Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@07:26:06 GMT

درباره تفاوت شاهدعینی با تاج‌زاده بی‌نقاب

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۷۲۲۵

علیرضا زاکانی، این روزها در رسانه ها با عنوان «شاهد عینی» فتنه ۷۸ شناخته می شود، زیرا در صحنه میدانی حوادث کوی دانشگاه به عنوان چهره ای با اقدامات متفاوت از او یاد می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برخی دانشجویان دانشگاه تهران نیز از وی خاطرات میدانی، جالبی در حوادث ۷۸ و ۸۸ بیان کرده اند؛ یکی از فعالین دانشجویی نوشته است: هشتاد و هشت در کوی دانشگاه بودم، یگان ویژه دستگیرمون کرد به بهانه واهی، همی حاجی علی پیگیر شد، مارو نجات داد و گرنه رفته بودیم اوین… خدا امواتش‌رو رحمت کنه!

دانشجوی دیگری نیز روایت کرده است: " دکتر زاکانی حدود سی نفر رو از منفی چهار وزارت کشور کشید بیرون، شام گرم و لباس نو بهشون داد و فرستاد خونه وگرنه میرفتن کهریزک! "

در همین حال، دکتر علی شمسی پور دانشجوی وقت دانشگاه تهران در سال ۷۸ نیز طی یادداشتی نوشته است: مناظره آقای دکتر زاکانی و آقای تاجزاده در مورد فتنه ۷۸ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوای اینکه تاجزاده به عنوان تمام دارایی و غول مرحله آخر اصلاحطلبان در فن مناظره در برابر یک پزشک مجاهد انقلابی نتوانست پیروز شود، ذکر دو خاطره میدانی ازآن روزهای پرپیچ وخم چهره این دو نفر را بیش ازپیش روشن خواهدکرد.

یک: نزدیک نیمه شب نوزده تیر اوضاع خیابان کارگر شدیداً ملتهب بود. اراذل و اوباش مخلوط با دانشجویان یک طرف ماجرا بودند و نیروی انتظامی طرف دیگر. باران سنگ و آتش بودکه ردوبدل میشد. دقایقی قبل یک نفرمیان اراذل واوباش تیراندازی کرد و دونفر مجروح شدند. ضارب راندیدم امامجروحین را دیدم که خونین به بیمارستان منتقل شدند. اسلحه ضارب هم گم شد!! من با یکی از رفقا دقیقاً حد فاصل این دو جبهه بودیم که ناگهان حاج علی زاکانی را دیدم که به همراه یکی دونفر وارد ماجرا شد.سریع به سمتش رفتم و غرغر را شروع کردم ونالیدم ازوضعیت موجودو بی تدبیری ناجا و رذالت اراذل. آرامم کرد. گفت که باید آتش میدان را خاموش کنیم. ابتدا به سمت اراذل رفت. گفتند اول ناجا برود بعد! به سمت ناجا رفت او را شناختند. بعد از مدتی مذاکره تا سر چهارراه امیرآباد عقب رفتند. کمی فضا آرام شد. مجدداً به سمت اراذل رفت خیلی فضا ناجور بود. هرلحظه احتمال داشت به ایشان حمله کنند. با شجاعت سینه سپر کرد و رفت. باز هم اراذل کوتاه نیامدند و چندان عقب نرفتند. در هرشکل عقب نشینی ناجا فضا را آرام کرد و کم کم التهاب منطقه کم شد و به سمت آرامش رفت. حاج علی را گم کردم ودیگر ندیدمش.

دو: نزدیک صبح بیستم تیر دم در کوی دانشگاه، اراذل و اوباش کماکان آتش را بپا داشته بودند. ازناجاهم خبری نبود. ناگهان تاجزاده رادیدم که بیسیم به دست بدون واهمه از اراذل وارد معرکه شد. به سرعت دوره اش کردند. آقای شمس الواعظین هم بین آنهابود و صحبت میکرد! جالب بود که بغیر از من و تاجزاده و شمس الواعظین کسی را یادم نمی آید که صورتش را با پارچه نپوشانده باشد!! تاجزاده چند ساعتی تا صبح بین آنها بود. عین جملاتش یادم نیست اما مضمون جملاتش چنین بود: «آرام باشید.خشونت نکنید. به داخل کوی بروید. اگراینجا بمانیدبه شما حمله میشودوباشما برخوردمیکنند. امااگرداخل کوی باشید میتوانید ادامه دهید!!!!»

به وضوح به اراذل خط میداد و راهکارادامه اعتراضات را ارائه میکرد. بعدازنمازصبح دیگر ندیدمش اما جمعیت به داخل منتقل شد. تااینکه سخنرانانی مثل عبدالله نوری و سحابی و دیگران آمدند و فضای داخل رادست گرفتند.

منبع: جهان

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۷۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاوت های کنکور در ایران و افغانستان      

قطعا همه ما یک بار هم که شده در زندگی خود آزمون کنکور و استرس آن را تجربه کرده‌ایم، آیا گاهی با خود این را فکر را کرده‌ایم که تفاوت امتحان کنکور در ایران با کشورهای دیگر چگونه است و این مقایسه را انجام داده‌ایم یا خیر، اگر جواب شما خیر است بیاید باهم یک مقایسه کوتاه میان برگزاری آزمون کنکور در ایران و افغانستان را بررسی کنیم.

انتخاب رشته

یکی از بزرگترین تفاوت‌های که قابل تأمل میان مدارس ایران و افغانستان این است که مدارس در افغانستان رشته بندی ندارد و همه درس‌های آن تا کلاس دوازدهم به صورت عمومی است که دانش‌آموزان مجبور هستند بر خلاف میل درونی آن‌ها را بخوانند و نمره قبولی را کسب کنند، دانش‌آموزان در مدارس افغانستان از کلاس نهم به بعد باید 16 کتاب درسی را در یک سال آموزشی بخوانند، جالب است بدانید که مدارس افغانستان برخلاف ایران از ابتدای سال(فروردین) آغاز می‌شود و تا اواخر آذر ماه ادامه پیدا می‌کند.

یکی از امتیازهای خوبی که در مدارس ایران وجود دارد این است که دانش‌آموزان از کلاس دهم رشته بندی می‌شوند و این کار برای دانش‌آموز کمک می‌کند تا راهی را انتخاب کند که در آینده دچار سردرگمی نشود.

یکی دیگر از خوبی‌های که دانش‌آموزان در مدارس ایران از آن بهره‌مند می‌شوند این است که همان رشته‌ای را که از کلاس دهم انتخاب کرده است را به صورت تخصصی فرا می‌گیرد، چیزی که در مدارس افغانستان وجود ندارد.

 درس‌های  که در مدارس ایران تدریس می‌شود همان چیزهای است که دانش‌آموز در آینده‌ به آن نیاز دارد، اما در مدارس افغانستان این گونه نیست یعنی دانش‌آموز مجبور است درس‌های را بخواند که ممکن در آینده‌ی او اصلا تاثیری نداشته باشد.

نحوه نمره‌دهی در مدارس افغانستان و ایران

یکی از تفاوت‌های اساسی که در مدارس ایران و افغانستان وجود دارد نحوه نمره‌دهی است، آنچه در مدارس ایران است دانش‌آموز اگر نمره 10 را کسب کند در آن درس قبول شد و بیشترین نمره هم 20 هست، اما در افغانستان خلاف این وجود دارد، دانش‌آموزان در یک سال آموزشی باید دو بار امتحان بدهند، اولین امتحان 4ماه بعد از شروع سال آموزشی برگزار می‌شود که دانش‌آموز باید در این امتحان حداقل نمره یعنی(15) را کسب کند تا در آن درس قبول شود و بیشترین نمره آن 40 است و دومین امتحان در پایان سال آموزشی از دانش‌آموزان اخذ می‌شود که نمره قبولی در این آزمون 40 بوده و بیشترین نمره‌ای که می‌تواند دانش‌آموز آنرا کسب کند نمره 60 است و در انت‌های کار نمرات آزمون‌های اول و دوم با هم جمع می‌شود.

تفاوت امتحان کنکور

چنانچه در بالا نیز به آن اشاره شد دانش‌آموزان در ایران از کلاس نهم به بعد رشته بندی می‌شود و در کنکور نیز سوالات از همان رشته آورده می‌شود و این برای او کمک می‌کند تا بهتر بتواند آزمون کنکور را سپری کند و نتیجه قابل قبولی را کسب کند.

اما در افغانستان این گونه نیست برای دانش‌آموزان در مدارس همه درس‌ها به صورت عمومی ارائه می‌شود و در امتحان کنکور هم به صورت عمومی سوالات طرح می‌شود. و بیشترین سوالات از کلاس دهم تا دوازدهم شامل آزمون کنکور می‌شود و گاهی هم این اتفاق رخ می‌دهد در آزمون کنکور سوالات از کلاس هفتم تا دوازدهم نیز گنجانیده می‌شود، جالب است بدانید که در امتحان کنکور افغانستان 360 سوال است که هر سوال بارم‌های متفاوت دارد که مجموع همه نمرات 360 می‌شود.

انتخاب رشته برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی نیز در هر دو کشور متفاوت است، در ایران بعد از این که نتایج کنکور مشخص شد و با توجه به نمراتی که کسب شده است فرد می‌تواند با توجه به علایق خودش کارشناسی را ادامه دهد، اما در افغانستان این گونه نیست شما نمی‌توانید که بشتر از5 رشته را انتخاب کنید و به گونه‌ای باید انتخاب کنید که ظرفیت دانشگاه مورد نظر و نمره‌ای که آن رشته نیاز دارد را کسب کنید تا بتوانید در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل بدهید.

خدابخش حکیمی- خبرنگار تحریریه جوان قدس    

دیگر خبرها

  • تفاوت قد عجیب این زوج در گینس ثبت شد
  • ناامیدی یوونتوس؛ قرارداد ماتیا زاکانی با لاتزیو تمدید می‌شود
  • خبر خوش زاکانی برای تهرانی ها | پله های برقی بالاخره نونوار می شوند
  • مهم ترین تفاوت گوشی ردمی 12 و ردمی 13
  • دو میم کوین محبوب شیبا اینو و دوج کوین؛ بررسی تفاوت های آنها
  • زنان مریخی مردان ونوسی یا یک تفاوت‌ شخصیتی ساده؟!
  • تفاوت ورق‌های st۳۷ و st۵۲
  • تفاوت های کنکور در ایران و افغانستان      
  • تایتل: تفاوت ورق‌های st۳۷ و st۵۲
  • تفاوت اف ۲۲ و جنگنده جی ۲۰ چیست؟