Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@03:50:11 GMT

چین: آمریکا ذهنیت جنگ سرد را از خود دور کند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۳۰۱۸

چین: آمریکا ذهنیت جنگ سرد را از خود دور کند

پکن- ایرنا- سخنگوی وزارت خارجه چین با ابراز نارضایتی نسبت به گزارش ارزیابی پدافند موشکی آمریکا که در آن به تئوری تهدید چین دامن زده است، آمریکا را به دوری از ذهنیت جنگ سرد و حفظ صلح و ثبات جهان دعوت کرد.

به گزارش ایرنا 'هوا چون یینگ' روز یکشنبه با انتشار بیانیه ای گزارش مذکور را سرشار از اندیشه های منسوخ شده از جمله تفکر جنگ سرد و بازی 'مجموع صفر' خواند و گفت این گزارش به تئوری تهدید چین دامن زده است برای صلح و امنیت منطقه و روند خلع تسلیحات هسته ای جهان مضر است و سبب رقابت تسلیحاتی می شود و توازن و ثبات استراتژیک جهان را به خطر می اندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید با نارضایتی و مخالفت شدید چین با گزارش فوق گفت: چین بر حل مساله گسترش سیستم های موشک ها از راه سیاسی و دیپلماتیک پایبند و با تضمین امنیت خویش به بهای منافع و امنیت دیگر کشورها، مخالف است.
سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرد: چین مسیر توسعه صلح آمیز و سیاست دفاعی غیرتجاوزکارانه را پیش می گیرد و در توسعه نیروی راهبردی خود بسیار خویشتندار است.
این اظهارات در حالی است که وزرای دفاع ژاپن و آمریکا نیز موافقت کردند به منظور مقابله با برتری نظامی چین، در برخی زمینه ها از جمله حوزه فضایی، سایبر و اینترنت و موضوع کره شمالی با یکدیگر همکاری کنند.
وزرای دفاع دو کشور همچنین با هرگونه تغییر در وضعیت دریاهای شرقی و جنوبی چین مخالفت کرده و متعهد به همکاری در ترویج حاکمیت قانون و آزادی ناوبری در این دریاها شدند.
**آساق**1904**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي چين آمريكا ذهنيت جنگ سرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند

به گزارش قدس آنلاین، ولادیمیر پوتین در پیام تصویری خود به این نشست که روز چهارشنبه با حضور دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز به کار کرد، افزود: مسکو آماده است تا برای تشکیل نظم جهانی چندقطبی و تقویت امنیت جهانی با همه کشورهایی که به این موضوعات علاقه دارند همکاری کند.

وی خاطرنشان کرد: در کنفرانس کنونی، نمایندگان کشورهای مختلف، وضعیت جهان را تجزیه و تحلیل خواهند کرد، موضوعات کلیدی ثبات جهانی و منطقه‌ای را مورد بحث و بررسی قرار خواهند داد و در مورد چگونگی واکنش موثرتر به چالش‌های مهم و خطرناک مدرن تبادل نظر خواهند کرد.

رئیس‌جمهوری روسیه ابراز اطمینان کرد که این نشست، به تقویت همکاری ها، به نفع دولت ها و مردمان مختلف و در راستای صلح و ثبات در کره زمین کمک خواهد کرد.

وی در ادامه حفظ ارزش های سنتی را شرط اصلی استقلال و امنیت دولت دانست و گفت: مهم‌ترین شرط برای تقویت حاکمیت و امنیت کشورها، حفظ و حراست از ارزش‌های معنوی و اخلاقی سنتی است.

پوتین تاکید کرد: همانطور که تجربه تاریخی نشان می دهد، کشورهایی که هویت ملی و اصالت مردم خود را حفظ می کنند، یاد نیاکان خود را گرامی می دارند و در عین حال به فرهنگ ها و سنت های دیگر احترام می گذارند، به طور مداوم و مستقل در حال توسعه هستند.

وی افزود: امروزه که نظم جهانی چندقطبی شکل می گیرد، موازنه جهانی قدرت به تدریج تغییر می کند و مراکز جدید توسعه فعالانه تقویت می شوند، این رویکرد اهمیت ویژه ای دارد.

رئیس جمهوری روسیه همچنین با اشاره به وقایع اخیر جهان گفت:‌ هدف از حملات تروریستی که توسط سرویس‌های اطلاعاتی برخی کشورها نیز پشتیبانی می‌شود، تضعیف پایه‌های قانون اساسی و بی‌ثباتی دولت‌های مستقل است.

وی تصریح کرد: روش های تروریست ها روز به روز پیچیده تر و وحشیانه تر می شود، حمله تروریستی در "کروکوس سیتی" یک بار دیگر این موضوع را نشان داد.

پوتین گفت: سرویس های ویژه و سازمان های مجری قانون روسیه به کشف تمام جزئیات حمله تروریستی شرور در "کروکوس سیتی" ادامه می دهند و آنها در حال شناسایی آمران، حامیان مالی و سازمان‌دهندگان این حمله تروریستی هستند.

وی تأکید کرد: هیچ یک از شرکت کنندگان در حمله تروریستی در کروکوس سیتی نباید از قصاص بگریزند.

دوازدهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی کشورها در امور امنیتی روز چهارشنبه با حضور دکتر علی اکبر احمدیان نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی در سن‌پترزبورگ روسیه آغاز به کار کرد.

گفته می‌شود دبیران شورای امنیت، مشاوران امنیت ملی، معاونان نخست وزیر، روسای سرویس های امنیتی و اطلاعاتی بیش از یکصد کشور جهان در این نشست حضور یافته‌اند.

قرار است در این نشست موضوعاتی ازجمله مبارزه با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، مهاجرت های غیرقانونی و دفاعی غیر نظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

در اجلاس سن‌پترزبورگ، همچنین چهار نشست با عناوین " تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی ( تهدیدها و فرصت ها)" ، "حفظ هویت ملی و ارزش های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی"، "همکاری های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی" و "مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی" برگزار شود.

همچنین درحاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی، فناوری های پیشرفته، امنیت اطلاعات و مقابله با چالش های جدید و انرژی هسته ای نیز برپا شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آمریکا: به اسرائیل کمک می‌کنیم تا با حملات ایران مقابله کند
  • آمریکا برای این سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • واکنش حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور از المپیک
  • آثار غیرشعاری می تواند ذهنیت جوانان را به فرزندآوری مثبت کند
  • پوتین: نظم نوین جهانی باید منافع اکثر کشورها را تأمین کند
  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • عبور ایران از توان بازدارندگی استراتژیک رژیم صهیونیستی‌/ضرورت تنبیه رژیم صهیونیستی برای امنیت جهان لازم بود
  • حکیم: جهان رژیم اسرائیل را وادار به توقف جنگ غزه کند
  • واکنش آنکارا به خبر رهگیری موشک های ایران توسط ترکیه/ هدف قرار دادن ۲ پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه/  رایزنی شورای اروپا برای تشدید تحریم‌ ها علیه ایران‌/ افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی در جهان