Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، عبدالنبی سواعدی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان در نشست با تسهیلگران محلات که در استانداری خوزستان با هدف ترویج فرهنگ مهارت آموزی و توانمند سازی مهارتی جوانان در محلات اهواز برگزار شد، گفت: ظرفیت های بسیار خوبی در فنی و حرفه ای وجود دارد که با تعامل وهم افزایی دفاتر تسهیلگری کمک شایانی در اثربخشی آموزش مهارتی و تحقق رسالت فنی و حرفه ای می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: آموزش های فنی و حرفه ای با ایجاد زمینه اشتغال اقشار آسیب پذیر نقش اساسی در توانمندسازی افراد دارد و در صورت توانمندسازی و ایجاد اشتغال و کارآفرینی شاهد بهبود وضعیت محلات و کاهش آسیب های اجتماعی خواهیم بود .

سواعدی تصریح کرد: دفاتر تسهیلگر می توانند افراد جویای کار را جهت شرکت در دوره های آموزشی مراکز ثابت آموزش فنی و حرفه ای در کلیه شهرستان های استان (بصورت رایگان) و یا آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای معرفی نمایند.

این مقام مسئول در ادامه افزود: این افراد می توانند پس از شرکت در دوره های آموزشی و کسب توانمندی لازم و دریافت گواهینامه مهارت در فرصت های شغلی موجود جذب و یا مستقلا نسبت به راه اندازی کسب و کار و تولید اقدام کنند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان بیان داشت: نیازسنجی آموزش های مهارتی براساس مزیت های منطقه ای توسط دفاتر تسهیلگری احصا و به تفکیک در اختیار مراکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان قرار داده شود تا برنامه آموزشی برای تربیت نیروی ماهر و موردنیاز بازارکار تدوین و اجرا گردد.

عبدالنبی سواعدی اظهار کرد: شناسایی فرصت های جدید شغلی و ارایه آموزش با کیفیت می تواند آموزش مهارتی را هدفمند و مطابق با نیاز جامعه نیروی انسانی تربیت و وارد بازارکار کرد.

وی گفت: باید فرهنگ کار و اشتغال پذیری در استان تغییر پیدا کند تا زمینه توسعه مهارت آموزی و اشتغال پایدار فراهم شود.

سواعدی اذعان داشت: علاقمندان در صورت تمایل می توانند در قالب طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی از سوی مراکز آموزش فنی و حرفه ای به واحدهای صنفی و خدماتی ترجیحا نزدیک محله معرفی شده و در قالب این طرح به مدت حداکثر یک سال در محیط واقعی کار، تجربه و مهارت لازم را کسب نموده و پس از این مدت و اخذ گواهینامه مهارت در همان واحد صنفی مشغول کار شوند و یا خودشان اشتغال ایجاد کنند.

محمدصادق کریمی‌کیا، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان در این نشست گفت: اشتغال بدون کسب مهارت فنی و حرفه ای امکانپذیر نیست و دفاتر تسهیلگری می توانند نقش مهم در تحقق این هدف داشته باشند.

وی بیان کرد: علاقمندی برای فراگیری آموزش مهارتی وجود دارد و باید رشته هایی موردنیاز بازارکار آموزش داد تا منجر به اشتغال پایدار شوند برای این مهم تشکیل بانک اطلاعاتی برای تسهیلگری درجامعه نیازاساسی است.

کریمی کیا درپایان خواستار ترویج مهارت آموزی و توسعه آموزش فنی و حرفه ای در بین اقشار مختلف جامعه بویژه مناطق کم برخورد دار و حاشیه با همکاری دوسویه فنی و حرفه ای و دفاتر تسهیل گری شد.

انتهای پیام/گ

ایجاد اشتغال با آموزش های مهارتی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فنی و حرفه ای مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: امسال ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب طرح مهارت‌آموزی ۳ مهارت فنی، نرم و سواد دیجیتال را آموزش می‌بینند و ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» از آموزش‌های مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی حسین شهریور درباره طرح‌هایی که در سال جاری از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال خواهد شد، گفت: یکی از راه های رسیدن به جهش تولید و رونق اقتصادی با مشارکت مردم توجه به آموزش و توسعه مهارت است چون سرمایه گذاری در آموزش و برنامه های توسعه مهارت می تواند به افراد کمک کند تا دانش و مهارتهای لازم را برای مشارکت در اقتصاد کسب کنند، علاوه بر این مهارت می تواند به بهره وری،نوآوری و رقابت بالاتر منجر شود و نهایتا جهش تولید و رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از سازمانهای توسعه ای است که مسئولیت خطیری در حوزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای معرفی به بازار کار دارد.بر همین اساس امسال ما به صورت ویژه ۴ طرح را در دستور کار قرار دادیم.

اجرای طرح مهارت افزایی ۱۵۰ هزار نفر از دانش آموزان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از طرح ها در حوزه دانش آموزی است و برای اینکه دانش آموزان را با مهارتها آشنا و فرهنگ سازی کنیم و آنها هدایت شغلی و تحصیلی خود را دنبال کنند طرح مهارت افزایی دانش آموزان را پیش بینی کرده ایم که هم در قالب طرح تابستانی مهارت و هم در قالب استفاده از ظرفیتهای دولتی و آموزشگاه های آزاد دنبال خواهیم کرد و بر اساس آن آموزش ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان را امسال در دستور کار داریم تا دستکم ۳ مهارت را در بحث مهارتهای فنی،مهارتهای نرم و سواد دیجیتال با توجه به موضوع فناوری های اطلاعات و تکنولوژی های روز فرا بگیرند.

آموزش ۷۰ هزار نفر در طرح مهارت افزایی دانش آموختگان

شهریور طرح دوم را مهارت افزایی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: طرح دوم ما بحث مهارت افزایی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاههاست و ما هدفگذاری کردیم ۲۴۰ استاندارد مشاغل جدید روبه رشد را در حوزه فناوری های برافکن و در حوزه هوش مصنوعی و بیگ دیتا و رایانش ابری و حوزه هایی که به روز هستند و جدیدترین مشاغل هستند تهیه کردیم و با تفاهم نامه هایی که با وزارت علوم به امضا رساندیم موضوع آموزش فارغ التحصیلان در مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری را دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی امسال آموزش ۷۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان پیش بینی شده تا مهارتهای مرتبط با فناوری های جدید را آموزش ببینند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در عین حال طرح دیگر سازمان فنی و حرفه ای در سال جاری را ارائه آموزشهای ترکیبی عنوان کرد و گفت: تمایل شدیدی در جامعه دانشجویی وجود دارد که در کنار آموزش نظری و تئوری، به شکل عملی هم با مهارتها و موضوعات درسی خود آشنا شوند.ما این طرح را با عنوان طرح مهارت افزایی دانشجویان از طریق ارائه آموزشهای ترکیبی و هیبریدی پیش بینی کرده ایم که همزمان با تحصیل بتوانند حداقل ۳۰۰ ساعت را در کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای در سراسر کشور در قالب کارورزی و کاربینی و کارآموزی بگذرانند.

آموزش مهارتی ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» 

شهریور متذکر شد: ما دانش آموزان و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به عنوان ۳ جامعه هدف پیش بینی کرده ایم و ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنها را مدنظر قرار دادیم ولی گروه آخر که بسیار مهم است و به آن نیاز شدید داریم، کارکنان و شاغلین بنگاههای اقتصادی است که این طرح را تحت عنوان توانمندسازی و توسعه آموزش شاغلین بنگاههای اقتصادی (تاک)  امسال دنبال می کنیم و در این طرح پیش بینی کردیم که ۲۷۰ هزار نفر در قالب این طرح هم مهارت آموزی و هم سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای داشته باشند که با گواهینامه ای که دریافت می کنند فعالیتشان را در بازار کار دنبال کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • افراد جویای کار به سامانه ملی رصد اشتغال مراجعه کنند
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد