Web Analytics Made Easy - Statcounter

استادیوم ۱۵ هزار نفری زنجان که بیش از ۱۳ سال از کلنگ‌زنی آن می‌گذرد قرار بود چهار ساله به بهره‌برداری برسد، اما خبری از تکمیل و بهره‌برداری آن نیست. ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۱:۲۰ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، بیش از 13 سال است که استادیوم 15 هزار نفری زنجان در شمال شهر زنجان در کنار مجتمع تفریحی گاوازنگ کلنگ‌زنی شده است ولی هیچ خبری از افتتاح آن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استادیوم 15 هزار نفری که یک پروژه ملی محسوب می‌شود در سال 84 کلنگ‌زنی شد و مسئولیت ساخت آن بر عهده شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور واگذار شد و قرار بود این پروژه چهار ساله به بهره‌برداری برسد.

طرح مطالعاتی ورزشگاه 15 هزار نفری زنجان در سال 83 انجام شد و عملیات اجرایی آن سال 84 آغاز شد  و مردم زنجان به ویژه ورزش دوستان سالهاست در انتظار افتتاح و بهره برداری از این پروژه بزرگ ورزشی هستند ولی به علت عدم تخصیص اعتبار کافی و به موقع، هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده است.

جاده دسترسی غربی استادیوم یادگار امام (ره) تبریز افتتاح شداحداث استادیوم ورزشی مس در کرمان با مشکل روبه‌رو استخراسان‌رضوی| استادیوم 15 هزار نفری سبزوار به حال خود رها شده است

اگرچه مسئولان اداره ورزش در ابتدای امسال خبر از افتتاح آن در دهه فجر امسال را دادند ولی مدیرکل ورزش و جوانان استان این موضوع را کامل رد کرد و خبر از افتتاح آن در نیمه نخست سال 98 داد.

وی مدعی شد: باید از ظرفیت بخش خصوصی در ورزش استفاده شود تا تیمی را تاسیس کنیم و از پایه کارهای اساسی صورت گیرد تا سرانجام تیمی با ریشه وارد لیگ دسته یک و لیگ برتر شود.

سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که چه کسی مسئول رایزنی با بخش خصوصی در راستای استفاده از ظرفیت آنان در ورزش است؟ مگر غیر از این است  که مدیرکل ورزش و جوانان استان که عالی‌ترین مسئول استان در امر ورزش است  باید وارد مذاکره شود و رایزنی‌ها را با بخش خصوصی آغاز کند. کی این رایزنی‌ها آغاز می‌شود؟

رضا اژدری، معاون عمرانی اداره‌کل ورزش و جوانان استان با بیان اینکه در صورتی استادیوم 15 هزار نفری زنجان سال آینده تکمیل می‌شود که بودجه 10 میلیارد تومانی آن فراهم شود.

وی با ابراز تاسف از عدم مطالعه درست در خصوص مکان این استادیوم گفت: متاسفانه مسئولان وقت در سال 83 درست در خصوص مکان این استادیوم مطالعه نکردند.

حالا سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که مگر استان زنجان تیم فوتبال دسته یک و یا لیگ برتری دارد که بعد از تکمیل استادیوم  از آن استفاده کند؟ تکلیف این استادیوم بعد از تکمیل چیست؟

به گفته کارشناسان  با این شرایط اقتصادی دولت و وزارت ورزش و با هزاران زحمت بودجه ساخت این استادیوم تهیه شده و در مراحل پایانی قرار دارد ولی متاسفانه استان زنجان هیچ تیمی ندارد که از آن استفاده کند بنابراین تنها چیزی که می‌ماند هزینه‌های سنگین نگهداری این استادیوم برای اداره‌کل ورزش استان است.

طبق گفته خیلی از کارشناسان به خاطر عدم مطالعه درست مکان یابی در ساخت این استادیوم طی سال‌های گذشته 30 درصد از بنای این ورزشگاه به خاطر وزش‌های تند باد و بارش‌های فراوان تخریب شده و دوباره بازسازی شده است و همین امکان در سال‌های آینده وجود دارد.

عدم مطالعه درست در احداث پروژه مسئله‌ای است که سال‌ها گریبان‌گیر مسئولان استانی شده و به وفور پروژه‌هایی در استان یافت می‌شوند که بر اثر عدم مطالعه درست خسارت‌های زیادی را به بیت المال وارد کرده است.

گزارش از فرید حائری

انتهای پیام/ش

R41375/P4001/S6,59/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۷۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش سوزی گسترده در منطقه دفن زباله

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از گاردین، مقامات روز دوشنبه اعلام کردند علت آتش سوزی شرایط جوی گرم و خشک است.

شاهدان شاهد دودهایی بودند که از حیاط زباله‌ها بلند می‌شد، در حالی که آتش‌نشانان با جدیت مشغول مهار آتش بودند. سخنگوی سازمان آتش نشانی دهلی گفت: «ما بعد از دریافت گزارش آتش سوزی، در ابتدا دو تیم آتش نشانی را به محل اعزام کردیم. متعاقباً شش دستگاه آتش نشانی دیگر اعزام شدند. در حال حاضر آتش نشانان مشغول اطفای حریق هستند.»

دستگاه‌های آتش نشانی دیگر نیز در حالت آماده باش قرار گرفته‌اند تا در صورت نیاز به محل اعزام شوند.

برای تسهیل عملیات اطفای حریق، مقامات دسترسی به این منطقه را محدود کرده‌اند و تماشاگران را از تجمع و ضبط ویدئو منع کرده‌اند.

در سال ۲۰۱۹، ارتفاع محل دفن زباله قاضی پور به ۶۵ متر رسید که تنها هشت متر از بنای یادبود قطب منار کوتاه‌تر است. علاوه بر این، در سال ۲۰۱۷، بخشی از زباله‌ها در جاده مجاور فرو ریخت و منجر به جان باختن دو نفر شد. سه حادثه آتش سوزی در محل دفن زباله قاضی پور در سال ۲۰۲۲ گزارش شد، از جمله آتش سوزی در ۲۸ مارس که خاموش کردن آن بیش از ۵۰ ساعت طول کشید.

کد خبر 6085831

دیگر خبرها

  • زنجان ۲۲۹ شهید کارگر دارد
  • پرسپولیس به مربی تراکتور تبریک گفت
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • تعهد ۱۵۹۹ نفری اشتغال در کبودراهنگ
  • علت تغییر استاندار مازندران چه بود؟ | ویدئو
  • احتیاط، تفرقه‌افکنان مشغول کارند! | سناریوی اختلاف‌افکنی برای به حاشیه بردن حجاب
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • ۳۰ طرح ورزشی استان زنجان در دست احداث است
  • آتش سوزی گسترده در منطقه دفن زباله