Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مراسم نواختن زنگ هواي پاک در مجتمع استثنايي ساريخاني همزمان با روز ملي هواي پاک برگزار شد.
به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي اداره کل محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران، زنگ هواي پاک به مناسبت روز ملي هواي پاک 29 دي ماه با حضور مديرکل محيط زيست و توسعه پايدار، شهردار منطقه 5 و معاون آموزش و پرورش استثنايي در مجتمع آموزشي ساريخاني نواخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صدرالدين علي پور مديرکل محيط زيست و توسعه پايدار شهرداري تهران در مراسم نواختن زنگ هواي پاک در مجتمع استثنايي ساريخاني منطقه 5 که به منظور يادآوري اهميت موضوع محيط زيست و ضرورت آموزش و فرهنگسازي در سنين کودکي و نوجواني برگزار شد، ضمن تشکر ويژه از مربياني که پرورش و آموزش دانش آموزان استثنايي را برعهده دارند، گفت: در واقع بهشت واقعي جايي است که بتوانيم در کنار کساني باشيم که با غيرت خود نشان مي دهند که معلوليت محدوديت نيست و با تلاش و همت مي توان به اهداف رسيد.
وي با اشاره به معضل آلودگي هوا به ويژه در نيمه دوم سال و وقوع پديده وارونگي دما، افزود: شهرداري تهران به مناسبت هفته هواي پاک برنامه هاي اجرايي متنوعي را در نظر گرفته تا زمينه ساز فرهنگسازي استفاده از حمل و نقل عمومي و پاک، توسعه کاربرد انرژي هاي تجديدپذير و در نهايت کاهش بار ترافيکي شهر تهران و کاهش آلودگي هوا باشد.
علي پور همچنين به توجه ويژه شهردار تهران به سه شنبه هاي بدون خودرو اشاره نمود و گفت: در زمينه کاهش ترافيک شهري و آلودگي هوا، شهردار تهران نيز از ايجاد مسيرهاي امن و مناسب جهت استفاده از دوچرخه براي تمامي شهروندان در اغلب مناطق تهران خبر داده است.
وي در پايان گفت: مجتمع استثنايي ساريخاني بعنوان عضو افتخاري کمپين هواي پاک و يکي از طرح هاي پايلوت هواي پاک که براي آموزش دانش آموزان استثنايي فعاليت مي نمايد در نظر گرفته شده است.
در ادامه رجبعلي خسروآبادي شهردار منطقه 5 با تاکيد بر اينکه هواي پاک حق همه مردم است، گفت: هفته هواي پاک به صورت نمادين مي تواند زمينه ساز جلب مشارکت و توجه همه اقشار جامعه به ويژه مسئولين به منظور کاهش آلودگي هوا باشد.
وي افزود: شهرداري تهران در حوزه محيط زيست و حمل و نقل در صدد فراهم کردن بستري براي کاهش آلودگي هوا است که اين امر خود نيازمند همکاري و مشارکت مسئولانه شهروندان است.
در اين مراسم، ضمن تقدير از دانش آموزان مجتمع ساريخاني و پس از نواختن زنگ هواي پاک از نمايشگاه دستاوردهاي اين دانش آموزان از جمله کيسه هاي پارچه اي و گلخانه باغ بهشت در اين مجتمع نيز بازديد بعمل آمد و فراهم نمودن شرايط توسعه اين گلخانه جهت عرضه محصولات مطرح شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: روز هواي پاک زنگ هواي پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۳۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال حمیدی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سوم تا نهم اردیبهشت به نام زمین پاک نامگذاری شده و برنامه‌های مختلفی در این زمینه انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در قالب ایران پاک در مناطق گردشگری برای پاسداشت زمین پاک برنامه‌هایی اجرا می‌شود.

وی افزود: «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین» شعار امسال برای حفظ محیط زیست است که باید واحدهای تولیدی مواد پلاستیکی مواد خود را با مواد تجزیه پذیر تغییر دهند.

مدیرکل محیط زیست کردستان با اشاره به آئین نامه کاهش مصرف پلاستیک بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان‌ها مکلف هستند ظرف مدت پنج سال، ۲۰ درصد مواد مصرفی در واحدهای تولیدکننده انواع پلاستیک را با مواد تجزیه پذیر جایگزین کنند.

حمیدی با اشاره به اینکه سرانه مصرف پلاستیک روزی سه کیسه پلاستیکی با عمر استفاده ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است، اضافه کرد: ایران بیستمین کشور تولیدکننده زباله پلاستیکی دنیا است و سالانه میزان مصرف کشور بیش از ۱۰ میلیون پلاستیک است.

وی ادامه داد: براساس آئین نامه مذکور وظایفی هم برای سازمان‌های جهاد کشاورزی در استان‌ها مبنی بر ترویج و آموزش نحوه استفاده از لوله‌های پلاستیکی در بخش کشاورزی به ویژه کشت‌های گلخانه‌ای تعریف شده است.

سرانه هر نفر را سه کیسه پلاستیک دانست و گفت: کشور ماه بیست و یکمین کشور تولید زباله و پنجمین کشور مصرف کننده پلاستیک در جهان هستیم و باید به سمت استفاده از مواد تجزبه‌پذیر پیش برویم.

حمیدی اذعان کرد: حوادث طبیعی از جمله آتش‌سوزی و حریق نیز از بین برنده تنوع زیستی است و آسیب‌رسان خواهد بود.

وی ورود فاضلاب روستاها به رودخانه‌ها و آبراهه‌ها، فضولات دامی و واژگونی تانکر سوخت نیز از عوامل آلودگی خاک و محیط زیست است.

مدیرکل محیط زیست کردستان اعلام کرد: آلودگی هوا به دلیل خودروهای فرسوده نیز از معضلات استان بویژه شهر سنندج در آلوده کردن هوا و محیط زیست است.

حمیدی اعلام کرد: کردستان استانی صنعتی نیست که معضلی در محیط زیست ایجاد کند اما کانون‌های گرد و غبارخیز خارج از استان هوا را آلوده می‌کند.

وی حجم بالای زباله‌ها و پسماند روستاها را مشکل‌ساز دانست و گفت: ۳۰ درصد زباله‌ها توسط خانوارها قابل بازیافت است و اگر فرهنگسازی شود کمک بزرگی به امنیت محیط زیست خواهد بود.

کد خبر 6086292

دیگر خبرها

  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند
  • برگزاری مراسم روز زمین پاک در ارومیه همزمان با روز جهانی زمین پاک
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • هوای زمین را داشته باشیم
  • اختتامیه هشتمین دوره جایزه محیط زیست همزمان با روز زمین پاک برگزار شد
  • اختتاميه ليگ آموزشی و پژوهشی هميار محيط زيست تهران به میزبانی باغ کتاب
  • ختتاميه ليگ آموزشی و پژوهشی هميار محيط زيست تهران به میزبانی باغ کتاب
  • کاسه غبار در دهه ۳۰ میلادی
  • پسماندسوزی اطراف تهران منبع آلودگی هوا است