Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمدرضا حسین زاده با بیان این که امروزه استفاده بی رویه از کاغذ به یک مشکل اساسی در جهان و کشور ما تبدیل شده است، گفت: برای تولید کاغذ، درخت قطع می‌شود و این به زیان همه ماست.

وی افزود: در شرایطی که دنیا با سرعت زیاد به سمت فعالیت‌های دیجیتال حرکت می‌کند، دریافت کپی مدارک در سازمان‌ها که حجم زیادی از کاغذ را استفاده می‌کند، معنایی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسین زاده با اشاره به این که بانک ملی ایران همپای بانک‌های بزرگ جهان، هر روز در حال معرفی خدمات جدید دیجیتالی و اینترنتی مبتنی بر سامانه‌های غیرحضوری است، اظهار کرد: امروز پیام رسان بله، سامانه بام و اپلیکیشن ۶۰ بسیاری از نیاز‌های مشتریان را بدون استفاده از کاغذ و بدون حضور فیزیکی در شعبه برطرف می‌کند.

به گفته وی، کاغذبازی و دریافت کپی مدارک در سازمان‌ها علاوه بر هدررفت سرمایه، معضلات بزرگی مانند بایگانی کردن و سختی دسترسی به آن‌ها را ایجاد کرده است، در حالی که می‌توان همه مدارک مورد نیاز را به صورت دیجیتالی و حتی بر روی یک لوح فشرده از مشتری دریافت کرد.

مدیرعامل بانک ملی ایران با تاکید بر این که روش کنونی باید به بهترین شکل اصلاح شود، گفت: کارکنان بانک ملی ایران باید تا حد امکان از دریافت اسناد کاغذی و کپی مدارک مشتریان خودداری کرده و روش‌های غیرکاغذی را جایگزین آن‌ها کنند.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 بانک ملی بانک ملی ایران بانکداری صنعت بانکداری بانکداری اسلامی بانکداری الکترونیک اخبار بانکی اخبار بانک بانک های ایران تخلفات بانکی سامانه بام محمدرضا حسین زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۶۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی محور آزادراهی در دستور کار شورای ترافیک

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، اولین جلسه شورای ترافیک استان قزوین در سال جدید به ریاست مهدی رجحانی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین و با حضور مسئولان استانی جلسه شورای ترافیک استان قزوین برگزار شد.

مهدی رجحانی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین در اولین جلسه شورای ترافیک استان در سال جدید، تصریح کرد: سال گذشته یکی از اولویت‌دارترین موضوعات استان قزوین مسئله کاهش تصادفات بود که اقدامات مختلفی در این حوزه صورت گرفت. محور آزادراهی استان محور «تهران-قزوین» است؛ اگرچه این محور در طول دو درصد از مسیر‌های استان را شامل می‌شود، اما حدود ۶۰ درصد تصادفات در آن رخ می‎‌دهد و ایمن‌سازی این مسیر از اهمیت بالایی برخوردار است.

رجحانی اظهار کرد: پروژه ایمن سازی محور آزادراهی قزوین-تهران در سطح ملی مطرح و به عنوان الگوی ملی معرفی شده است؛ در همین راستا برخی اقدامات در سال گذشته اجرا شده است و برخی دیگر در سال جاری باید اجرایی شود.

وی تاکید کرد: باید عوامل خطرساز غیرانسانی را از بین ببریم و این امر به صورت مکرر بررسی شود، هر وقت مانعی وجود داشت باید به سطوح تصمیم گیری انتقال داده شود؛ در واقع این پروژه کارویژه استان در کاهش تصادفات است که اثرگذاری ملی دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قزوین اظهار کرد: تصادفات درون شهری و محور روستایی نیز باید به صورت جدی مورد بررسی قرار بگیرد و برای کاهش آن برنامه‌ریزی کرد، در گام نخست باید گزارش جامعی از تصادفات درون شهری به صورت شهر به شهر و از تصادفات روستایی به صورت تفکیکی و بخش به بخش تهیه شود و اقدامات صورت گرفته نیز مورد بررسی قرار گیرد.

وی یادآور شد: شهرداران باید در این حوزه با ابتکار عمل وارد شوند و ایمن سازی درون شهری و رفع نقاط حادثه خیز را با همکاری راهور عملیاتی کنند، همچنین در حوزه کاهش تصادفات می‌توان از ظرفیت نیرو‌های جهادی و مردمی استفاده کرد چرا که تعداد نیرو‌هایی که برای این کار ماموریت دارند در طول سال کم است، بنابراین فرمانداری هر شهرستان موظف است که خودرو مورد نیاز نیرو‌های جهادی و داوطلبان مردمی فعال در عرصه گشت راهور را تامین کنند.

رجحانی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۵ نقطه حادثه خیز استان شناسایی شد که اقدامات لازم برای رفع این نقاط انجام شد، ۷ نقطه تکمیل شده و ۸ نقطه باقی مانده است که در سال جدید باید انجام شود.

معاون عمرانی استانداری قزوین اظهار کرد: ارتقا ایمنی سطح راه‌های روستایی، احیا حقوق استانی در منابع ماده ۲۳، بررسی مشکلات محور سیردان، بررسی انسداد مسیر‌های غیرمجاز آزادراهی و ایمن سازی آن از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • حساب بانکی این افراد مسدود می‌شود + جزئیات
  • یک شرکت در لرستان محکوم به استرداد ۵۷۲ هزار یورو شد
  • دستگیری وکیل دادگستری به اتهام اخذ رشوه در کرج
  • جریمه یک شرکت به دلیل عدم عمل به تعهد ارزی
  • مدیرعامل بیمه ایران عزل شد
  • ۸ نکته مهم در زمان خرید پرینتر که باید به آن توجه کنید
  • ◄ شایعه اخراج یک لکوموتیوران به دستور مدیرعامل عامل
  • روسیه برای دریافت پول فروش نفت به مشکل خورد
  • ایمن‌سازی محور آزادراهی در دستور کار شورای ترافیک
  • چطور قسطی لوازم خانه بخریم؟ | همه چیز در مورد وام خرید کالا