Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی جمالی نژاد امروز  در نشست مشترک معاونان فرهنگی اجتماعی شهرداری کلانشهرها و مدیران عامل سازمان های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری ها سخن می گفت، با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در ابتدای امسال مبنی بر اینکه "انقلاب اسلامی با قدرت و نشاط و با حفظ شعارها و اصول بنیادین به پیش می رود و چهل سالگی انقلاب دوران پختگی و نشاط آن است و نه دوران پیری و عقب گرد"، گفت: انتظار می رود شهرداری ها در دهه فجر امسال ضمن همکاری و هماهنگی با دستگاه های ذیربط برای فراهم نمودن گرامی داشت مناسب چهلمین سال پیروزی انقلاب، زمینه انتقال مفاهیم و ارزش های بنیادین انقلاب و امام راحل، تاکیدات مقام معظم رهبری ودستاوردها و اقدامات عمده دولت را فراهم نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار کرد: جنس برخی برنامه های فرهنگی، اجتماعی یه گونه ای است که باید در سالن ها و فرهنگسراها برگزار شود ولی با توجه به اهمیت گرامی داشت شایسته چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، شهرداریها طوری برنامه ریزی نمایند که برنامه هایی هم در سطح شهر و در گذرها، معابر، پیاده راهها در قالب ایستگاه های فرهنگی، مردمی برای مردم اجرا شود.

جمالی نژاد همچنین در خصوص اهمیت اطلاع رسانی عملکرد شهرداری ها گفت: در چهل سال گذشته شهرداری ها در زمینه اجرای پروژه های موردنیاز شهر، ایجاد زیرساخت های شهر، اجرای برنامه های فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی و ... اقدامات گسترده ای انجام داده اند که این موضوعات در دهه فجر باید به نحومناسبی به اطلاع مردم برسد زیرا دشمنان تلاش دارند در تبلیغات خود این واقعیات را کتمان کنند تا دلهای مردم نسبت به انقلاب و نظام، بدبین شود.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور همچنین گفت: دستاوردهای عمده شهرداری ها و دهیاری های سراسر کشور 40 طی چهل سالی که از عمر انقلاب می گذرد، در قالب نمایشگاه مدیریت شهری و روستایی در روزهای اول تا سوم اسفندماه امسال در بندرعباس به نمایش گذاشته می شود که فرصت مناسبی است که شهرداری های سراسر کشور ظرفیت ها، قابلیت ها و پروژه های 40 ساله خود وطرح ها و برنامه های آتی که قرار است اجرا شود را به نمایش عمومی بگذارند.

وی تصریح کرد: شروع برنامه‌های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب را دهه فجر امسال می‌گذاریم و برای افزایش نشاط اجتماعی در سال آینده که آغاز چهل و یکمین سالگی انقلاب است در چندین مقطع زمانی برنامه های ویژه ای تعریف می کنیم تا اقدامات فرهنگی شایسته‌ای را به شهروندان کشورعزیزمان تقدیم کنیم.

جمالی نژاد در ادامه در خصوص اهمیت برنامه فرهنگی، اجتماعی در شهرداری ها، یکی از کارکردهای مهم این برنامه ها را افزایش نشاط شهری و اجتماعی ذکر نمود و گفت: در سالهای اخیر شاهدیم که انتظارات مردم و مسوولین از شهرداری فقط به اجرای پروژه های فنی و عمرانی و توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت پسماند و فضای سبز محدود نیست بلکه یکی از انتظارات عمده آنها تلاش برای پویایی شهر و شهروندان است که از طریق برنامه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی صورت می گیرد و به این دلیل جایگاه معاونتهای فرهنگی، اجتماعی و سازمان های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ها بسیار مهم و تاثیرگذار است.

رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور تصریح کرد: لذا تغییر گفتمان در بخش های فرهنگی، اجتماعی شهرداری ها با توجه به اینکه در سالهای اخیر انتظارات جامعه از آنها افزایش یافته و ابعاد مختلف حوزه فرهنگی هم دستخوش تحولات زیادی شده، ضروری است و این واحدها باید با شناسایی مخاطبان و احصاء نیازهای آنها برای اقدامات خود با ظرافت برنامه ریزی نمایند.

وی همچنین گفت: با توجه به جنس برنامه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی می توان در این حوزه ها با فراهم نمودن زمینه مشارکت مردم و بخش خصوصی در توسعه فضاهای ورزشی، فرهنگی، تفریحی؛ باعث کاهش هزینه های عمرانی شهرداری و چابک کردن معاونتها و سازمان‌های ذیربط در شهرداری نیز موثر است.

جمالی نژاد همچنین بر انتقال تجربیات شهرداری ها در فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و برگزاری نشستهای فصلی مدیران بخش ها فرهنگی و اجتماعی شهرها تاکید نمود.

همچنین در این نشست نصرت‌الله لطفی قائم مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با بیان اینکه امسال باید اقدامات دهه فجر با توجه

به چهل سالگی انقلاب در تراز دیگری انجام شود، گفت: بهترین تعامل را در برگزاری جشن‌های پیروزی انقلاب، همین معاونت‌های فرهنگی هنری شهرداری‌ها دارند و از اعضای فعال شورای تبلیغات اسلامی در استان‌ها هستند.

وی بیان کرد: برای بزرگداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب باید از سه منظر برنامه‌ها را برگزارکنیم. اول اینکه خدا را شاکریم در زمانی دوره حیات ما واقع شد که به برکت حرکت امام راحل شاهد شکل‌گیری یک نظام اسلامی بودیم و هرساله در ١٢ بهمن این مهم راجشن می‌گیریم.

وی تصریح کرد: دوم اینکه امسال مراسم بزرگداشت چهل سالگی انقلاب را در زمان دهه فجر داریم. چهل سالگی نشانگر بلوغ و تکامل است. سوم و مهمتر اینکه بحث جنگ دشمنان با هدف ضربه زدن به اسلام برای براندازی نظام اسلامی را نیز باید مد نظر داشته باشیم.

لطفی یادآورشد: امروز دشمنان نظام هدف خود را مردم قرار داده‌اند تا با جنگ اقتصادی، شبهه افکنی، تطهیر نظام طاغوتی، ناکارآمدنشان دادن نظام و فعال کردن شبکه مجازی و ماهواره‌ای فارسی زبان به سمت جدایی افکنی بین مردم و مسوولان و دوگانگی بین مردم گام بردارند که این اتفاق باهوشیاری مردم و مسئولان روی نخواهد داد.

در این نشست مدیران حاضر از شهرداریها گزارشی از برنامه ریزی های صورت گرفته برای چهلیمن سالگرد پیروزی انقلاب را بیان نمودند.

کد خبر 4518610 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: جشن انقلاب چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی مهدی جمالی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سردار حسن شاهوارپور بیان کرد: اجرای طرح حلقه‌های صالحین در پایگاه‌های مقاومت بسیج مساجد کشور طی چند سال اخیر دستاورد‌های فراوان تربیتی داشته است.

وی ادامه داد: ده‌ها هزار نفر در رده‌های سنی مختلف در مساجد خوزستان در قالب طرح شجره طیبه صالحین سازماندهی شده است و برنامه‌های مختلف تربیتی، آموزشی و تفریحی برای این اعضا در طول سال برگزار می‌شود.

فرمانده سپاه خوزستان با تاکید بر اینکه طرح شجره طیبه صالحین موج تربیتی در همه مساجد ایجاد کرده است گفت: شهرستان دزفول با سوابق طولانی فرهنگی و فعالیت چشمگیر مساجد و جلسات قرآن یکی از شهر‌های نمونه و قابل الگوبرداری در استان و کشور است.

وی ادامه داد: تشکیل قرارگاه استانی تعلیم و تربیت در شهرستان‌ها به منظور بررسی وضعیت شبکه تربیتی مساجد شهر‌های مختلف، بازدید از فعالیت‌ها و هم اندیشی در مورد اقدام‌های آینده حلقه‌های صالحین است که نخستین نشست استانی این قرارگاه در سال جاری در دزفول برگزار شد.

سردار شاهوارپور افزود: اعضای قرارگاه تعلیم و تربیت با تشکیل پنج تیم، به طور همزمان در پنج مسجد هر شهر حاضر و ضمن بازدید از مساجد فعال و بررسی فعالیت حلقه‌های صالحین، محتوای جلسات مساجد بررسی برنامه‌های آینده هم اندیشی می‌شود.

وی با اشاره به بازدید از تعدادی از مساجد دزفول در قالب قرارگاه استانی تعلیم و تربیت گفت: کار‌های بسیار خوبی در مساجد دزفول در حال انجام است و فعالیت گسترده مساجد این شهر امیدآفرین و بی نظیر است که این ظرفیت‌ها باید تقویت شود.

امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه امید و امیدآفرینی مهمترین ماموریت دستگاه‌های فرهنگی است، گفت: علاوه بر تلاش برای حل نقاط ضعف و مشکلات، نباید از نقاط قوت موجود غافل بود.

آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری وجود مسوولان همدل را از جمله نقاط قوت خوزستان دانست و ادامه داد: گره گشایی از مسایل خوزستان نیاز به کار شبانه روزی تمام دستگاه‌ها دارد.

وی با اشاره به ضرورت مردم داری و حفظ ارتباط دستگاه‌های فرهنگی به ویژه امامان جمعه افزود: امامان جمعه باید مردمی باشند و ارتباط خود با مردم را حفظ کنند.

زعیم حوزه‌های علمیه خوزستان با تاکید بر اینکه دزفول از دیرباز در زمینه فرهنگ و علم الگو و پیشتاز بوده است گفت: تربیت علما و شخصیت‌های برجسته از جمله شیخ اعظم مرتضی انصاری از علمای بزرگ جهان اسلام و موسس فقه و اصول در دزفول نشان از غنای علمی این شهر دارد.

وی ادامه داد: حوزه علمیه دزفول در زمان نه چندان دور با داشتن اساتید و علمای برجسته و شاخص، مرجعیت علمی داشت و در بین علما زبانزد بود.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به سابقه درخشان فعالیت جلسه‌های قرائت قرآن در دزفول افزود: آغاز فعالیت قرارگاه تعلیم و تربیت خوزستان به منظور تقویت طرح شجره طیبه صالحین از دزفول اقدامی شایسته است.

وی با بیان اینکه مساجد باید محور فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در محلات باشد بیان کرد: طرح اشتغال مسجد محور در برخی استان‌های کشور آغاز شده است که باید تلاش کرد این طرح در خوزستان نیز اجرایی شود.

سالانه صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی در مساجد دزفول برگزار می‌شود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول نیز در این نشست با تشریح برنامه‌های متنوع قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان گفت: صد‌ها برنامه مختلف فرهنگی، هنری، آموزشی، ورزشی و تفریحی سالانه توسط این قرارگاه در مساجد دزفول برگزار می‌شود.

سرهنگ پاسدار بهروز حکمت پور با اشاره به ایجاد ۲ شبکه تربیتی و مدیریتی در قالب قرارگاه تعلیم و تربیت این شهرستان افزود: دزفول با داشتن سوابق فرهنگی، دینی و حوزوی جزو شهرستان‌های ممتاز فرهنگی خوزستان است.

وی یکی از ویژگی‌های بارز دزفول را وجود نیروی انسانی نخبه و مستعد دانست و ادامه داد: یکی از اهداف اصلی طرح صالحین تربیت نیروی انسانی در تزار انقلاب اسلامی است که با اقدام‌های انجام شده با رویش‌های فراوانی نسل‌های جدید در مساجد دزفول مواجه هستیم.

 

دیگر خبرها

  • ضرورت گره گشایی از مسایل محلات و تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب
  • برگزاری 12 ویژه برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه 2
  • شب شعر «به یاد کمال» با حضور شاعران کشوری در منطقه ۳ اصفهان
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • طراحی الگوهای جدید برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • الگوی جدیدی برای جشن‌های خیابانی در تهران
  • امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • بررسی مسائل و مشکلات محلات حاشیه نشین شهر یزد
  • برگزاری ۴۰ ویژه‌برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه ۱۲