Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت ۱۰ ماه از سال و به رغم عزم عمومی متولیان هنوز کار تحویل زمین بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی ارومیه انجام نشده و کارشکنی در تسهیل روند احداث این پروژه ادامه دارد به‌طوری‌که انگیزه‌های سرمایه‌گذار خارجی این بیمارستان را از بین برده است. ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۵ استانها آذربایجان غربی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، از سال گذشته موضوع احداث بیمارستانی بزرگ در این شهر با جذب سرمایه گذاری‌های فرا استانی و خارجی مطرح شد که امیدواری‌ها برای توسعه توریسم سلامت و در نتیجه رونق کسب‌وکارهای مرتبط در مرکز استان آذربایجان غربی را بیشتر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع احداث بیمارستان 600 تخت خوابی ارومیه به سفر محمدباقر لاریجانی معاون وزیر بهداشت به اتریش مربوط می‌شود که با همراهی روح الله حضرت پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی صورت گرفت.

در سفر معاون وزیر بهداشت به وین اتریش آئین امضا سند تفاهم نامه شرکت بزرگ بیمارستان‌ساز "وامد" و وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران انجام شد که در این تفاهم نامه این شرکت متعهد شد با سرمایه‌گذاری در شهر ارومیه، بیمارستان بزرگ و مدرن این شهر را در کوتاه‌ترین زمان ممکن احداث و تجهیز کند.

بیمارستان 600 تخت خوابی ارومیه عامل رونق توریسم سلامت

آن زمان در جریان آئین امضا این تفاهم نامه پیتر هالبائر عضو هیئت مدیره وامد ضمن ابراز خوشنودی در خصوص سرمایه‌گذاری در شهر ارومیه، ابراز امیدواری کرده بود که این منطقه به قطب گردشگری منطقه شمال غرب ایران و کشورهای همسایه تبدیل شود.

آن زمان محمدباقر لاریجانی، معاون وزیر بهداشت پس از امضا سند این تفاهم‌نامه گفته بود: آقای حضرت پور، نماینده مردم ارومیه بانی اصلی این اتفاق حسنه است بنابراین وی از وامد خواست تا هر چه زودتر مراحل ساخت بیمارستان را آغاز کند، چرا که تأخیر در بهره‌برداری از چنین طرحی موجب از دست رفتن فرصت‌های اقتصادی برای همه مردم ارومیه می‌شود.

در مراسم یادشده نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به سابقه تاریخی سرمایه گذاری کشور اتریش در ارومیه گفته بود: افتتاح این بیمارستان علاوه بر تحول عرصه سلامت، سبب رونق اقتصادی شهر ارومیه نیز خواهد شد.

تأمین 85 درصد از اعتبارات بیمارستان 600 تخت خوابی ارومیه از ظرفیت داخلی

 بعدها روح الله حضرت پور در جمع خبرنگاران این نکته را هم گفت که بر اساس این تفاهم‌نامه، شرکت وامد ضمن تأمین 85 درصد از اعتبارات لازم برای ساخت این بیمارستان با استفاده از ظرفیت داخلی، مراحل طراحی این پروژه ملی را در کوتاه‌ترین زمان ممکن آغاز خواهد کرد.

نماینده مردم  ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفته بود: گردشگری سلامت یکی از راه‌های درآمدزایی در ارومیه محسوب می‌شود و این موضوع یکی از برنامه اصلی  توسعه در استان بوده بنابراین کلنگ بیمارستان 600 تخت خوابی که اخیراً نیز تفاهم نامه آن با کشور اتریش امضا شد، در 6 ماه آینده زمین زده می‌شود.

حضرت پور آن زمان تصریح کرده بود: با این اقدام، شاهد رفت و آمد گردشگران بسیاری از شهرها و کشورهای دیگر به ارومیه خواهیم بود.

سرانجام احداث بیمارستان 600 تخت خوابی ارومیه

اما اکنون این تفاهم نامه و سرنوشت احداث بیمارستان 600 تخت خوابی ارومیه به کجا رسیده است؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی در این باره می‌گوید: قبل از انقلاب یک بیمارستان تحت عنوان شیر و خورشید در ارومیه و یک بیمارستان در خوی داشتیم که به حمدالله امروز در تمامی شهرستان‌های استان بیمارستان‌های تخصصی داریم.

جواد آقازاده می‌افزاید: از جمله این بیمارستانها می‌توان به بیمارستان بیمارستان زنان کوثر، بیمارستان آیت الله طالقانی که قبلاً مهمانسرا بود که بعد به بیمارستان تغییر کاربردی داد، بیمارستان روانپزشکی رازی و بیمارستان امام خمینی (ره) که در سال 1375 افتتاح شد و بیمارستان تخصصی قلب و عروق سید الشهدا (ع) اشاره کرد.

آقازاده می‌افزاید: وی با ابراز گلایه‌ای از تأخیر در تحویل زمین یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های بیمارستانی استان اظهار می‌کند: بیمارستان 600 تختخوابی ارومیه که با سرمایه‌گذاری خارجی می‌بایست تاکنون احداث آن آغاز می‌شد قابل ارتقاء به  1000 تخت نیز هست.

وی تصریح می‌کند: متأسفانه با گذشت ده ماه از سال هنوز تحویل زمین این بیمارستان تحقق نیافته تا کار احداثان آغاز شود.

ارتقا شاخص سلامت با احداث بیمارستان 600 تخت خوابی

به گفته وی با احداث  این بیمارستان شاخص تخت استان و در نتیجه شاخص‌های سلامت در آذربایجان غربی به صورت محسوسی ارتقا و بهبود می‌یابد.

آذربایجان‌غربی| تحول در عرصه سلامت خوی با اضافه‌شدن 500 تخت بیمارستانی جدیداقتصاد مقاومتی زنان آذربایجان غربی را صاحب نخستین بیمارستان تخصصی می‌کندسرنوشت ابهام آمیز بیمارستان 450 تخت خوابی شهید بهشتی ارومیه+تصاویر

وی می‌گوید: شاخص تخت بیمارستانی آذربایجان غربی از 1 به 1.5 افزایش داده شده در حالیکه متوسط کشوری 1.6 است اما با راه‌اندازی بیمارستان تخصصی زنان این استان از متوسط کشوری بالاتر خواهد رفت و با احداث بیمارستان 600 تخت خوابی نیز جهش قابل ملاحظه‌ای در این شاخص اتفاق خواهد افتاد به شرطی که پروسه احداث آن اینقدر معطل ادارات نباشد.

گزارش از محمد آقایی پر

انتهای پیام/ ع

R41361/P/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۷۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رها‌سازی مرحله دوم آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه

مجید رستگاری مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: دومین مرحله از رهاسازی آب در فاز اول از محل سد سیلوه پیرانشهر از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین بوده و در ادامه پشت سد مخزنی کانی‌سیب رهاسازی می‌شود.

وی اضافه کرد: در فاز اول ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و در فاز دوم ۵ مترمکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپرآباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی ادامه داد: در مجموع ۱۷ مترمکعب آب در ثانیه در حال طی مسیر از طریق سامانه‌های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه است.

رستگاری گفت: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه رهاسازی شده بود.

سد سیلوه در شهرستان پیرانشهر در جنوب آذربایجان‌غربی قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • 7 میز خدمت در حاشیه نماز جمعه ارومیه برپا می‌شود
  • اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بیمارستان بختگان
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • برگزاری ۷ میز خدمت در نماز جمعه ارومیه
  • رها‌سازی مرحله دوم آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه | این دریاچه جان تازه می‌گیرد؟
  • افتتاح مرکز تداوم عقیدتی امام خامنه قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه
  • پیشرفت فیزیکی بیمارستان کسری به ۹۸ درصد رسید
  • انعقاد تفاهم نامه همکار بین اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه