Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-03-28@17:43:33 GMT

اختصاص قطعه مشاهیر در امامزاده عبدالله(ع) شهرری

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۷۸۶۰

اختصاص قطعه مشاهیر در امامزاده عبدالله(ع) شهرری

قطعه‌ای ویژه دفن مشاهیر هنری و فرهنگی فقید کشور در آستان امامزاده عبدالله (ع) شهرری اختصاص یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طرح ساماندهی آستان مقدس امامزاده عبدالله شهرری مدتی است در این آستان در حال پی‌گیری است و مسئولان این آستان در اقدامی جدید قطعه‌ای را ویژه دفن مشاهیر کشور در عرصه فرهنگ، ادب و هنر اختصاص دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس هنرمندان سرشناس درگذشته با انجام هماهنگی هایی در این قطعه خاکسپاری خواهند شد.

امامزاده عبدالله در شهرری از جمله گورستان‌های معروف و قدیمی است که پیش بینی می شود قدمت تاریخی بقعه داخلی آن مربوط به دوره صفوی باشد.

در طرح ساماندهی آستان نواقص مشهود بستر صحن ورودی امامزاده عبدالله ضمن حفظ احترام قبور، توسط چند گروه در حال رفع، زیرسازی و مسطح‌سازی است تا عبور و مرور زائران راحت‌تر انجام شود. تاکنون بخش عمده‌ای از پروسه سنگفرش کردن محوطه انجام شده و درختان مجموعه هم بعد از ۵۰ سال بدرستی هرس شده‌اند. همچنین در این طرح، با مرمت و رسیدگی به مقبره‌های متروکه، بازسازی دیوارهای حرم و پاکسازی حیاط از تجمع افراد معتاد، تلاش شده است تا مکانی شایسته جایگاه حضرت امامزاده عبدالله و زائران آن حضرت طراحی و در نظر گرفته شود.

حیاط‌های ۳۷- ۳۶ گانه این آستان که بالغ بر ۱۸ هکتار است و بیش از ۸۰۰ آرامگاه قدیمی که در این مساحت قرار گرفته، نیاز به بازسازی و ساماندهی داشته و این اقدامات به صورت شبانه‌روزی و با سرعت توسط متولیان امامزاده و کارگران تا حد زیادی انجام شده است. به گفته حجت‌الاسلام منصوری مدیریت آستان امامزاده عبدالله در قدم دوم بعد از ایجاد امنیت و انجام نظافت، باید صاحبان این مقبره‌ها با هماهنگی میراث فرهنگی و کمک شهرداری تهران کاستی‌های دیگر آنها را برطرف کنند تا معماری محوطه آستان چشم نوازتر شود و سایه برخی آسیب‌های اجتماعی فعلی از آنها کنار رود.

در ادامه این مراحل، قرار است با توجه به دفن بودن بسیاری از چهره‌های مذهبی، علمی، سیاسی، فرهنگی و هنری در آستان امامزاده عبدالله شهرری، برنامه‌هایی برای شناخت هرچه بهتر این مشاهیر طرح‌ریزی شده و به مرحله اجرا برسد.

یادآور می‌شود؛ آیت‌الله سیدعلی آقای مفسر، علی‌اکبر شهنازی، عمادالکتاب، علی دشتی، حسین امیرفضلی، ادیب پیشاوری، عباس مهرپویا، جعفرشهیدی، نظام السلطنه مافی، ابوالحسن ورزی  و ... از جمله چهره‌هایی هستند که در این محوطه به خاک سپرده شده‌اند.

منبع:فارس

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۷۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسینه شدن ۳۲ هزار قطعه طیور بومی در مهاباد علیه نیوکاسل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، عباس آغاز افزود: در ششمین مرحله مایه‌کوبی طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل که به صورت رایگان توسط سه تیم عملیاتی و نظارتی از اول اسفند سال ۱۴۰۲ تا ششم فروردین امسال انجام شد، طیور بومی روستا‌های این شهرستان علیه این بیماری واکسینه شدند.
او اضافه کرد: نیوکاسل یک بیماری ویروسی است و در زمان وقوع به دلیل سرعت بالای انتشار در جمعیت طیور صنعتی و بومی نمی‌توان درمان خاصی برای آن انجام داد از این‌رو برای پیشگیری از این بیماری باید تمام طیور واکسینه شوند.
رییس شبکه دامپزشکی مهاباد با اشاره به اینکه ورود تیم‌های دامپزشکی یک روز قبل از ورود به روستا از طریق شورای اسلامی اطلاع‌رسانی می‌شد، گفت: واکسیناسیون طیور علیه نیوکاسل به صورت آشامیدنی است و دارو اول صبح به آنها داده می‌شد.
او از همکاری اهالی روستا‌های این شهرستان با تیم‌های مایه‌کوبی قدردانی کرد و افزود: انجام طرح‌های مایه کوبی بدون همکاری و همراهی اهالی روستا‌ها انجام نمی‌شود.
عامل بیماری نیوکاسل ویروسی از خانواده «پارامیکسوویریده» است که در مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۶۰ درجه سانتی‌گراد و در مدت زمان سه ساعت در ۵۶ درجه سانتی‌گراد غیرفعال می‌شود.
سرفه‌کردن و نفس‌نفس زدن، بال‌های افتاده و آویزان، پا‌های کشیده، پیچیدگی سر و گردن، افسردگی و توقف فعالیت‌های عادی و فلج شدن کامل پرنده از عوامل این بیماری است.

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۷۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های همدان
  • مسجد سید اصفهان مرمت می‌شود
  • ۷۰۸ هزار قطعه جوجه‌ریزی در همدان انجام شده است
  • تحقق ۱۰۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان همدان
  • جوجه‌ریزی ۷۰۰ هزار قطعه‌ای در هفت روزه نخست سال در همدان
  • اختصاص بودجه مرمت مسجد سید از سوی میراث فرهنگی و شهرداری اصفهان
  • درخشش آستان سید محمد مراغه در طرح آرامش بهاری
  • درخشش آستان سید محمد (ع) مراغه در طرح آرامش بهاری
  • واکسینه شدن ۳۲ هزار قطعه طیور بومی در مهاباد علیه نیوکاسل
  • وقتی لیگ برتر انگلیس پرافتخارترین بازیکن تاریخش را نادیده می‌گیرد