Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم- ایرنا- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) قم گفت: با توجه به وضعیت و التهابات اقتصادی، تعداد مراجعان به این نهاد در سال جاری نسبت به سال گذشته بیش از 56 درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی کمیته امداد قم، اکبر میر شکار روز یکشنبه در گفت و گویی با بیان این که در حال حاضر 22 هزار و 271 خانوار تحت حمایت این نهاد هستند، افزود: در 18 ماه گذشته، از نیمه دوم سال 95 تا پایان سال 96 موفق به توانمندسازی 2 هزار خانواده از مستمری بگیران شده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: استان قم بالاترین سرانه دریافتی اکرام مردمی را به خود اختصاص داده است که مبلغی در حدود 340 هزار تومان می باشد.
وی به مستمری پرداختی توسط کمیته امداد خمینی (ره) به نیازمندان اشاره و ادامه داد: در 9 ماه سال جاری تاکنون 340 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی به مددجویان پرداخت شده، همچنین 50 میلیارد ریال بابت هزینه های درمانی نیازمندان اختصاص یافته است.
میرشکار خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 685 دختر از خانواده های مددجو ازدواج کرده اند که به آن ها کمک هزینه های ازدواج با سرانه پرداخت 50 میلیون ریال از محل کمک های مردمی اهدا شده و این مبلغ در مورد دختران یتیم 70 میلیون ریال است.
وی با اشاره به این که در سال جاری 50 واحد مسکن برای مددجویان خریداری و تحویل شده است، افزود: به دلیل افزایش قیمت مسکن در سال جاری، رویکرد کمیته امداد از خرید مسکن به پرداخت ودیعه مسکن مددجویان تغییر کرده است که 200 خانواده از وام بلند مدت ودیعه مسکن بین 100 تا 150 میلیون ریال بهره مند شده اند.
وی اضافه کرد: برای کارگشایی و اشتغال زایی نیز بیش از سه هزار و 600 وام قرض الحسنه و بدون کارمزد، به مبلغ 130 میلیارد ریال به مددجویان و نیز پرداخت وام اشتغال به بیش از 700 تَن از کارآفرینان این نهاد و با رشد 30 درصدی از جمله این خدمات بوده است.
مدیرکل کمیته امداد قم با اشاره به طرح های اشتغالزایی روستایی کمیته امداد، افزود: این طرح ها با هدف توانمندسازی خانواده های مددجوی روستایی اجرا شده و نتایج قابل توجهی داشته است که از جمله آن ها می توان به اجرای 47 طرح اشتغالزایی در روستای سیرو و 12 طرح اشتغالزایی در روستای خورآباد از توابع بخش کهک اشاره کرد.
وی به اشتغال مددجویان در محیط زندگی اشاره کرد و گفت: 100 دستگاه تهیه چیپس میوه خریداری شده است که سرپرست خانوار در منزل خود و با در اختیار قرار دادن میوه و نیز فروش محصولات توسط کمیته امداد، سهمی مناسبی از این کار تولیدی به دست می آورد.
میرشکار با تاکید بر این که کمک های مردمی در کم ترین زمان ممکن و با نظارت کامل به دست نیازمندان واقعی می رسد، افزود: حتی یک ریال از کمک های مردمی در بخش های اداری و تشکیلاتی این نهاد صرف نمی شود، چراکه تمام هزینه های اداری کمیته امداد امام خمینی(ره) از اعتبارات دولتی انجام می شود.
/2085/ 1175

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كيمته امداد افراد تحت پوشش قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۶۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال

طبق برآورد ها ۸۳ درصد کودکان خیابان از اتباع هستند که بین آنها فراوانی افغانستانی‌ها بیشتر است و بیش از ۶۰ درصد از آنها اتباع غیرمجاز هستند.

برخی از کارشناسان بر این باورند نبود نظارت کافی بر انبوه اتباع غیرمجاز و اینکه آنها به طور عمده از اقشار پایین هستند، بر شمار کودکان کار افزوده است. این اتباع اعتقادی به دوره کودکی ندارند و این فرهنگ بین آنها رایج است که فرزند از کودکی باید برای خانواده درآمد کسب کند. از سوی دیگر داشتن فرزند زیاد بین اتباع خارجی سبب‌شده نتوانند مخارج روزانه خود را تامین کنند.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان بهزیستی کشور بیش از ۴۴ یا ۴۵ درصد از کودکان کار با بُعد خانوار بین ۴ تا ۶ نفر هستند. ۲۰ نهاد دولتی و غیردولتی در کشور متولی احقاق حقوق کودکان هستند اما رویکرد نادرست یا ترک فعل آنها سبب شده ساماندهی کودکان کار تا به این اندازه طولانی شده و ۲۰ سال به درازا کشیده است؛ طرح‌های جمع‌آوری یا ساماندهی کودکان تاکنون موفق عمل نکرده‌اند زیرا برخورد هدفمندی با کودکان اتباع و خانواده‌های آنها صورت نمی‌گیرد.

به گفته «آرزو فتحی» معاون اورژانس اجتماعی مرکز اورژانس اجتماعی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و باز توانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، ۱۳ هزار و ۶۷۱ نفر از کودکان کار و خیابان در مراکز نگهداری روزانه و شبانه، خدمات متنوع این سازمان را دریافت می‌کنند. ۶۳ مرکز نگهداری روزانه و ۲۹ مرکز نگهداری شبانه‌روزی کودکان کار و خیابان در کشور فعالیت دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • تحویل هزار و ۲۵۷ واحد مسکونی به مددجویان آذربایجان شرقی
  • تحویل یک هزار و ۲۵۷ واحد مسکونی به مددجویان آذربایجان شرقی
  • افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • ارائه تسهیلات اشتغال به مددجویان اردستانی
  • ۳۵۰ میلیارد ریال زکات فطریه در خوزستان پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد ریال زکات فطریه در خوزستان
  • ۷۳۸ واحد مسکن مددجویی به ولی نعمتان کمیته امداد در کردستان واگذار شد