Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-25@08:34:29 GMT

بزرگترین مشکل چین و آمریکا جنگ تجاری نیست

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۳۶۷۴

بزرگترین مشکل چین و آمریکا جنگ تجاری نیست

جنگ تجاری بزرگترین مشکل بین چین و آمریکا نیست بلکه مشکل اصلی بین این دو کشور دشمنی فزاینده بر سر دریای چین جنوبی و رقابت در آفریقاست.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، مشکلات بسیاری بین چین و آمریکا وجود دارد که شامل این جنگ تجاری مختل کننده بازارهای مالی جهان هم می شود، ولی این بزرگترین مشکل بین دو کشور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل می‌تواند دشمنی فزاینده بین دو کشور در دریای چین جنوبی و آفریقا باشد. این مشکل می تواند دهه ها یا سالها طول بکشد و در آخر منجر به مقابله نظامی بین دو کشور شود .
دریای چین جنوبی در رأس دستور کار اقتصادی و سیاسی در پکن قرار دارد. این دریا نشان دهنده ابتدای راه ابریشم دریایی برای چین است. پروژه ای با هدف تبدیل چین به رهبر اقتصادی اصلی بعدی دنیا . ۵ تریلیون دلار کالاهای تجاری در سال از این دریا عبور می‌کنند .
پکن ادعا کرده مالک وجب به وجب حقوق تاریخی دریای چین جنوبی است. در پکن از این حقوق با استفاده از ارعاب دفاع می‌کنند که ملی گرایی چینی را تقویت می‌کند و شرایط فعلی سیاسی چین را توسعه بیشتری میدهد .
مشکل اینجاست که چین تنها یک طرف دعوا است و در مقابل او خیلی ها ایستاده‌اند: مالزی، برونئی، ویتنام و تایوان. چین همچنین در برابر آمریکا، انگلیس، فرانسه، ژاپن و استرالیا هم قرار دارد. این کشورها هم می‌خواهند از دریانوردی آزاد در این آب های وسیع بهره ببرند .
بنابراین ریسک یک مقابله نظامی به وجود می آید. شرایطی که باعث تاثیرات مخربی بر بازارهای مالی و یکپارچگی اقتصادی در منطقه می شود .
آفریقا هم در دستور کار اقتصادی چین قرار دارد. آفریقا با نرخی ارزان منابع اقتصادی مهمی را برای چنین تامین می‌کند و فرصت‌های فراوان سوددهی در اختیار شرکت‌های ساختمانی چین قرار می‌دهد. این کشور بازاری خوب برای کالاهای ارزان چین است و پلی بین آمریکای لاتین و چین ایجاد می‌کند .  
آفریقا به یک هدف راحت و آسان برای چین تبدیل شده است. رهبران چین هیئت های تجاری به این کشور می فرستند و آفریقا در واقع به یک «قاره دوم» برای چین تبدیل شده است .
مشکل اینجاست که سایر قدرتهای اقتصادی هم آفریقا را بخش مهمی از دستور کار سیاسی و اقتصادی خود می‌دانند. کشورهایی مثل آمریکا که بزرگ‌ترین اهداکننده به آفریقا است و ژاپن که متحد آمریکاست و در زمینه سرمایه‌گذاری در آفریقا فعال است .
این مسائل مدتهاست تنش های بین چین و ژاپن را بالا برده است. چین ژاپن را خودخواه می داند ولی خودش در مورد علاقه اش به آفریقا خودخواه تر است .
این مسائل شکاف بین چین و آمریکا را بیشتر می‌کند و مانند یک بشکه باروت است که می تواند مخرب تر از هر جنگ تجاری بین آمریکا و چین باشد .

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آمریکا جنگ تجاری چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۳۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از اعزام پنجمین گروه اقتصادی و تجاری استان به خارج از کشور خبرداد و گفت: این گروه برای شرکت در نمایشگاه‌ها، بازدید از ظرفیت‌های اقتصادی و انعقاد قرارداد‌های همکاری به کشور چین سفر می‌کنند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، عادل شهرزاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان امروز در نشست توسعه صادرات‌غیرنفتی با تاکید بر لزوم عملیاتی شدن دیپلماسی اقتصادی کشور اظهار داشت:توسعه روابط تجاری و صنعتی، ورود تکنولوژی‌های نوین مرتبط با خدمات فنی_مهندسی و تامین مواد اولیه از جمله سیاست های ویژه دولت در دیپلماسی اقتصادی است.

وی افزود: بر همین مبنا برنامه ریزی سفرهای خارجی هیئت‌های تجاری و اقتصادی به بمنظور حضور در نمایشگاه‌ها و بازدید از ظرفیت‌های اقتصادی همچنین زمینه‌سازی تبادلات تجاری، انعقاد قرارداد همکاری و تفاهم نامه‌های دو یا چند جانبه در دستور کار قرار دارد.

عادل شهرزاد با اشاره به اعزام ۴تیم اقتصادی در سال جاری، ادامه داد: روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت نیز گروهی از مدیران دولتی و فعالان بخش خصوصی استان عازم کشور چین خواهند شد تا در کنار هم بتوانند اتفاقات مثبتی در حوزه تجارت و اقتصاد هرمزگان رقم بزنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان درخصوص کشورهای هدف سفر گروه های تجاری و اقتصادی استان نیز گفت:کشورهای منطقه، برخی از کشورها بازار هدف محصولات تولیدی استان همچنین کشورهایی که درزمینه دریافت تکنولوژی‌ و خدمات فنی_مهندسی می‌توانند اثر گذار باشند جز مقاصد سفر گروه‌های تجاری هرمزگانی بوده است.

وی تصریح کرد: سال گذشته هرمزگان نیز مقصد سفر و بازدید بالغ بر 22 هیئت تجاری و اقتصادی از کشورهای مختلف بوده و نیاز است برای تداوم این روابط و توسعه همکاری ها هیئت‌های از استان هرمزگان نیز به این کشورها هم سفر کنند.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های استان، اعزام این هیئت‌های اقتصادی در سال جاری ادامه خواهد داشت تا شاهد تحقق برنامه‌‌های جذب سرمایه گذاری و توسعه صادرات استان باشیم.

 
گفتنی است، این نشست به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان و باحضور مدیرکل صمت و فعالان بخش خصوصی حوزه تولید وصادرات‌غیرنفتی برگزارشد.

دیگر خبرها

  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • پایان ماجراجویی آمریکا در آفریقا
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • کوثری:‌ بزرگترین مشکل آمریکا در ایران آیت‌الله خامنه‌ای است
  • بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است
  • هیئت اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود 
  • کوثری: بزرگترین مشکل آمریکا در ایران حضور یک ابرحریف به نام آیت‌الله خامنه‌ای است
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • احداث بزرگترین پارکینگ مکانیزه کشور در اصفهان