Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-19@10:56:41 GMT

ضرورت جلوگیری از تقلب در بیمه‌

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۸۱۰۹

ضرورت جلوگیری از تقلب در بیمه‌

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با جلوگیری از تقلبات بیمه‌ای شرکت‌ها ضمن پرداخت خسارت ،می توانند تا ۵۰ درصد سود شرکت خود را افزایش دهند به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا سلیمانی که در پنجمین همایش سالیانه مدیریت ریسک و بیمه سخن می‌گفت، افزود: مدیریت ریسک یک فرآیند نظامند­ است که باید با فرهنگ سازی، ​ در جامعه هماهنگ شود و اگر ما در جامعه فرهنگ سازی نکنیم در مدیریت ریسک نیز موفق نمی‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی درخصوص پوشش‌ها توسط شرکت‌های بیمه‌ای گفت: برخی اوقات شرکت‌های بیمه ای، ​ ریسک بیمه گذاران را پوشش می‌دهند، اما در ریسک خودشان می‌مانند.
سلیمانی افزود: اگر تصادفی ایجاد شود یا زلزله‌ای بوجود بیاید بیمارستان‌ها ­نقش درمانی در پیش می‌گیرند ­اما اگر خود بیمارستان‌ها آسیب ببینند چه کسی می‌تواند فرآیند درمانی را انجام دهد و این امر درخصوص شرکت‌های بیمه‌ای هم صدق می‌کند.
وی گفت: شرکت‌های بیمه‌ای باید خودشان مدیریت ریسک داشته باشند و شرکت‌هایی که در بیمه ناموفق هستند شرکت‌هایی هستند که ریسک غیرمنطقی پذیرفته اند.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه مدیریت ریسک یک فرآیند نظامند­­است، افزود: همه شرکت‌ها باید کمیته ریسک داشته باشند و باید در بحث نظارت به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم.
سلیمانی گفت: کمیته ریسک در شرکت‌های بیمه باید فعال باشند و هر شرکتی قبل از پوشش ریسک باید آن را ارزیابی کند که آیا شرکت بیمه، ­ توانایی مالی دارد یا خیر؟ و آیا شرکت بیمه قدرت پرداخت خسارت را در زمان بوجودآمدن خسارت دارد یا خیر؟

شرکت‌های بیمه‌ای ریسک‌های بیمه‌ای بزرگی را قبول کردند
وی با بیان اینکه بعضی شرکت‌های بیمه‌ای ریسک‌های بیمه‌ای بزرگی را قبول کردند، ولی توانایی پاسخگویی آن را ندارند، افزود: درحال حاضر و باتوجه به تورمی که در کشور وجود دارد سرمایه شرکت‌های بیمه‌ای باید افزایش پیدا کند و تعداد زیادی از شرکت‌های بیمه‌ای در سال جاری افزایش سرمایه دادند.
سلیمانی گفت: افزایش سرمایه در بحث بیمه‌های اتکایی نیز بسیار مهم است و این امر پدیده ریسک را برای شرکت‌های بیمه‌ای بالا می‌برد.
وی افزود: در شرایطی که در معرض تحریم‌های یکجانبه امریکا هستیم همه بیمه‌ها ریسک خود را به داخل کشور منتقل کردند و شرکت‌های بیمه‌ای با همکاری هم و ­همکاری بیمه مرکزی و با­حساب ویژه‌ای که از طرف دولت باز شده است توانستند ظرفیت قبول همه ریسک‌ها در داخل کشور را فراهم کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه ما به دنبال این هستیم که از شرکت‌های بیمه‌ای خارجی برای مدیریت ریسک استفاده کنیم، گفت: انتقال همه ­ریسک‌ها به داخل کشور، ریسک ما را بالا برده است و ما برای همین باید ظرفیت توانگری و سرمایه شرکت‌های خود را بالا ببریم تا ریسک‌ها را در داخل کشور به حداقل برسانیم.
سلیمانی با بیان اینکه باتوجه به میزان تورم، ​ شرکت‌های بیمه‌ای باید رشد کنند، افزود: فقط در این صورت می‌توانند بیمه گذاران را در داخل کشور راضی نگه دارند و اگر شرکت‌های بیمه‌ای باتوجه به تورم، ­ خسارت ندهند نارضایتی ایجاد می‌شود.
وی درخصوص پایین بودن برخی نرخ‌های بیمه‌ای و نرخ شکنی در بیمه گفت: نرخ‌های پایین در بیمه برای برخی بیمه گذاران مطلوب است، ولی بدانید اگر شرکتی قیمت پایین در بیمه می‌دهد حتما خدمات خوبی ارایه نمی‌کند.

سلیمانی افزود: نرخ‌ها در بیمه باید عادلانه باشد.
وی درخصوص بیمه‌های زندگی گفت: ما در زمینه بیمه‌های زندگی باید تا پایان برنامه ششم به ۵۰ درصد پایه برسیم و امیدواریم که در پایان برنامه ششم به این ۵۰ درصد رشد دست پیدا کنیم.
رئیس کل بیمه مرکزی افزود: توسعه در بخش بیمه‌های زندگی بسیار مهم است و ما برای رشد این بیمه‌ها مشوق‌های لازم را درنظر گرفتیم.
سلیمانی با بیان اینکه نمی‌شود با روش‌های سنتی پرتفوی­خوبی جذب کرد، گفت: در بازار جوان‌ها می‌آیند و همه آنچه قسمت شرکت ماست را جذب می‌کنند و ما باید از تکنولوژی‌های جدیدتر در صنعت بیمه استفاده کنیم.
وی با اشاره به اهمیت شبکه فروش و بازاریابی افزود: شرکت‌های بیمه‌ای بدون شبکه فروش و کارگزاری‌ها موفق نمی‌شوند و این شبکه فروش، ­ ابزار‌های قدرتمند شرکت‌های بیمه‌ای هستند و اگر ما برای آن‌ها برنامه ریزی نکنیم مشکلاتش به خود شرکت‌های بیمه برمی گردد.

اگر جامعه باوجود شرکت‌های بیمه احساس امنیت نکند یعنی ما دچار نقاط ضعف هستیم
سلیمانی اضافه کرد: شرکت‌های بیمه‌ای تشکیل شدند که امنیت ایجاد کنند و اگر ما توانستیم برای همه بخش‌ها امنیت خوبی ایجاد کنیم موفق می‌شویم و اگر جامعه باوجود شرکت‌های بیمه احساس امنیت نکند یعنی ما دچار نقاط ضعف هستیم.


وی ادامه داد: واکنش مردم به شرکت‌های بیمه‌ای و روش‌های بیمه کردن نشان دهنده حساسیت مردم به بیمه است و ما باید به این حساسیت مردم اهمیت داده و امنیت را در جامعه برقرار کنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سلیمانی بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید

دکتر عباس علی زمانی، رئیس پارک علم و فناوری زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اکنون۱۳۲ واحد فناور در پارک علم وفناوری استان زنجان مستقر هستند. در نظر داریم سال ۱۴۰۳ تعداد واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری زنجان را به ۲۰۰ ارتقا دهیم. همچنین قصد داریم واحد‌های فناور را به سمت و سویی سوق دهیم تا بتوانند مشکلات استان و کشور را برطرف کنند.

این دکترای شیمی تجزیه محیط زیستی افزود: ورود یک سری امکانات علم و فناوری به شهرستان‌ها، یکی دیگر از مباحث مهمی است که ما در پارک علم و فناوری استان زنجان پیگیر آن هستیم. در حال حاضر مراکز نوآوری در شهرستان‌های ابهر، سلطانیه، خرم دره، قیدار، طارم( با نام زیتون) داریم اما هنوز در شهرستان‌های ایجرود و ماهنشان مرکز نوآوری دایر نشده است که به فکر راه‌اندازی این مراکز در این شهرستان‌ها نیز هستیم.

وی اظهارکرد: در نظر داریم ضمن ارتقای مراکز نوآوری و تبدیل آن‌ها به مراکز رشد، برای رعایت عدالت علم و فناوری در شهرستان‌ها، پردیس‌های علم و فناوری‌مان را نیز رشد و توسعه دهیم.

وی تأکید کرد: هم اکنون ۱۱۰ شرکت دانش‌بنیان در این استان شکل گرفته‌اند، از این نظر استان زنجان رتبه ۱۳ ایران را دارد. یکی از مهمترین برنامه‌های ما برای سال آینده افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان‌مان است. قصد داریم تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری زنجان را به ۱۵۰ تا ۱۶۰ شرکت برسانیم. تحقق این امر مستلزم ایجاد زیرساخت‌های لازم با کمک بخش دولتی و خصوصی است.

وی بیان کرد: زمین مهمترین زیرساختی است که پارک علم و فناوری استان زنجان به آن نیاز دارد. یکی از بزرگترین ضعف‌های اکوسیستم علم و فناوری در استان زنجان عدم وجود زمین و ساختمان است.

وی گفت: در حال حاضر تمام ساختمان‌های این پارک استیجاری‌اند. تنها زمین نیم هکتاری در تملک پارک علم و فناوری استان زنجان قرار دارد. این زمین در کنار پارک گلستان و در جاده دانشگاه زنجان توسط یک خیر هبه شده است که طی ۳ تا ۴ ماه آینده تبدیل به مکان مناسبی برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان خواهد شد. استاندار استان زنجان نیز پیگیر ایجاد زیرساخت‌های لازم برای واحد‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری است.

پارک‌های علم و فناوری نیاز به ادبیات جدید دارند

رئیس پارک علم و فناوری زنجان گفت: جذب سرمایه پارک علم و فناوری استان زنجان در سال ۱۴۰۲، ۵۳۳ میلیارد تومان بود که برای سال آینده در نظرداریم این میزان را به هزار میلیارد تومان برسانیم. درآمد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان زنجان نیز ۳۰۴ میلیارد تومان بود که سال آینده قصد داریم به ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومان برسانیم.

به گفته وی، همچنین برای ۷۶۰ نفر در شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان زنجان اشتغال ایجاد کرده‌ایم که قصد داریم سال آینده میزان اشتغال جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی را به هزارو 500 نفر برسانیم.

زمانی افزود: پارک‌های علم وفناوری باید ادبیات جدیدی را فرا بگیرند، بدین معنا که اگر بگوییم پارک‌های علم و فناوری تنها در محدوده خودشان فعالیت کنند، بسیاری از شرکت‌های بزرگ مستقر در پارک، دیگر نمی‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و پس از گذشت مدت زمانی نیز باید از پارک خارج شوند.

وی اضافه کرد: اگر ما بتوانیم ادبیات پردیس‌های علم و فناوری واقع در شهرک‌های صنعتی را به صورت قانونی و کاملاً منظم نهادینه کنیم و این قانون در آیین‌نامه‌ها بگنجانیم و برای هر شهرک صنعتی یک محدوده علم و فناوری مشخص کنیم، آن زمان بسیاری از مشکلات شرکت‌های فناور رفع خواهد شد و سپس این شرکت‌ها می‌توانند در شهرک‌های صنعتی مستقر و از مزایای استقرار در پارک علم و فناوری برخوردار شوند.

۴۶ درصد بودجه ۱۴۰۲ محقق نشده است

وی اظهارکرد: امسال بیش از 3 میلیارد تومان بودجه به پارک علم و فناوری استان زنجان اختصاص داشت که تنها ۵۴ درصد آن محقق شد. پارک علم و فناوری استان زنجان، یکی از تازه تأسیس‌ترین پارک‌های علم و فناوری است.

زمانی گفت: همچنین آخرین پارک علم و فناوری ساخته شده در سطح استان ها پارک زنجان است؛ از این نظر باید برای ساخت زیرساخت‌های لازم و تأمین سایر مسائل آن بودجه مناسبی در نظر گرفته شود. این میزان بودجه بسیار اندک است از اینرو پیگیریم از طریق مجرا‌های قانونی برای سال جدید بودجه‌ را افزایش دهیم. تلاش داریم به طرق مختلف بودجه سال آینده پارک علم و فناوری استان زنجان را به ۲۵ تا ۳۰ میلیارد تومان ارتقا دهیم.

وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری استان زنجان کارنامه مثبتی دارد. هرچند این پارک زمین ندارد اما توانمندی‌های بالقوه‌ای دارد. نیروی انسانی جوان این مجموعه باعث شده که ما به فکر افزایش بودجه و فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم برای علم و فناوری استان زنجان باشیم.

وی گفت: مجموعه پارک علم و فناوری استان زنجان در نظر دارد با استفاده از توان بخش خصوصی و با حمایت استانداری، زمین‌هایی که اکنون در اختیار پارک است را تبدیل به مکانی ثابت برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان کند و مجموعه‌ای بالغ بر ۵. ۶ هکتاری در کنار عوارضی اتوبان زنجان به قزوین داشته باشد. قطعاً با آغاز عملیات عمرانی این مجموعه در سال آینده، دستاوردبزرگی برای شرکت‌های پارک علم و فناوری استان زنجان رقم می‌زند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از پسماند کشاورزی برای جلوگیری از فشار کمتر به مراتع همدان
  • برگزاری آزمون استخدام دبیر با یک میلیون داوطلب
  • تقلب شرکت حامی اسرائیل در شیر خشک و غذای نوزادان
  • چاه‌های کشاورزی، شرب و صنعت باید مجهز به کنتور هوشمند شود
  • ضرورت مصرف بهینه و جلوگیری از هدر رفت منابع آب موجود شفت
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ ضرورت افزایش بودجه در سال جدید
  • واحدهای فناور پارک علم و فناوری زنجان افزایش می‌یابد/ضرورت افزایش بودجه در سال جدید