Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل گفت: با هدف بروزرسانی آمار مربوط به عشایر استان، طرح سرشماری این قشر از اوایل سال آینده اجرا می‌شود. ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۲ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، معرفت آذری بعد از ظهر امروز در نشست با فرماندار نمین اظهار داشت:  با هدف بروزرسانی آمار مربوط به عشایر استان، طرح سرشماری این قشر از اوایل سال آینده اجرا می‌شود و تلاس بر این است تا جشنواره‌های عشایری طبق برنامه و تقویم مناسب زمانی در شهرستان‌های استان برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه عشایری 20 درصد گوشت قرمز آذربایجان شرقی را تولید می‌کنند‌35 درصد صنایع‌دستی کشور توسط عشایر تولید می‌شودطرح‌های ویژه بوم‌گردی و گردشگری برای عشایر اردبیل تدوین می‌شوداردبیل| قدرت تعاونی‌ها برای برندسازی و بسته‌بندی تولیدات عشایری استفاده شود

وی بیان کرد: طبق بررسی‌های به دست آمده 3.4 درصد عشایر استان یکجانشین هستند و جمعیت عشایری استان نسبت به سال‌های گذشته کاهش چشم‌گیری به دنبال داشته است که به همین دلیل نیاز است در این زمینه برنامه‌ریزی‌های لازم انجام یابد تا بتوانیم آمار دقیق و جامعی را در این زمینه به دست آوریم.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل گفت: نقش عشایر استان در توسعه تولیدات داخلی و خارجی کشور به عنوان یک اولویت اساسی مطرح است و به همین دلیل رفع مطالبات این قشر زحمتکش و خدمات‌رسانی به این افراد  در دستور کار قرار گرفته است که باید تامین راه عشایر استان و آب شرب این قشر به صورت اولویت‌دار مورد توجه واقع شود.

آذری تصریح کرد: عشایر استان با تامین یک میلیون و 500 هزار واحد دامی 30 درصد پروتئین مصرفی استان را تامین می‌کنند که این یک آمار قابل توجه است و عشایر اردبیل در مراتع، تولید فرآورده‌های لبنی رتبه‌های برتر کشور را کسب کرده‌اند.

عاطف ناصری فرماندار شهرستان نمین نیز در این نشست تصریح کرد: تامین مطالبات عشایر منطقه و در نظر گرفتن مطالبات این قشر جزو اولویت اساسی است و به دنبال برنامه‌ریزی برای خدمات رسانی به عشایر این شهرستان هستیم تا بتوانیم به اهداف خود  در این زمینه دست یافته و خواسته‌های عشایر منطقه را برطرف کنیم.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۹۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند

فرماندار شهرستان نقده گفت: عشایر در خصوص تأمین گوشت و لبنیات یکی از ذخایر اصلی کشور هستند و نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمد نوبخت‌نیا، امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مسائل عشایری شهرستان با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری که عشایر ذخایر انقلاب هستند، اظهار کرد: عشایر در خصوص تأمین گوشت و لبنیات یکی از ذخایر اصلی کشور بوده و نقش مهمی در تحقق شعار سال دارند.

فرماندار نقده با اشاره به فرارسیدن فصل کوچ عشایر شهرستان نقده افزود: سرکشی و کمک به عشایر و رفع مشکلات آنان باعث تأمین غذایی کشور و افزایش تولیدات خواهد بود و همچنین موجبات دلگرمی آنان را نیز فراهم می‌کند.

بهروز قنبری، رئیس اداره امور عشایر شهرستان نقده نیز در این جلسه در خصوص توزیع نهاده در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: ۴۷۰ تن جو ۳۰۰ تن کنسانتره، ۱۶۰ تن ذرت و ۳۰۰ تن آرد بین عشایر منطقه توزیع شده است.

وی در خصوص مناطق ییلاقی افزود: مناطق ییلاقی عشایر نقده دو منطقه شاهین‌دژ، بیجار، لیگ بن، کانی زرد، کانی هوارجو و سه منطقه پیرانشهر شامل قمطره، کفارستان و کلاشین اشنویه است.

رئیس اداره امور عشایری شهرستان نقده گفت: هزار ۶۸۲ نفر عشایر عضو شرکت هستند که ایل مامش با سه طایفه، قره پاپاق ۳۲ طایفه و شاهسون دو تیره هستند.

قنبری ادامه داد: از پانزدهم اردیبهشت کوچ میان‌بند عشایر شروع و تا پانزدهم خرداد ادامه داشته و از پانزدهم خرداد موقع کوچ اصلی شروع و تا پانزدهم شهریور ادامه دارد.

وی یادآور شد: ارائه خدمات به کوچندگان، رفع مشکل آرد، توزیع پنل‌های خورشیدی ۳۷ مورد، سه‌ونیم کیلومتر لوله‌گذاری در شیخ معروف، توزیع دو هزار و ۷۰۰ متر لوله بین عشایر برای انتقال آب از چشمه، توزیع آبشخور ۱۴ مورد، پنج تانکر به صورت امانی، ۲۰ کیلومتر مرمت جاده‌های عشایری، پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از تبصره ۱۶ به مبلغ شش میلیارد و ۷۰ میلیون تومان از اهم فعالیت‌های این اداره در سال گذشته بوده است،

کد خبر 747237

دیگر خبرها

  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد