Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-24@23:47:29 GMT

مشاغل خانگی مفید و موثر است

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۷۰۳۹

مشاغل خانگی مفید و موثر است

مدیر کل اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان مشاغل خُرد از جمله خانگی را مفید و موثر و دارای هزینه کم دانست و بر توجه به این نوع مشاغل تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رفسنجان رضا اسماعیلی، مدیر کل اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان  امروز( 30 دی) در کارگروه اشتغال شهرستان رفسنجان افزود: برای این ایجاد اشتغال 300 میلیارد تومان از محل اعتبارات خرد تخصیص یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: ایجاد اشتغال های خُرد از جمله مشاغل خانگی موثر و مفید هستند؛ اگر اشتغال  در حوزه های مشاغل و واحدهای بزرگ از جمله در شهرک صنعتی، منطقه ویژه اقتصادی، صنعت مس، شرکت ها و کارخانه ها ایجاد کنیم هزینه و سرمایه سنگین می خواهد لذا باید شغل هایی ایجاد کنیم که هزینه کمتری داشته باشد.

اسماعیلی ادامه داد: برای ایجاد هر نوع از مشاغلی که بزرگ هستند یک میلیارد تومان، ۵۰۰ میلیون‌، ۲۰۰ میلیون تومان نیاز است در حالی که در شغل های خُرد سرمایه های کم می تواند تعدادی را شاغل کند  و درامدزایی داشته باشد.

وی تصریح کرد: همه دنیا به سمت ایجاد و راه اندازی مشاغل کوچک و خُرد می روند و متوسط عملکرد بنگاه های کوچک  و متوسط  در کل دنیا سه تا 5 سال است؛ که با تغییر قیمت ها و پیشرفت تکنولوژی و ... امکان تعطیلی این بنگاه ها را در بر دارد و این امری طبیعی است و از ایجاد مشاغل خیلی موثرتر است.

این مسئول عنوان کرد: در  شهرستان ها باید به توسعه بنگاه های کوچک و متوسط بپردازیم تا رونق اشتغال را شاهد باشیم.

وی با اشاره به وجود 44 هزار واحد بنگاه مشاغل ثبت شده در تامین اجتماعی استان کرمان بیان کرد:  بیشترین بنگاه اقتصادی مشاغل در استان بعد از کرمان که 13 هزار بنگاه دارد شهرستان رفسنجان با 7 هزار بنگاه است؛ پشت این بنگاه ها اشتغال، رفاه و ایجاد آسایش برای مردم است.

اسماعیلی گفت: برای ایجاد مشاغل خانگی 5 تا 20 میلیون تومان تسهیلات ارائه می دهیم که افراد جویای کار از طریق کمیته امداد، بسیج، بهزیستی و صندوق کارآفرینی امید پی گیری کنند.

وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی داشته باشیم و در رفسنجان هر دستگاهی باید تعدادی شغل ایجاد کند در استان کرمان 40 دستگاه اعلام آمادگی برای ایجاد شغل کرده اند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه برنامه اشتغال سال 98 در حال تدوین است افزود: دستگاه هایی که می توانند برای افراد شغل ایجاد کنند تا آخر بهمن ماه امسال اعلام آمادگی کنند تا بتوانیم  در جذب بودجه و اعتبارات سال آینده تلاش وافری کنیم.

پایان پیام/605

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان جنوب کرمان آسیب های اجتماعی هرمزگان شهید ششمین نمایشگاه بزرگ کتاب استانی جنوب کرمان انقلاب اسلامی اردبیل حجت الاسلام روحانی تسهیلات اشتغالزایی استان کرمان ایجاد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۷۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی رضا رحمان نژاد، معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در نشست خبری با اشاره به وجود ١٦٣٤ واحد صنعتی در سطح ١٧ شهرستان شمال استان کرمان گفت: شهرستان‌های کرمان، سیرجان، رفسنجان، بم، زرند و شهربابک به ترتیب صنعتی‌ترین شهر‌های استان کرمان محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه ١٥ درصد صنایع استان جزو صنایع بالادستی هستند افزود: طبق مصوبه شورای تامین استان، صنایع بزرگ استان باید ٥٠ درصد از نیاز‌های خود را از داخل استان خرید و تهیه نمایند و باید زنجیره تامین کالا بین شرکت‌های کوچک و بزرگ ایجاد شود.

او با بیان اینکه پارسال در خصوص این مصوبه به صورت تشویقی برخورد شد اظهار کرد: اما امسال با شرکت‌هایی که این اقدام را انجام ندهند، از سوی مراجع ذیصلاح به صورت ترک فعل برخورد خواهد شد؛ باید در این خصوص فرهنگ سازی شود.


رحمان نژاد به عملکرد سال ١٤٠٢ این نهاد اشاره کرد و گفت: پارسال در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته ایم و فقط حدود ٦٥ میلیارد تومان تسهیلات از طریق سه بانک ملت، توسعه تعاون و صنعت و معدن در قالب تبصره ١٨ طبق سهمیه تخصیص یافته، به صنایع پرداخت شده است.

 

*ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های عملکردی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان در ادامه از ارتقای میزان تحقق عملی شاخص‌های برنامه‌های این نهاد خبر داد و اعلام کرد: راه اندازی ١٥٤ واحد جدید التاسیس، ایجاد ارتباط بین ٩٠ واحد صنعتی کوچک با صنایع بزرگ، ایجاد ١١ هزار و ٩٠٠ شغل جدید در بخش صنعت، فعال نمودن ٤٤ واحد راکد و غیر فعال، پیگیری تامین ٩٠ مورد مواد اولیه صنایع، ایجاد و توسعه واحد‌های تولیدی با ٣٢ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری را از جمله اقدامات انجام شده می‌باشد.

وی تفویض اختیار تخصیص سوخت صنایع و روند صدور کارشناسی تا صدور پروانه بهره برداری به شهرستان‌ها را از دیگر اقدامات این نهاد برشمرد و افزود: پیگیری ایجاد کلینیک صنعت به منظور عارضه یابی واحد‌های صنعتی به منظور حل مشکلات صنایع نیز امسال در دبیرخانه کارگروه رفع موانع تولید امسال بطور کامل اجرایی می‌شود.

رحمان نژاد به برگزاری ٢٧ جلسه کارگروه رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: تا کنون ٥١ درصد از مجموع ٣٦٨ مصوبات آن، اجرایی شده، ١٥ درصد اجرا نشده و ٣٤ درصد در حال پیگیری است.

 

*ضرورت توسعه صنایع قطعه سازی

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمان با اشاره به برگزاری همایش کرمان آیدکس ٢٠٢٤ کرمان طی اردیبهشت ماه سالجاری اعلام کرد: صنایع قطعه سازی و پلیمر از جمله صنایعی هستند که می‌توان به سرمایه گذاری روی آن‌ها در استان توجه کرد.

او در مورد برنامه‌های سال جدید نیز گفت: پیگیری اجرای پروژه درج قیمت تولید کننده و مصرف کننده روی کالا‌های تولیدی ٣٠٠ واحد تولیدی استان، انعقاد تفاهم نامه با چند بانک به منظور تامین سرمایه در گردش واحد‌های صنعتی کوچک از طریق انتقال حساب‌ها و گردش مالی حساب‌های صنایع بزرگ به استان، ارائه تسهیلات به صنایع راکد، نیمه فعال و تثبیت آمار تولید ١٣٠ واحد تولیدی از جمله این موارد است.

وی اظهار کرد: صنایع استان تا ٢٥ اردیبهشت فرصت دارند تا برنامه تولید و نیاز ارزی خود را از طریق سامانه جامع تجارت اعلام نمایند تا پس از بررسی و پایش مداوم، ارز مورد نیاز بصورت چند مرحله‌ای تخصیص یابد و از خروج ارز از مسیر اصلی تولید جلوگیری شود.

دیگر خبرها

  • تعاونی خیرین با هدف توسعه اشتغال و تولید ایجاد شود
  • دیدارجمعی ازکارگران خراسان‌شمالی با مقام معظم رهبری
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • شکم تخت می‌خواهید؟ | ۷ ماده غذایی مفید و موثر برای چربی‌ سوزی شکم
  • متوسط سن بازنشستگی به ۴۰ سال رسید/ ارسال پیامک تعداد روز‌های اشتغال به بیمه‌شدگان