Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر مهدی کشمیری در این نشست به بحث بودجه عملیاتی پارک‌های علم و فناوری بر مبنای عملکرد اشاره کرد و افزود: چهار قدم اصلی برای بودجه مبتنی بر عملکرد، شامل تنظیم بودجه مبتنی بر عملکرد، اجرای عملیاتی بودجه، دریافت اطلاعات به صورت دوره‌ای و ثبت آنها در سامانه نرم‌افزاری مرکزی و نظارت بر بودجه در قالب بودجه تفضیلی پارک‌های علم و فناوری می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دفتر سیاست گذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم گفت: سیاست‌های کلان تنظیم بودجه شامل کنترل هزینه‌های مستمر پرسنلی و غیر پرسنلی، اهتمام جدی به هزینه برنامه توسعه فناوری، اجتناب از انتقال بودجه جاری به اعتبارات احداث عمرانی و شفاف‌سازی و ثبت صحیح هزینه‌های برنامه‌ها و گزارش‌دهی به واحدهای فناور و تایید هزینه‌ها توسط مدیریت ذیربط می‌باشد.

وی درخصوص مشخصات سامانه مالی پارک‌های علم و فناوری گفت: قابلیت تولید گزارشات اعلام شده بر اساس دریافت درخواست از نرم‌افزار واسط، قابلیت مدیریت تصویب و تخصیص اعتبارات به واحد های سازمانی و فناور به تفکیک فعالیت‌ها، قابلیت ثبت تایید مسئول ذیربط برای هزینه‌های هر ریزبرنامه و قابلیت گزارش‌دهی برخط به مسئولان و دارندگان گرنت ازقابلیت‌های این سامانه مالی به شمار می‌رود.

دکتر کشمیری همچنین با تشکر از حضور فعال پارک‌های علم و فناوری در هفته پژوهش و فناوری با اشاره به همکاری خوبی که با صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز شده گفت: امیدوار هستیم در رویه جدید، بحث ارتباط پارک‌های علم و فناوری با صندوق نوآوری و شکوفایی سیستماتیک شود.

وی درخصوص گرنت فناوری عنوان کرد: در بحث گرنت فناوری دو جهت‌گیری داشتیم؛ نخست بحث افزایش بودجه که مشمول پارک‌های علم و فناوری می شد و دوم بحث گرنت فناوری برای حوزه فناوری و نوآوری در مراکز پژوهشی که کار بسیار بزرگی بوده و با کمک سازمان برنامه و بودجه کشور میزان آن ذیل ردیف معاونت پژوهش و فناوری از ۶۰۰ میلیون تومان در سال جاری به بیست میلیارد و هفتصد میلیون تومان در سال آینده افزایش پیدا کرده است.

به گفته دکتر کشمیری فعال کردن این گرنت به این شکل است که این عدد به اضافه معادل این عدد از مراکز دانشگاهی و پژوهشی که در برنامه شرکت دارند به اضافه پارک علم و فناوری آن منطقه یعنی سه تا ۲۰ میلیارد تومان فراهم می‌شود و امیدواریم این عدد با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی دو برابر شده و صرف امر تجاری‌سازی فعالیت‌های مراکز پژوهشی شود.

وی با تأکید بر تعامل پارک‌های علم و فناوری با دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: با چند تن از روسای دانشگاه‌ها نشست‌های خوبی در خصوص هم‌جواری و هم‌نشینی فضای پارک‌های علم و فناوری در کنار دانشگاه‌ها داشته‌ایم که امیدواریم این تعاملات ادامه پیدا کند.

مدیر کل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور فناوری درخصوص توافق‌نامه‌های منعقد شده در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری سال جاری گفت: توافق‌نامه‌ها به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم شد؛ در بخش داخلی ۲۶۹ توافق‌نامه به ارزش ۴۲۰ میلیارد تومان و در بخش خارجی ۴ توافق‌نامه به ارزش ۱۱۰ هزار یورو و ۸۳۶ هزار دلار منعقد شد و به جز موارد فوق در روز دوم نمایشگاه دو قرار داد مجموعاً به مبلغ ۹۰ میلیارد تومان امضا گردید.

وی در ادامه به مبالغ و تعداد قراردادهای عرضه و تقاضا اشاره کرد و گفت: در نمایشگاه تقاضا تعداد ۸۷ قرارداد و در نمایشگاه عرضه تعداد ۱۸۲ قرارداد منعقد شد که تعداد این قراردادها به تفکیک نمایشگاه عرضه شامل پارک‌ها ۹۵، مراکز رشد ۴۸، دانشگاه‌ها ۲۲ و پژوهشگاه‌ها ۲ قرارداد بود که در این میان سهم پارک علم و فناوری خراسان شمالی، پارک علم و فناوری قم و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان از بقیه بیشتر بوده است.

دکتر کشمیری بر تعاملات جدید صندوق نوآوری و شکوفایی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد و افزود: یکی از بحث‌هایی که در صندوق شکوفایی و نوآوری دنبال می‌شود بحث تعامل با اکوسیستم نوآوری است که در بحث تعامل سه مجموعه پارک‌های علم و فناوری، صندوق‌های پژوهش و فناوری و وزارت علوم و مجموعه مراکز دانشگاهی و پژوهشی در ارتباط نزدیک هستند و از پارک علم و فناوری پردیس، پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و پارک علم و فناوری تبریز خواسته‌ایم تا طی جلساتی مدل همکاری پارک‌های علم و فناوری با صندوق نوآوری و شکوفایی را ارائه کنند.

وی خاطرنشان کرد: تشکیل یک کارگروه برای طراحی مدل همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و پارک‌های علم و فناوری، نظرسنجی از تمامی پارک‌ها و مراکز رشد در خصوص همکاری و پاسخ‌گویی ۱۴ پارک علم و فناوری از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در این زمینه است.
به گفته وی، ایجاد شرایطی برای حمایت از شرکت‌های فناور غیر دانش‌بنیان، ایفای نقش کارگزاری صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت از صندوق‌های پژوهش و فناوری استانی از مهم‌ترین نکات مطرح شده است.

انتهای پیام/

283 / 167 وزارت علوم مهدی کشمیری بودجه عملیاتی پارک های علم و فناوری پژوهش و فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت علوم بودجه عملیاتی پارک های علم و فناوری پژوهش و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روز گذشته نمایندگان در صحن علنی مجلس، کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی(سپند) وزارت دفاع را تصویب رساندند. در جلسه امروز (دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه) نیز جزئیات این طرح که شامل ۷ ماده بوده است، مورد بررسی قرار گرفت.

برخورداری سپند از امتیاز صنایع دفاعی و شرکت‌های دانش‌بنیان

آنگونه که مهر روایت کرده، نمایندگان مجلس، در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره جزئیات طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی (طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع، موادی از این طرح را به تصویب رساندند.

ماده ۱- به منظور دستیابی به فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی حال و آینده با تاکید بر نوآوری و پشتیبانی از توسعه آنها و در راستای غافلگیری فناورانه دشمن و پیشگیری از غافلگیری فناورانه کشور با تاکید بر مدیریت و دستیابی به فناوری‌های بدیل، نوظهور، شالوده شکن، پر مخاطره و برترساز در حوزه تهدیدات نوین و همچنین طراحی، ساخت، تولید، تأمین و پشتیبانی محصولات حوزه پدافند نوین، سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح که در این قانون به اختصار سپند نامیده می‌شود، با هدف تداوم و تثبیت راه دانشمند شهید فخری زاده تشکیل می‌گردد.

ماده ۲- سپند دارای شخصیت حقوقی مستقل و با ماهیت مؤسسه دولتی و دارای استقلال مالی، معاملاتی و اداری بوده و در چهارچوب مقررات نیروهای مسلح و اساسنامه مصوب بدون الزام به رعایت قانون محاسبات عمومی کشور اداره می‌شود.

ماده ۳- نوآوری‌ها و فناوری‌ها و طرح‌های منتخب توسط ستاد کل نیروهای مسلح تعیین و از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به سپند ابلاغ می‌شود.

ماده ۴- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) می‌تواند برای اجرای مأموریت‌های خود با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به ایجاد پژوهشکده و شرکت‌های تخصصی تابعه اقدام کند.

ماده ۵- سپند مشمول کلیه امتیازات، ترجیحات، تخفیفات و اولویت‌های قانونی که در مورد صنایع دفاعی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان در قوانین و مقررات پیش بینی شده و یا می‌شود، خواهد بود.

ماده ۶- سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) از منابع انسانی و امکانات واگذار شده از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و اعتبارات مصوب سالانه برابر برنامه‌ها و مأموریت‌های مصوب برخوردار می‌شود.

ماده ۷- سپند بر اساس این قانون و نیز اساسنامه مصوب فرماندهی معظم کل قوا اداره می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898193

دیگر خبرها

  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • تعاونی‌های دانش‌بنیان خراسان شمالی ویژه حمایت می‌شوند
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • شرکت‌های دانش‌بنیان بوشهر برای حل مسائل زیست محیطی پای کار هستند
  • یکی از مسائل جدی کشور فارغ التحصیلان فاقد دانش است
  • ۷ مصوبه مهم مجلس برای فناوری‌های برتر مورد نیاز دفاعی و امنیتی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • تشکیل سازمان «سپند» در جهت دستیابی به فناوری های برتر دفاعی
  • برپایی پاویون دانش بنیان‌ها در نمایشگاه ایران هلث