Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نتایج تحقیقات جدید حاکی از آن است که ارتباط مستقیمی میان مالکیت سلاح و خودکشی جوانان در سراسر آمریکا وجود دارد و افزایش دسترسی به سلاح در ایالت‌های مختلف این کشور منجر به بالا رفتن میزان خودکشی در میان جوانان آمریکایی شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، میزان خودکشی در میان کودکان و نوجوانان آمریکایی به سطح قابل ملاحظه‌ای رسیده است و اکنون مطالعه‌ای جدید یک متغیر آشکار برای خودکشی نوجوانان یافته است؛ مالکیت سلاح.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه شبکه خبری ان‌بی‌سی، یک تیم تحقیقاتی از مرکز سلامت عمومی دانشگاه بوستون به این نتیجه رسیده‌اند که در ایالت‌های آمریکا با مالکیت سلاح بیشتر، میزان خودکشی در میان جوانان نیز بالاتر است.

 

 

«میشل سگیل»، متخصص سلامت عمومی در دانشگاه بوستون به شبکه ان‌بی‌سی می‎گوید: مالکیت سلاح خانگی بزرگترین متغیر میزان خودکشی جوانان در آمریکا است.

سیگل به مطالعه ارتباط میان مالکیت سلاح و خودکشی، قتل و دیگر عوامل پرداخته است. کاملا مشهود است که احتمال خودکشی در میان افراد با میزان دسترسی بیشتر به سلاح، بسیار بالاتر است. برخی از اطلاعات حاکی از آن است که میزان خودکشی بالا ارتباط مستقیم با میزان بالای دسترسی به سلاح دارد.

 

 

سیگل و تیم تحقیقاتی وی میزان خودکشی نوجوانان در فاصله سنی ۱۰ تا ۱۹ سال در بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵ را مورد بررسی قرار داده‌اند و تحقیقات دیگر دریاره میزان افسردگی و فکر کردن درباره خودکشی را نیز مورد تحلیل قرار داده‌اند.

 

 

نتیجه گزارش این تیم تحقیقاتی حاکی از آن است که به ازای ۱۰ درصد افزیش در میزان مالکیت خانگی سلاح، سطح خودکشی در میان نوجوانان ۲۶.۹ درصد افزایش یافته است.

این مطالعه نشان می‌دهد که مالکیت سلاح قویترین متغیر درباره میزان خودکشی در بین نوجوانان آمریکایی است.

 

 

برای مثال در آلاسکا میزان خودکشی در میان نوجوانان زیر ۱۹ سال ۱۵.۲ رصد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است و در این ایالت میزان مالکیت سلاح ۶۰ درصد است.

در ایالت داکوتای جنوبی نیز که مالکیت سلاح حدود ۶۰ درصد است میزان خودکشی بین جوانان زیر ۱۹ سال ۱۴.۹ درصد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است.

 

 

«آنتینا کنوپوف»، یکی از محققان این تیم تحقیقاتی می‌گوید: دسترسی به سلاح گرم منجر به افزایش میزان واقعی تعداد خودکشی‌ها شده است نه اینکه موجب شود نوجوانان سلاح را جایگزین دیگر ابزار خودکشی کنند.

بر اساس این گزارش سال ۲۰۱۶ در آمریکا ۱۱۰۲ مورد خودکشی نوجوانان با استفاده از سلاح گرم گزارش شده است و بررسی‌های انجام شده حاکی از آن است که در ۸۲ درصد از این قتل‎ها که در میان نوجوانان زیر ۱۷ سال انجام شده است خودکشی با استفاده از سلاحی صورت گرفته که مالک آن یکی از اعضای خانواده مقتول بوده است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا تیراندازی خودکشی تیراندازی در آمریکا حمل اسلحه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۶۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محبوب‌ترین وام میان خانوارها

سهم خانوار از تسهیلات پرداخت شده طی 1402 در مقایسه با 1401 حدود 3 درصد افزایش یافته و تغییراتی نیز در هدف از دریافت وام رقم خورده است.

 در سال گذشته کل وام‌های پرداختی شبکه بانکی حدود ۲۷ درصد رشد کرده است اما در این میان، رشد بیش از ۵۰ درصدی اعتبارات دریافتی خانوار، منجر به افزایش ۳ درصدی سهم تسهیلات دریافتی خانوار از کل وام‌های پرداخت شده در ۱۴۰۲ شده است.

علاوه بر این موضوع قابل مشاهده است اهداف خانوار از دریافت تسهیلات نیز با تغییراتی مواجه بوده است.

سهم ۱۸.۳ درصدی خانوار از کل تسهیلات پرداختی در ۱۴۰۲

بر اساس گزارش‌های بانک مرکزی در سال ۱۴۰۲ مجموعا ۵ هزار و ۶۴۶ همت تسهیلات در کل کشور به پرداخت رسیده است.

به گزارش اکوایران، در این میان سهم خانوار حدود هزار و ۳۴ همت معادل ۱۸.۳ درصد از کل مبلغ پرداختی اعلام شده است.

این درحالیست که در سال ۱۴۰۱ رقم کل وام‌های پرداخت شده به مصرف کننده نهایی یا همان خانوار، حدود ۶۸۶ همت بوده که بالغ بر ۱۵.۴ درصد ارزش تمامی تسهیلات توزیع شده بنظر می‌رسد.

بنابراین قابل مشاهده است سهم خانوار از کل وام‌های دریافتی در سال ۱۴۰۲ حدود ۳ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و از نظر ارزش نیز حدودا ۳۴۷ همت رشد پیدا کرده است.

وام خرید کالای شخصی و ضروری، محبوب‌ترین وام میان خانوار

علاوه بر افزایش سهم خانوار از تسهیلات، نسبت توزیع تسهیلات متعلق به خانوار در میان اهداف دریافتی نیز در مقایسه با ۱۴۰۱ دچار تغییراتی شده است.

آمارها نشان می‌دهد وام‌های توزیع شده میان خانوار با هدف خرید کالای شخصی که اصلی‌ترین هدف دریافت وام خانوار است، بیش از ۴۴.۱ درصد تسهیلات خانوار در ۱۴۰۱ را تشکیل داده بود اما در سال گذشته این نسبت به ۴۱.۷ درصد کاهش یافت.

در مقابل تسهیلات قرض الحسنه ضروری خانوار که دومین هدف مهم خانوار برای دریافت وام است، از نسبت ۱۷.۹ درصد در ۱۴۰۱ به ۲۲.۸ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است.

همچنین بنظر می‌رسد سهم وام‌های دریافتی بابت ازدواج، خرید خودرو و تعمیرات از کل تسهیلات خانوار کمتر از ۱۴۰۱ شده و در عوض، سهم وام‌های پرداختی بابت مسکن و فرزندآوری، افزایش پیدا کرده است.

به‌طور کلی سیستم توزیع وام در هر جامعه‌ای عموما یکی از ابزارهای تصمیم‌گیری برای مدیریت جامعه است و نتایج آن بیانگر آن است که اهتمام یک جامعه در کدام سمت و سو قرار گرفته است.

آمارها نشان می‌دهد عموما بیش از ۸۰ درصد تسهیلات پرداختی در ایران به صاحبان کسب و کار تخصیص می‌یابد اما قابل توجه است که در سال گذشته سهم خانوار از وام‌های پرداخت شده افزایش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • توسعه پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان
  • وزیر صمت: مردم مستقیم با خودروساز باید در ارتباط باشند
  • روسیه: غرب بر لبه پرتگاه جنگ هسته‌ای گام برمی‌دارد
  • هماهنگی تعطیلات پایان هفته با دنیا، به افزایش صادرات منجر خواهد شد/خارجی‌ها در روز‌های تعطیل پاسخگو نیستند
  • مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟ | پاسخ یک مقام آگاه
  • محبوب‌ترین وام میان خانوارها
  • ریزش سرمایه‌گذاری خارجی چین