Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@04:02:02 GMT

97 محصول دانش بنیان در قزوین تجاری سازی شده است

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۳۵۳۳

97 محصول دانش بنیان در قزوین تجاری سازی شده است

قزوین – ایرنا – رئیس پارک علم و فناوری قزوین گفت: تاکنون 97 محصول دانش بنیان در پارک علم و فناوری قزوین تجاری سازی شده است که به تدریج به بازار معرفی می شوند.

به گزارش ایرنا، یوسف گرجی مهلبانی روز یکشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی قزوین افزود: در استان قزوین هفت مرکز رشد مصوب زیر نظر پارک علم و فناوری استان فعالیت می کنند و امیدواریم با حمایت تمامی دستگاه ها در انجام رسالت و وظیفه خود موفق باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: هم اکنون در کل کشور 43 پارک، 193 مرکز رشد، سه هزار و 500 شرکت دانش بنیان و 6 هزار و 700 واحد فناور فعالیت می کنند که نشانگر حرکت کشور به سمت بهره برداری از دانش و فناوری های روز است.
این مسئول ادامه داد: البته متاسفانه هنوز بسیاری از پارک های علم و فناوری و مراکز رشد احداث شده موفق نبوده اند چون باور نداریم که این مجموعه ها می توانند در جهت توسعه کشور گام های اساسی بردارند.
وی افزود: یکی دیگر از دلایل ناکامی این مراکز این است که هنوز نتوانسته ایم به خوبی ارتباط میان دانشگاه و مراکز آموزشی را با صنایع و واحدهای تولیدی برقرار کنیم.
گرجی با اشاره به توانمندی شرکت های دانش بنیان برای کمک به واحدهای تولیدی در حوزه های مختلف از جمله تولید محصول فناور و بازارپسند، اضافه کرد: 90 درصد واحدهای تولیدی که ناموفق بوده اند به این دلیل است که با فناوری های روز هماهنگ نبوده و محصولات آنها بازار ندارد.
این مسئول ادامه داد: فناوری با سرعت بسیار بالایی حرکت می کند و وظیفه داریم ارتباط 2 حوزه صنعت و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی را نزدیک تر و پیوسته تر سازیم.
6101*3013

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمی آموزشی علم و فناوری شرکت های دانش بنیان تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۳۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA درباره محصولات تولید شده در این شرکت به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی بر پایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی بر پایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های مواد غذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله بی‌توجهی به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده بر پایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • رونمایی ۶ محصول دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید