Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-19@11:47:34 GMT

رونمایی از دو محصول دانش‌بنیان در مشهد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۸۶۳۲

رونمایی از دو محصول دانش‌بنیان در مشهد

در آستانه آغاز ماه پر افتخار بهمن، با حضور رئیس شورای شهر مشهد، دارنده مدال طلای فدراسیون جهانی مخترعان، از دو اختراع جدید خود رونمایی کرد.

به گزارش قدس آنلاین سید علیرضا موسوی مخترع ۳۷ ساله اصفهانی، دارنده مدال طلای فدراسیون جهانی مخترعین، از دو اختراع جدید خود رونمایی کرد.
این مخترع که در گذشته موفق به کسب مدال طلای فدراسیون جهانی مخترعین  در جشنواره IENA۲۰۱۶ آلمان شده بود این بار دو محصول کاربردی خود با نام‌های ظرف نگهدارنده روغن، ژامبون وسوسیس ساز مکانیکی را رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا موسوی علاوه بر محصولات مذکور، پیشتر موفق به ثبت و تجاری سازی محصول رُبی و ظرف نگهدارنده رُب آنتی باکتریال شده بود.
این مخترع جوان تلاش دارد در راستای حفظ سلامت خانواده های عزیز ایرانی محصولات و اختراعات جدیدی را تجاری سازی کرده و به بازار عرضه نماید.
در سابقه درخشان علیرضا موسوی مدیر عامل شرکت زینوین، مدیر منتخب شایسته ملی و همچنین کارآفرین برتر ایرانی به چشم می‌خورد.
گروه شرکت های زینوین مجموعه‌ای از شرکت‌های جدید با فن‌آوری‌های نوین، در چهار حوزه صنایع غذایی و لوازم خانه و آشپزخانه و آرایشی بهداشتی و داروسازی می‌باشد که با کمک تعدادی از نخبگان و نیروهای متخصص ایرانی و با تکیه بر صنعت و دانش ملی و همچنین استفاده از ماشین آلات پیشرفته توانسته است اختراعات زیادی را در در این صنایع به تولید انبوه برساند که از جمله : ظرف نگهدارنده رب (ربی)، دستگاه کبابساز حرفه ای نیمه اتومات، دستگاه هسته گیر آلبالو و گیلاس بوژان، بندرخت چتری راژان، دستگاه مخلوط کن خانگی مکانیکی شبه سیالات با RPM  بالا، انواع پودر و مکمل های غذای، انواع روغن های خوراکی سلامت محور، اولین داروی جلوگیری از ریزش مو به روش تقویت سیستم ایمنی بدن و ...را می‌توان نام برد.
از دیگر دستاوردهای این گروه شرکت‌ها، مدال طلای مسابقات مخترعین جهان – نورمبرگ IENA ۲۰۱۵ و جایزه ویژه مسابقات مخترعین جهان – پیتسبورگ INPEX۲۰۱۷ و جایزه ویژه انجمن مخترعین کشور تایوان  و مدال نقره المپیاد جوانان دانشگاه کارآفرینی کره WWIEA ۲۰۱۷ و مدال طلای مسابقات اختراعات و نوآوری های کشور کرواسی – زاگرب ARCA می باشد.
این شرکت در حال حاضر با دارا بودن گواهی های ثبت اختراع، گواهینامه های ایزو ۹۰۰۱، ۱۰۰۰۴، OHSAS، استاندارد CE  اروپا، چندین مدال جهانی  IFIA، تندیس طلایی ارتقا سلامت و تندیس طلایی یکصد برند ملی محصولات پر کاربرد و جدید این صنایع را به هموطنان عرضه مینماید.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دانش بنیان شرکتهای دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند، دستگاه حفاری زیر دریا را داخلی‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ماشین حفاری زیر دریا محصولی است که طراحی و بخش اعظمی از آن را یک شرکت دانش‌بنیان در قزوین انجام داده است. 

این دستگاه برای پروژه‌ای ساخته شده که برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود و قرار است که کار حفاری را در زیر دریای عمان انجام دهد.

این شرکت تجربه موفق به روش میکروتونلینگ در حفاری فاضلاب اهواز را در گذشته دارد و همین امر، متخصصان این شرکت را برای ساخت ماشینی بزرگتر و به مراتب پیچیده‌تر امیدوار کرد.

در محیط کاری این دستگاه بحث فشار آبی وجود دارد و تجهیزات خاصی در این پروژه استفاده می‌شود؛ براساس شرایط زمین، نوع کاتر تعیین می‌شود که چه نوع TBM و چه نوع کلّه حفاری، مناسب آن زمین است.

تولید آب از طرح‌های شیرین‌سازی آب دریا در استان بوشهر بیش از 3 برابر افزایش یافت + تصویر

حاصل تلاش چندین ماه کار مهندسی، ساخت ماشینی با قابلیت حفر تونل به قطر 2500 میلی‌متر است. سرِ حفار دستگاه یا "کاترهد" دستگاه با حرکت چرخشی که انجام می‌دهد سنگ‌ها و مصالحی که داخل و زیرزمین است را می‌کَنَد. همچنین از کلّه حفار تا قسمت‌های بیرونی دستگاه، از طریق کنترل کابین انجام می‌شود.

این محصول دانش‌بنیان امروز به سواحل دریای عمان در چابهار می‌رود تا توانمندی صنعت کشور در حفاری زیر دریا به اثبات برسد.

دو خط 850 متری وجود دارد و آبگیر محسوب می‌شود و یک خط نیز مربوط به پساب است.

آب شیرین‌کن‌هایی که در گذشته ساخته شده‌اند به صورت لوله‌گذاری داخل دریا بوده است و تنها چیزی که آن متمایز می‌کند میکروتونلینگ زیر دریا است.

هدف طرح، انتقال آب دریا برای شیرین‌سازی به درخواست پتروشیمی مکران است. استفاده از روش حفاری زیر دریا علاوه برتوجه به الزامات زیست محیطی، افزایش ظرفیت شیرین‌سازی آب و شکوفایی صنعت کشور را به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • رونمایی ۶ محصول دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان
  • رونمایی از دستگاه پرس گرم عایق بندی شینه‌های ژنراتور‌های نیروگاهی
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • حضور شرکت‌های دانش‌‍‌بنیان ایرانی در نمایشگاه جنوب شرق آسیا
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا
  • پارک علم و فناوری پردیس باید به شهری در تراز جهانی تبدیل شود
  • استفاده از توان دانش‌بنیان‌های ایرانی در شرکت نفت و گاز مسجدسلیمان