Web Analytics Made Easy - Statcounter

لیلا رنجبر عصر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با فعالیت این تعداد هنرمند زمینه اشتغال حدود 900 نفر به طور مستقیم فراهم شده است.
وی بیان کرد: از مجموع هنرمندان حصیر باف شهرستان، 50 نفر کارت شناسایی و صنعتگری دریافت کرده اند.
وی افزود: کارگاه های متعددی در بافق در این زمینه فعالیت دارند و محصولات حصیری خود را به بازار عرضه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسوول با بیان اینکه از سال 96 بازارچه صنایع دستی در میدان خان شهر بافق راه اندازی شد، یادآور شد: هم اینک چهار غرفه در این میدان، محصولات حصیری منطقه را عرضه می کنند و تا پایان سال 97 این تعداد به هفت غرفه افزایش می یابد.
وی به وجود نخلستان های انبوه در بافق اشاره کرد و افزود: مواد اولیه صنایع حصیری از شاخ و برگ ، الیاف و اجزای درخت خرما تامین می شود و هنرمندان با سهولت به مواد اولیه مورد نیاز خود دسترسی دارند.
رنجبر از بادبزن،پادری، کلاه، لیف، سبد، زنبیل و جارو به عنوان مهمترین صنایع دستی حصیری شهرستان ذکر کرد و افزود: محصولات کاربردی و تزئینی دیگری مانند انواع گلدان،گل های تزئین شده، شمعدان و ... از دیگر محصولی است که با دستان هنرمندان حصیر باف تولید و عرضه می شود.
شهرستان بافق با 2 هزار و 500 هکتار نخلستان رتبه نخست نخل استان یزد را داراست.
مرکز شهرستان 50 هزار نفری بافق در فاصله 110 کیلومتری جنوب شرقی شهر یزد قرار دارد.
7543/ 2047/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اشتغال جنوب شرقی خرما صنایع دستی یزد جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۹۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ فریدون طالبی گفت: عشایر گیلان پارسال هزار و ۴۷۵ تن گوشت قرمز تولید کرده اند که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۱۳۱ تنی داشت.
وی با اشاره به اینکه پرورش دام، تولید گوشت قرمز، شیر، روغن حیوانی، پشم گوسفند، ماست، پنیر و کره نیز از فرآورده‌های دامی عشایر است افزود: عشایر استان گیلان سال گذشته ۵ هزار و ۶۵۶ تن شیر تولید کرده اند که نسبت به سال قبل ۶۸ تن افزایش داشت.
رئیس اداره امورعشایر گیلان گفت: جمعیت عشایری استان پارسال ۲۲ تن عسل، ۲۲۷ تن پشم و ۵۳ هزار جلد پوست گوسفندی هم تولید کرده اند.
فریدون طالبی اضافه کرد: عشایرگیلان همچنین حدود ۵ و ۳ دهم (۵.۳) تن گیاهان دارویی شامل آویشن، گلپر، گل گاوزبان نیز برداشت کرده اند.
وی با اشاره به تولیدات صنایع دستی عشایرگفت: عشایر گیلان ۲۴ هزار و ۵۰۰ مورد صنایع دستی شامل قالی، جاجیم، گلیم، جوراب پشمی، شال و کت و شلوار تولید می‌کنند. 
رئیس اداره امور عشایر گیلان با اشاره به اینکه گیلان هزار و ۵۹۸ خانوار عشایر با ۶ هزار و ۵۴۵ نفر جمعیت مورد تایید سازمان آمار کشور دارد، افزود:بیشترین جمعیت عشایری گیلان در شهرستان‌های غربی استان زندگی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • برگزاری دوره‌های رایگان آموزش صنایع دستی در لرستان
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی