Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، قرارداد تجاری‌ای که مذاکره‌کنندگان آمریکایی به دنبال دست‌یابی به آن هستند، بیش از آن که شبیه قراردادهای تجاری معمول باشد، به رژیم نظارت بر تحریم شباهت دارد.

چین و آمریکا اوایل ژانویه جاری مذاکراتی را در مورد متعادل سازی تجارت دوجانبه انجام دادند و طرف آمریکایی انتظارات خود را مطرح کرد؛ قرار است مذاکره‌کننده ارشد تجاری چین، معاون نخست‌وزیر، لیو هی، در ۳۰ ژانویه به واشنگتن سفر کند تا مذاکراتی ۲ روزه را با نماینده تجاری آمریکا، رابرت لایتایزر، در همین زمینه انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مورد محورهای مورد مذاکره و موضع طرفین، هیچ اطلاعاتی بصورت رسمی منتشر نشده است اما چند مقام آگاه در مورد مذاکرات اوایل ژانویه به سی‌ان‌بی‌سی گفته بودند که چین در روند مذاکرات تجاری خود با آمریکا پیشنهاد داده است در طول یک دوره ۶ ساله واردات خود از آمریکا را افزایش دهد.

امروز هم یک منبع آگاه در مورد مذاکرات اخیر چین و آمریکا به رویترز گفت: حتی در صورتی که دو طرف به یک قرارداد تجاری دست پیدا کنند خطر تعرفه‌ها از بین نخواهد رفت.

توافقات تجارت آزاد معمول، با هدف کاهش موانع تجاری بین کشورهای امضاکننده، انجام می‌شوند. این توافقات تجاری با این فرض امضا می‌شوند که طرفین به شرایط پایبند خواهند بود، چراکه از فواید آن، یعنی افزایش فرصت‌های صادرات و تجارت در منطقه تجارت آزاد، سود می‌برند. دولت ترامپ تعرفه‌های جدیدی را بر کالاهای چینی وضع و سعی کرد به زور در تجارت، یارانه دادن و قوانین مالکیت معنوی چین تغییر ایجاد کند. این درست مشابه تحریم‌های مالی‌ای است که آمریکا بر کشورها و نهادهای خارجی وضع می‌کند تا فشارها را بر دولت آنها برای تغییر در رفتار یا سیاست‌گذاری‌های خود، افزایش دهد.

به نوشته رویترز، این تحریم‌ها تنها وقتی برداشته خواهند شد که تغییرات مطلوب آمریکا توسط وزارت خزانه‌داری این کشور تایید شود.

دیشب ترامپ در کاخ سفید به خبرنگاران گفت: اوضاع در مورد چین و در مورد تجارت، به خوبی پیش می‌رود.

او اضافه کرد: من برخی گزارشات غلط را مشاهده کرده‌ام که مدعی شدند تعرفه‌های وضع شده بر چین برداشته می‌شود.

ترامپ گفت: اگر ما به توافق برسیم قطعا هیچ «تحریمی» نخواهیم داشت، اما اگر به توافق نرسیم «تحریم» در کار خواهد بود.

ترامپ گفت: ما تعداد غیرمعمولی اجلاس با چین برگزار کرده‌ایم و امکان رسیدن به توافق با این کشور واقعا وجود دارد. همه چیز خیلی خوب پیش می‌رود. می‌توانم بگویم شرایط در نهایت خوبی ممکن است ایجاد شود. 

اما آمریکا شرط دیگری هم دارد که نمایندگان چین چندان از آن خوششان نمی‌آید. مذاکره‌کنندگان چینی روی خوشی به ایده آمریکا برای نظارت دوره‌ای بر التزام به توافق، نشان ندادند. اما این پیشنهاد باعث برهم خوردن مذاکرات هم نشده است.

یک منبع چینی گفت: ایالات متحده خواهان ارزیابی دوره‌ای توافق است، اما هنوز مشخص نیست که هر چند وقت به چند وقت، این کار انجام خواهد شد.

این منبع گفت: این به نظر تحقیرآمیز می‌آید، اما شاید دو طرف راهی برای حفظ وجهه دولت چین پیدا کردند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: چین جنگ تجاری تعرفه واردات گمرک تحریم اقتصادی ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۸۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان: تحریم‌های جدید علیه ایران «فیک» است!

روزنامه کیهان مدعی است که تحریم‌های جدید علیه ایران «فیک» است!

این روزنامه نوشت: پس از پاسخ پهپادی و موشکی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی، تلاش‌هایی از سوی برخی کشور‌های غربی به‌ویژه آمریکا و انگلیس برای اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران آغاز و ادعا‌هایی در این باره اعلام شد.

به‌گفته کارشناسان، اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران توسط آمریکا و متحدینش بیشتر از آنکه جنبه عملیاتی داشته باشد جنبه روانی دارد و از سال ۲۰۱۹ به بعد ایجاد محدودیت بیشتر برای فروش نفت ایران عملاً نشدنی است.

البته برآورد‌ها نشان می‌دهد دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها برای تحریم اقتصادی ایران چندان باز نخواهد بود، به بیانی دقیق‌تر شدت تحریم‌های وضع‌شده در طول این سال‌ها خصوصاً از دهه ۹۰ به بعد در بالاترین سطح خود بوده است و اقتصاد ایران تاب‌آوری و روش‌های دورزدن این تحریم‌ها را به‌خوبی آموخته است. از طرفی با توجه به رشد قیمت نفت بعد از بحران کرونا و همچنین نیاز کشوری بزرگ و صنعتی همچون چین به نفت ایران، یکی از موانعی است که دست آمریکایی‌ها را برای کاهش فروش نفت ایران بیشتر از گذشته می‌بندد.

دیگر خبرها

  • تحریم‌های جدید علیه نفت ایران در بسته کمک‌های مالی آمریکا به اسرائیل و اوکراین
  • وضع دوباره تحریم‌های آمریکا علیه نفت ونزوئلا
  • کیهان: تحریم‌های جدید علیه ایران «فیک» است!
  • تحریم های هماهنگ آمریکا و انگلیس علیه ایران اعلام شد
  • بایدن: تحریم‌ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کنیم
  • بایدن : تحریم‌ ها و کنترل‌های صادراتی جدیدی را علیه ایران اعمال می‌کنیم / این تحریم‌ها، رهبران و نهاد‌های مرتبط با سپاه، وزارت دفاع و برنامه موشکی و پهپادی ایران را هدف قرار می‌دهند
  • تحریم‌های جدید آمریکا و بریتانیا علیه ایران
  • تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران
  • اتحادیه اروپا تحریم‌های جدیدی را علیه برنامه پهپادی ایران اعمال می‌کند
  • واکنش جدید آمریکا و اروپا در واکنش به پاسخ موشکی ایران