما بخش وسیعی از این کشور از جمله رای‌دهندگان اسپانیایی‌تبار، رای‌دهندگان بالای ۳۰ سال و اکثر رای‌دهندگان با درآمد پایین و متوسط، اکنون سال‌های ریاست ترامپ را بیشتر خوب می‌دانند تا بد.

تغییر نگرش آمریکایی‌ها به ترامپ غیرعادی نیست؛ روسای جمهور آمریکا معمولا پس از ترک قدرت با دید بهتری دیده می‌شوند.

میانگین محبوبیت جورج بوش پسر در دوران ریاست جمهوری ۴۹ درصد بود. رای‌دهندگان اکنون برای دوران حضور او در کاخ سفید ۵۷ درصد محبوبیت نشان می‌دهند. براساس گزارش گالوپ، محبوبیت باراک اوباما پس از خروج از کاخ سفید ۱۵ درصد افزایش یافت.

مساله‌ای که در مورد رقابت ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا غیرمعمول است، این است که ترامپ دوباره نامزد انتخابات شده و احساسات در مورد ریاست جمهوری خود را به یک موضوع برجسته و بالقوه تأثیرگذار تبدیل می‌کند.

بهبودیافته‌ترین دیدگاه‌ها از ترامپ بر اقتصاد متمرکز است و چندین رای‌دهنده می‌گویند که در دوران ریاست‌جمهوری بایدن تلاش کرده‌اند تا با هزینه‌های بالاتر و تورم افزایش‌یافته دست و پنجه نرم کنند. وقتی از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی نیویورک‌تایمز و سی‌ینا کالج پرسیده شد که از دوران ریاست جمهوری ترامپ چه چیزی را به خاطر دارند، اکثریت قریب به اتفاق نظرات مثبت به وضعیت اقتصاد اشاره داشتند.

بسیاری به‌طور خاص، چک‌هایی را به یاد دارند که به‌عنوان کمک‌ هزینه و با امضای خود ترامپ در دوران کرونا برای ده‌ها میلیون آمریکایی ارسال شد. با این حال، بخش بزرگی از خاطرات رای‌دهندگان از دوران ریاست جمهوری ترامپ بدون تغییر باقی مانده است. دیدگاه‌های او در مورد مدیریت دیوان عالی تقریبا مشابه سال ۲۰۲۰ است و محبوبیت پایین ترامپ برای متحد کردن کشور تقریبا مشابه است. اکثر نظرات منفی شرکت‌کنندگان در مورد دوران ریاست جمهوری ترامپ، به شخصیت و رفتار این رئیس‌جمهور سابق اشاره دارد.

اما رای‌دهندگان دیگری هم گفتند، در حالی که سبک صحبت و لفاظی‌های تحریک‌آمیز ترامپ را تایید نمی‌کنند، از خودشان می‌پرسند که آیا در انتخابات گذشته بیش از حد بر شخصیت او تاکید کرده‌اند یا خیر.

در حالی که ۷۰ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که ترامپ در مقطعی چیزی گفته که به نظر آنها توهین‌آمیز بود، این مسائل برای بسیاری به یک خاطره دور تبدیل شده است. نزدیک به نیمی از آن گروه گفتند او اخیرا حرف توهین‌آمیزی نگفته است. رای‌دهندگان جوان هم می‌گویند مدت‌ها از زمانی که ترامپ حرف توهین‌آمیزی زده باشد، می‌گذرد.

این در حالیست که بایدن بخش قابل توجهی از مبارزات انتخاباتی خود را به یادآوری برخی از تحریک‌آمیزترین اظهارات و سیاست‌های شکست‌خورده ترامپ به رای‌دهندگان اختصاص داده است، به‌ویژه در رابطه با مدیریت او در زمان همه‌گیری کرونا و نظرات جنجالی در مورد رای‌دهندگان سیاه‌پوست و اسپانیایی‌تبار.

همچنین به نظر می‌رسد برخی از ترس‌های درونی در مورد ریاست جمهوری ترامپ هم محو شده باشد. در اکتبر ۲۰۱۶، ۴۰ درصد از رای‌دهندگان آمریکایی گفتند که از کاری که ممکن است ترامپ در صورت روی کار آمدن انجام دهد، می‌ترسند. اکنون ۳۱ درصد چنین ترسی دارند. همچنین سهم تقریبا یکسانی از رای‌دهندگان می‌گوید که هم ترامپ و هم بایدن انتخاب پرخطری برای آمریکا خواهند بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • خروج نیرو‌های سپاه از سوریه؟
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • آمریکا سیاست دوگانه خود در قبال تروریسم را کنار بگذارد
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • نگاهی به نیم قرن سیاست اعراب درباره رژیم اسرائیل؛ از اکتبر 1973 تا اکتبر 2023، استحاله عربی چگونه رقم خورد؟ + اسناد
  • سفارت دانمارک در عراق تعطیل می شود
  • تحلیلگر آمریکایی: ایران نشان داد در حمله مستقیم تردید ندارد
  • به نظر آمریکایی‌ها دوره ریاست ترامپ از زمان بایدن بهتر بوده است
  • دلزدگی مردم آمریکا از رقابت دوباره بایدن و ترامپ