Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین – ایرنا – مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری قزوین گفت: برخی دستگاه های اجرایی به بنگاه معاملاتی تبدیل شده اند و اذیت و آزار آنها موجب فرار سرمایه گذاران از استان می شود.

به گزارش ایرنا مرتضی علیخانی روز یکشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی که در استانداری قزوین برگزار شد، افزود: بزرگترین مشکل کشور اشتغال است و باید تمامی دغدغه و فکر مدیران و مسئولان به حل آن اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علیخانی اضافه کرد: متاسفانه برخی دستگاه های اجرایی برای جذب سرمایه گذاران همکاری و اهتمام لازم را ندارند و اذیت و آزار آنها موجب فرار سرمایه گذاران از استان می شود.
این مسئول گفت: اگر مشکل اشتغال در کشور حل نشود آسیب های اجتماعی و در پی آن مشکلات امنیتی به سراغ جامعه خواهد آمد و تمامی تلاش و وقت مدیران باید صرف حل آنها شود.
وی اضافه کرد: به عنوان مثال یک سرمایه گذار برای راه اندازی خطوط رنگریزی خودرو با 6 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در فاز اول و 12 هزار میلیارد ریال در فاز دوم در شهرستان آبیک جذب شده است که در صورت راه اندازی برای 600 نفر اشتغالزایی به دنبال خواهد داشت.
علیخانی گفت: مکاتبات و استعلام های تاسیس این واحد تولیدی از شرکت آب منطقه ای و سازمان امور اراضی بعد از 17 روز از ثبت درخواست دریافت شده اما هنوز جواز تاسیس آن از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت صادر نشده است.
وی گفت: این سرمایه گذار پنج هزار میلیارد ریال برای ورود قطعات و تجهیزات لازم این کارخانه هزینه کرده اما هنوز تجهیزات آن از گمرک ترخیص نشده است.
علیخانی افزود: امیدواریم با حل و فصل چنین مشکلات در جلسات اقتصاد مقاومتی از خروج سرمایه گذاران از استان جلوگیری شود.
6101

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سرمايه گذاري اقتصاد مقاومتي قزوين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مردم در بهبود وضعیت اقتصادی مهم و اثرگذار است

ایسنا/مازندران نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت  در مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر انقلاب امسال را به سال جهش تولید با مشارکت مردمی توصیه کرده‌اند و هر کاری که به مردم سپرده شود بی تردید به بهترین شکل ممکن نتیجه می‌دهد و به طور قطع نقش مردم در بهبود وضعیت اقتصادی بی‌بدیل است.

محمدعلی محسنی بندپی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری و تلاش در جهت تحقق آن، اظهار کرد: مقام معظم رهبری بیش از یک دهه است که مسئولان را به بهبود وضعیت اقتصادی عموم جامعه سفارش می‌کنند و هر ساله نیز این مهم را با نامگذاری سال در قالب شعار تاکید می‌کنند.

وی اقتصاد را به عنوان ستون فقرات هر کشوری دانست و گفت: در صورتی که اقتصاد کشور بهبود پیدا کند بی‌تردید بسیاری از مشکلات هم حل خواهند شد، بر همین اساس مسئولان باید برای بهبود وضعیت اقتصادی گام بلندی بردارند.

واگذاری اقتصاد کشور به دستگاه‌های دولتی مشکل‌گشا نیست

محسنی بندپی با تاکید بر اینکه واگذاری اقتصاد کشور به دستگاه‌های مختلف دولتی آن گونه که باید در حد حل مسائل نیست، افزود: دستگاه‌های دولتی طی سال‌های گذشته گام‌هایی را برای رونق اقتصادی برداشته‌اند اما در حد انتظار نبوده است، بنابراین مشارکت مردمی یعنی حضور گسترده آنان در تمام امور اقتصادی کشور الزامی است.

وی در ادامه به نقش بانک‌ها به عنوان تسهیلگری در تحقق شعار سال جدید پرداخت و گفت: بانک‌ها در کنار سایر دستگاه‌های دولتی که قرار است صدور مجوز تسهیل رونق کسب و کارها را داشته باشند باید در تحقق شعار امسال «جهش تولید با مشارکت مردم» گام بلندی بردارند.

نماینده مردم نوشهر چالوس و کلاردشت در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه با افزایش تولید شاهد حل بسیاری از مشکلات خواهیم بود، خاطرنشان کرد: صنایع مختلف از بنگاه‌های تولیدی ۳ الی ۴ نفره گرفته تا بنگاه‌های تولیدی ۱۰ الی ۱۱ نفره می‌توانند در امور تولیدی مشارکت کنند.

محسنی بندپی یادآور شد: رونق تولید و اشتغال، مسیری برای حل مشکل مسکن و ازدواج جوانان خواهد شد و کاهش آسیب‌های اجتماعی را نیز به دنبال دارد.

وی در ادامه خطاب به مدیران و مسئولان کشور افزود: متولیان امر باید در حد امکان مسیر همکاری مردم را در تولید فراهم کرده و مسئولان اجرایی برای صدور مجوز بنگاه‌های تولیدی امکانات لازم را فراهم کنند تا شعار سال محقق شود.

عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به موانع مشارکت مردم در تولید، ابراز کرد: بیشتر موانعی که در این زمینه وجود دارد باید به واسطه دو قوه مجریه و مقننه رفع شود هم چنین باید قوانین تصویب شده در جهت سهولت صدور مجوزها اجرایی شود اما مهمتر از آن نظارت بر اجرای این قوانین است.

همکاری نکردن بانک‌ها در تسهیلات به بنگاه‌ها و کارگاه‌های تولیدی

محسنی بندپی تاکید کرد: طی سال گذشته بانک‌ها برای ارائه تسهیلات به بنگاه‌ها و کارگاه‌های تولیدی کشور همکاری لازم را نداشتند با وجود اینکه نمایندگان در مجلس منابع خوبی برای پرداخت انواع تسهیلات در نظر گرفتند اما متاسفانه بانک‌ها و دستگاه‌های متولی برای صدور مجوزها تمام قد پای کار نیامدند.

وی با تاکید بر اینکه اعضای کمیسیون «جهش تولید» قوانینی را در جهت بهبود وضعیت اقتصادی مصوب کردند، گفت: دستگاه‌ها آن گونه که باید در میدان عمل پا به عرصه نگذاشته‌اند، قطعا هم در قانونگذاری و هم در نظارت بر اجرا و اعمال قانون، مجلس می‌تواند گام‌های موثری در رفع مشکلات اقتصادی کشور بردارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاران برای تحقق شعار سال پای کار باشند
  • آمادگی دولت برای رونق گردشگری در منطقه کامفیروز
  • برخی فرآیندهای اقتصادی در مناطق آزاد اصلاح می‌شود
  • نقش مردم در بهبود وضعیت اقتصادی مهم و اثرگذار است
  • بروکراسی اداری، مهمترین مانع سرمایه گذاری در کشور
  • روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بازار سرمایه ایران برای کدام گروه از سهامداران مناسب است؟
  • آغاز ساخت ۷۵۰۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی
  • مسئولان با همه توان از سرمایه‌گذاران حمایت کنند
  • این بازار گزینه مهم سرمایه‌گذاران در سال ۱۴۰۳!
  • این بازار سال ۱۴۰۳به گزینه مهم سرمایه‌گذاران بدل شد / کدام بازار سود بیشتری دارد؟