Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

جام ملت‌های آسیا مانند جام جهانی و سایر رویدادهای ورزشی بین‌المللی، محل درآمد گسترده‌ای برای تلویزیون است که با توجه به عدم شفافیت مالی به‌ویژه بخش بازرگانی در صداوسیما، این درآمدها هرگز در محاسبه بودجه‌های این رسانه دیده نمی‌شود؛ همان‌طور که هزینه تولید برنامه‌های رنگارنگ شبکه‌های متعدد با استفاده از اپ‌های خودساخته و یا وابسته به شرکت‌های زیرمجموعه سازمان صداوسیما هرگز به طور شفاف بیان نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرآنلاین، اگرچه مدیران صداوسیما این روزها در راهروهای مجلس، پیگیر افزایش بودجه پیشنهادی دولت برای این سازمان در سال ۹۸ هستند، اما سخنی از درآمدشان از بازی‌های جام ملت‌های آسیا و موارد مشابه بر زبان نمی‌آوردند.

این روزها، بازی‌های جام ملت‌های آسیا، محل درآمد ویژه این رسانه شده است؛ به‌طوری که بنابر اطلاع خبرنگار خبرآنلاین، هزینه ۳۰ ثانیه پخش آگهی کالاهای ایرانی در بین دو نیمه بازی تیم ملی ایران در دور مقدماتی، ۴۰۰ میلیون تومان اعلام شده است.

بر این اساس، درآمد تلویزیون (شبکه ۳) از هر بازی تیم ملی ایران در دور مقدماتی این جام، با احتساب ۱۵ دقیقه بین دونیمه بازی (۱۲میلیارد تومان)، ۵ دقیقه قبل از آغاز و ۵ دقیقه بعد از پایان، زیرنویس‌های حین بازی، لوگوهای گوشه تصویر و ... حدود ۲۰ میلیارد تومان (با احتساب تبلیغ کالاهای ایرانی) می‌شود که با توجه به صعود تیم ملی به دور بعدی، این عدد، قطعا بیشتر خواهد شد. البته تا همین‌جا هم، سه بازی تیم ملی، حداقل بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان نصیب بازرگانی صداوسیما کرده است و این جدای از درآمد این سازمان از برنامه‌های متعدد، اپ‌های متنوع، نصب نرم افزار و پیش‌گویی‌ بازی‌هاست.

باید منتظر ماند و دید آیا سازمان صداوسیما بالاخره به سامانه دسترسی آزاد به اطلاعات می‌پیوندد تا تکلیف هزینه‌ها و درآمدهای این سازمان مشخص شود یا همچنان رسانه‌ها بر اساس گمانه زنی (در مورد جام ملت‌های آسیا؛ کسب خبر از آگهی‌دهندگان) باید میزان هزینه و درآمد این سازمان را محاسبه و اعلام کنند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۳۸۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی است

رئیس سازمان صدا و سیما ضمن ارائه توضیحاتی درباره وضعیت نظارت ساترا بر محتوا و فرایندهای اقتصادی شبکه نمایش خانگی از پیگیری‌ها در زمینه جلوگیری از تخلفات احتمالی محتوایی در تولیدات سکوها به کمک آیین‌نامه‌ها و قوانین تکمیلی خبر داد و گفت: ساترا در حال بررسی و ارزیابی وضعیت اقتصاد حوزه نمایش خانگی است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌ عمومی صداوسیما، پیمان جبلی امروز و در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به پرسش خبرنگاران مبنی بر برخی حواشی و اظهارات مطرح شده در روزهای اخیر پیرامون وضعیت پرداخت‌ها در حوزه نمایش خانگی اظهار کرد: به طور کلی تنظیم‌گری در این حوزه شامل اقتصاد و وضعیت مالی پروژه‌های تولیدی هم می‌شود.
وی افزود: سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر علاوه‌ بر وظیفه نظارت بر محتوای تولیدات نمایش خانگی، وظیفه تنظیم‌گری و نظارت بر فرآیندهای اقتصادی این حوزه را نیز برعهده دارد.

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به اینکه فرایندهای اقتصادی در حوزه نمایش خانگی باید به‌گونه‌ای باشد که فعالان خرد در این حوزه هم بتوانند فعالیت کنند گفت: ساترا در حال بررسی این موضوع است و نتایج بررسی‌های ساترا و برنامه‌هایش جهت اقدام لازم، ارائه خواهد شد. ‌

جبلی همچنین درباره نحوه نظارت بر محتوای تولیدات نمایش خانگی عنوان کرد: با ریل‌گذاری قانونی درستی که انجام شده سازمان صداوسیما از طریق ساترا موظف به نظارت بر محتوای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی در حوزه نمایش خانگی است و فضای همکاری و تعامل نسبتا خوبی بین تهیه‌کنندگان،  سکوها و ساترا وجود دارد.

وی تأکید کرد که البته برای جلوگیری از تخلفات احتمالی باید آیین‌نامه‌ها و قوانین تکمیلی به کمک حوزه تنظیم‌گری بیایند و پیگیری‌ها در این زمینه ادامه دارد.

رئیس صداوسیما درخصوص عملکرد رسانه ملی در پوشش خبری عملیات «وعده صادق» گفت: از لحظات اولیه شروع این عملیات و براساس آمادگی‌های ایجاد شده و برنامه‌ریزی‌های قبلی و تقسیم وظایف میان حوزه‌های مختلف محتوایی سازمان، عملیات گسترده رسانه‌ای پوشش جامع این عملیات غرورآفرین آغاز شد.

وی از پوشش زنده بیش از ۱۴ ساعته این عملیات سخن گفت و اظهار کرد: شبکه‌های مختلف صداوسیما، حوزه خبر و نیز شبکه‌های برون‌مرزی متناسب با وظایف تعریف‌شده به پوشش جامع تصویری، اطلاعاتی و تحلیلی این عملیات پرداختند که این روند تا کنون هم در برنامه‌های مختلف ادامه دارد. ‌

جبلی پوشش عملیات وعده صادق و نیز اقدام فوری و مؤثر صداوسیما در پوشش حادثه صبح جمعه گذشته در اصفهان را مصداق روشن به دست گرفتن «روایت اول» در رویدادهای مهم دانست و گفت: آثار و نتایج این حضور فوری و مؤثر رسانه ملی مبتنی بر آمادگی‌های قبلی، در جریان‌سازی و تأثیر بر افکار عمومی داخلی،  منطقه‌ای و بین‌المللی و در درون رژیم صهیونیستی مشهود است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟
  • ساترا در حال بررسی وضعیت اقتصادی در شبکه نمایش خانگی است
  • انتصاب نمایندگان قوه قضاییه در شورای نظارت بر صداوسیما
  • چرا «نون خ» و «زیرخاکی»، «پایتخت» نشدند؟!
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟
  • فشار شدید هزینه مسکن بر خانوارهای کم‌درآمد اروپایی
  • اظهارنامه پیش فرض ثمره اجرای سامانه مودیان
  • امنیت صددرصدی در مراکز هسته‌ای کشور برقرار است
  • تولیدات صداوسیما را از شبکه‌های اجتماعی می‌بینند نه تلویزیون/ یک‌ونیم میلیارد بازدید نشان از عدم موفقیت تلویزوین است، نه موفقیت!