Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش تعداد اعضای هیات اجرایی کمیته ملی المپیک از ١٢ به ١٣ نفر، جدیدترین تغییری است که این کمیته به دنبال اعمال آن در اساسنامه اصلاحی است.  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طبق اساسنامه فعلی کمیته ملی المپیک ترکیب اعضای هیات رئیسه و اجرایی این کمیته که در مجمع انتخاب می‌شوند ١١ نفر و متشکل از رئیس، نایب رئیسان اول و دوم، دبیر کل و خزانه دار همراه با ٦ رئیس فدراسیون از میان فدراسیون‌های المپیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین با تاکید کمیته بین المللی المپیک، نماینده کمیسیون ورزشکاران هم به عنوان یک عضو دارای حق رای حضور ثابت و همیشگی در ترکیب هیات اجرایی و نشست‌های آن‌ها دارد. این نماینده خارج از مجمع، بدون رای گیری و به انتخاب کمیسیون ورزشکاران مشخص می‌شود.

با این حساب در حال حاضر ترکیب هیات رئیسه و اجرایی کمیته ملی المپیک ١٢ نفر است که همگی هم دارای حق رای هستند. البته که حق رای دبیرکل و خزانه دار موضوع مورد بحث برای اساسنامه پیشنهادی کمیته ملی المپیک است. طبق این اساسنامه گزینه دبیرکل و خزانه دار توسط رئیس پیشنهاد داده می‌شود تا در هیات اجرایی یا مجمع تایید شود.

مجمع کمیته ملی المپیک در نشست هفته گذشته در این زمینه (تاییدیه در هیات اجرایی یا مجمع) به هیات اجرایی تفویض اختیار داد. تاکید هیات اجرایی هم حفظ حق رای دبیرکل و خزانه دار است اگرچه این موضوع باید با کمیته بین المللی المپیک به بحث گذاشته شود.

در این زمینه و برای برداشتن موانع قانونی، کمیته ملی المپیک طرح افزایش اعضای هیات رئیسه و اجرایی خود به ١٣ نفر را در برنامه دارد. طبق این طرح که باید مصوبه کمیته بین المللی المپیک را بگیرد، نفر جدید و سیزدهم از میان روسای فدراسیون‌های المپیکی انتخاب خواهد شد چراکه در هیات اجرایی، رای اکثریت باید با روسای این دسته فدراسیون‌ها باشد.

شاهرخ شهنازی دبیر کل کمیته ملی المپیک در گفتگو با خبرنگار مهر این موضوع را تایید کرد.

وی در این زمینه گفت: اتفاقا این مسئله در نشست روز شنبه هیات اجرایی مطرح و بررسی شد و مصوب شد پیشنهاد آن به IOC اعلام می‌شود. در صورت موافقت، موضوع در قالب یک بند جدید به اساسنامه اضافه خواهد شد.

دبیرکل کمیته ملی المپیک به این پرسش که"در صورت مخالفت کمیته بین المللی المپیک موضوع چگونه خواهد شد؟ به خصوص که در حال حاضر تعداد اعضا ١٢ نفر است و تعداد روسای المپیکی با دیگر اعضا یکسان است؟ " پاسخ داد و یادآور شد: طبق اساسنامه رای رئیس کمیته، نافذ است بنابراین در صورت مساوی بودن آرا، رئیس تعیین کننده است. البته تاکید می‌کنم که نافذ بودی رای رئیس موضوع جدیدی در اساسنامه نیست ضمن اینکه IOC چه با طرح پیشنهادی موافقت کند و چه موافقت نکند، رای رئیس در مواقع لزوم تعیین کننده خواهد بود.

"در صورت استقبال IOC سیزدهمین عضو هیات اجرایی چگونه انتخاب می‌شود؟ "، شهنازی در پاسخ به این پرسش گفت: هیات اجرایی در این زمینه تصمیم گیری می‌کند. به هر حال مجمع در همه امور به هیات اجرایی تفویض اختیار داده است بنابراین در این مورد هم اعضای هیات اجرایی پیشنهادات را بررسی و به جمع بندی می‌رسند.

به گزارش خبرنگار مهر، فضل الله باقرزاده رئیس فدراسیون شمشیربازی، محمد علیپور رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزشی، علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی، مجید کیهانی رئیس فدراسیون دوومیدانی و عبدی افتخاری رئیس فدراسیون اسکی روسای فدراسیون‌های المپیکی و عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک هستند.

علیرضا رحیمی هم دیگر عضو هیات اجرایی است. وی به عنوان رئیس فدراسیون هندبال برای عضویت در هیات اجرایی صاحب رای شد اگرچه به دلیل بازنشستگی و اجرای قانون آن از فدراسیون هندبال کنار رفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کمیته المپیک هیات رئیسه کمیته ملی المپیک نشست کمیته ملی المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۰۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی

به گزارش خبرنگار مهر، برگزارکنندگان بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس در رابطه با ترکیب اعزامی کاروان هر یک از کشورهای شرکت کننده مقرراتی وضع کرده اند که به نوعی دست و پای مدیران را برای اعزام کامل در هر رشته می بندد.

در ترکیب کاروان های اعزامی به بازی های المپیک، ورزشکاران بر اساس سهمیه های تخصیص داده شده جایگاه خود را دارند. بخش دیگر کاروان را اعضای کادر فنی رشته های المپیکی شامل سرمربی، مربی، سرپرست و .... تشکیل می دهند.

طبق آنچه کمیته برگزاری بازی های المپیک به آن تاکید دارد، تقریبا به ازای حدود ۵۰ درصد از کل سهمیه هایی که ورزش هر کشور کسب کرده، مجوز برای اعزام اعضای کادر فنی داده می شود. همین مساله که در برخی دیگر از ادوار بازی های المپیک هم اعمال شده بود، یکی از چالش های اصلی برای تعیین نهایی ترکیب اعزامی کاروان ایران را ایجاد کرده است.

مسئولان کمیته ملی المپیک که این روزها در مرحله ریزش کاروان ایران بر اساس ثبت نام اولیه هستند این موضوع را مدنظر دارند.

ورزش ایران تا به امروز صاحب ۳۲ سهمیه در ۹ رشته کشتی آزاد، کشتی فرنگی، تیراندازی، شمشیربازی، تکواندو، قایقرانی، وزنه برداری، ژیمناستیک و دوچرخه سواری شده است.

کد خبر 6085749

دیگر خبرها

  • احتمال تغییر در رقم دستمزد کارگران جدی شد ؟
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • اینفوگرافیک/ حاشیه جلسه امروز هیأت دولت
  • درویش و تمامی اعضای هیات مدیره پرسپولیس ماندنی شدند+فیلم
  • مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها
  • عضو ایرانی هیات رئیسه جهانی در کمیته نظارت بر مسابقات ووشو
  • اعزام کاروان‌های المپیک و پارالمپیک به پاریس با پرواز داخلی
  • چالش ورزش ایران برای المپیک/ محدودیت در اعزام اعضای کادر فنی
  • شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید به صلاحیت علمی- حرفه‌ای تغییر کرد
  • بیشترین قضاوت برای فرزند رئیس کمیته داوران فدراسیون + جدول