Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-03-28@07:54:46 GMT

زنگنه: بنزین، نان شب است

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۹۳۷۷

زنگنه: بنزین، نان شب است

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، بیژن نامدار زنگنه در نشست علنی امروز (یکشنبه 30 دی) مجلس شورای اسلامی در جریان طرح سوال احمد سالک کاشانی نماینده مردم اصفهان از خود درخصوص دلیل عمل خلاف قانون معاون وزیر نفت در عزل و نصب هیات مدیره شرکت نفت ستاره خلیج فارس توضیح داد: شرکت ستاره خلیج فارس طبق قانون تجارت می تواند هیات مدیره حقیقی یا حقوقی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر نفت دولت دوازدهم ادامه داد: براساس قانون این شرکت 5 عضو حقوقی دارد، دو عضو شستا، دو عضو صندوق بازنشستگی نفت و یک عضو از طرف شرکت ملی پالایش و پخش در هیات مدیره شرکت نفت ستاره خلیج فارس حضور دارند.

تغییری در ترکیب هیات مدیره شرکت نفت ستاره خلیج فارس صورت نگرفته است

وی با بیان اینکه تغییری در ترکیب هیات مدیره شرکت نفت ستاره خلیج فارس صورت نگرفته است، بیان داشت: اما طبق قانون تجارت، هیات مدیره می تواند هر زمان که خواست مدیرعامل را تغییر و یا عزل کند، هیات مدیره بنابر این قانون با حضور سه عضو که اکثریت اعضا محسوب می شوند، مدیرعامل این شرکت را تغییر دادند و این تغییر در صورتجلسه ثبت شده است.

این عضو کابینه دولت روحانی بیان داشت: آقای سالک مطرح می کنند که چرا مجمع عمومی مدیرعامل را عزل نکرده است که باید گفت مجمع عمومی تنها برای تعیین مدیرعامل به عنوان رئیس هیات مدیره مجوز اعلام نظر دارد که برای آن نیز باید رأی سه چهارم اعضای مجمع کسب شود، بنابراین معاون وزیر نفت در روند تغییر مدیرعامل شرکت نفت خلیج فارس دستی نداشته است.

در کارم با هیچکس عقد اخوت نبسته ام

زنگنه در پاسخ به سوال نماینده مردم اصفهان با بیان اینکه مهمترین هدف بالا رفتن تولید بنزین است، گفت: زمانی که زمزمه تحریم آمریکا شنیده شد، تلاش کردیم تا از مسئله عدم توانایی تولید بنزین استفاده نکنند و به کشور کشور فشار نیاورند، بنده در کارم با هیچکس عقد اخوت نبسته ام و کسی که توانمند نباشد را بدون توجه به اینکه دلخور می شود یا دوستم باشد، کنار می گذارم.

وی با اشاره به راه اندازی سریع پالایشگاه ستاره خلیج فارس در اردیبهشت سال 96 بیان داشت: با راه اندازی پالایشگاه تولید مستمر بنزین با ظرفیت 12 میلیون لیتر انجام شد، این در حالی بود که مدیرعامل قبلی در نامه رسمی از خطر انفجار پالایشگاه گفته بود و خواستار پول کلان برای تعمیرات پالایشگاه بود.

معاون جوان بنده در یک سال گذشته 40 بار به جنوب کشور برای پیگیری سفر کرده است

این عضو کابینه دولت دوازدهم با اشاره به اینکه معاونش یکی از شاگردان او است، گفت: اینکه معاون بنده در مقطع فوق لیسانس یک درس با من داشته است، جرم نیست، بسیاری از مسئولان کشور شاگردان رهبر کبیر انقلاب بوده اند، اما آخر متوجه نشدند از نیروی جوان استفاده کنند یا خیر. اینکه می گوییم جوان با تجربه قابل امکان نیست.

زنگنه با بیان اینکه معاونش 12 سال سابقه کار دارد، ادامه داد: بنده ریسک کردم و فرد 35 ساله ای را در سمت معاونت خود قرار دادم و در واقع نیروسازی کردم، این جوان در یک سال اخیر موفق بوده است، می توانید از نمایندگان جنوب ایران سوال کنید که او در یک سال گذشته 40 بار به جنوب کشور برای پیگیری سفر کرده است.

وزیر نفت با بیان اینکه فازهای 1 و 2 پالایشگاه ستاره خلیج فارس به ظرفیت رسیده است، گفت: فاز 3 نیز در حال راه اندازی است و با تولید 30 میلیون لیتر بنزین در روز سرپا ایستاده ایم و به آن افتخار می کنیم، چرا که ستاره خلیج فارس خوب کار کرده و انصاف نیست پشت نیروی جوان پرانرژی اینگونه صحبت کنیم.

وی افزود: رفتار یک فرد 66 ساله با جوان 35 ساله یکسان نیست، ماهیت جوان تحول، جسارت و نوآوری است، اما ما احتیاط می کنیم و باید زیر بال و پر آنها را بگیریم، نباید با یک اشتباه با آنها برخورد کنیم یا آنها را جابجا کنیم.

زنگنه عنوان کرد: بنده مسئولیت راه اندازی فنی فازهای 1 و 2 را از مدیرعامل جدید خواستم که او نیز قبول مسئولیت کرد و توانست این موضوع را نهایی کند. او در نامه ای عنوان کرد که مدیرعامل قبلی مناسب نبوده است. لازم می دانم مجدد توضیح دهم که تعیین مدیرعامل از وظایف هیات مدیره است و اشخاص حقوقی عضو هیات مدیره 3 رأی به تغییر مدیرعامل قبلی داده اند.

عضو کابینه دولت دوازدهم توضیح داد: شستا دو عضو در هیات مدیره ستاره خلیج فارس دارد، آنها آن زمان به دلیل مخالفت با روش به تغییر مدیرعامل رأی ندادند، آنها تصمیم را زیر سوال نبردند، بلکه خواستار آن بودند روش دیگری برای این تغییر انجام شود. آنها بعد از نتایجی که از مدیرعامل جدید گرفتند از این تغییر اعلام رضایت کردند.

وزیر نفت با اشاره به گزارش نظارتی سازمان بازرسی کل کشور گفت: آقای سالک به گزارش های نظارتی اشاره کردند، باید بگویم در گزارش سازمان بازرسی آمده است که بعد از تغییرات مدیریتی در نیمه دوم سال 96 فاز اول ستاره خلیج فارس با 12 میلیون لیتر به طور کامل راه اندازی و به تثبیت رسیده، که این کار قابل تقدیر است، بنابراین حتی سازمان نظارتی نیز از تغییر و نتیجه تقدیر کرده است.

بنزین، نان شب است

زنگنه با تاکید بر اینکه وزارت خواهان نتیجه بود، گفت: می خواستیم وقتی تحریم ها اعمال می شود، به دلیل کمبود و عدم توانایی تولید در بنزین گیر نکنیم، الان بنزین مثل نان شب است، اگر دو ساعت بنزین نباشد، مردم نمی توانند آن را تحمل کنند، ما تلاش کردیم در 6 ماهه اول سال در زمینه تولید بنزین به تعادل برسیم.

وی گزارش داد: در سال گذشته روزانه 12 میلیون لیتر بنزین وارد می کردیم، اما امسال از مهرماه هیچ بنزینی وارد کشور نشده است و در واقع در تولید بنزین خودکفا شده ایم و وضعیت ذخایرمان بهبود یافته است، به طوری که در بودجه سال آینده پیش بینی برای واردات بنزین نداشته ایم.

افزایش 83 درصدی تولید بنزین در کشور

وزیر نفت کابینه دوازدهم گفت: در سال 91 در حدود 52 میلیون لیتر بنزین تولید می کردیم، در این مدت 43 میلیون لیتر بنزین دیگر به میزان تولیدات کشور افزوده شده و در واقع 95 میلیون لیتر بنزین تولید می شود. افزایش 83 درصدی تولید بنزین در کشور بی سابقه بوده است.

زنگنه ضمن تشکر از قرارگاه خاتم الانبیا (ص) برای انجام کارهای پیمانی پالایشگاه ستاره خلیج فارس بیان کرد: به موضوع بسته شدن دفتر ستاره خلیج فارس در تهران انتقاد شده است، دلیلی وجود نداشت که این دفتر با 150 کارمند در تهران فعالیت کند، باید تمام شرکت ها دفاتر خود را در استان های دیگر تعطیل کنند و تمام تمرکزشان در استان خود باشد.

وزیر نفت با اشاره به راه اندازی فاز 4 ستاره خلیج فارس اظهار داشت: با مصوبه ای که مجموع عمومی شرکت نفت ستاره خلیج فارس و تزریق خوراک 120 هزار بشکه ای به این پالایشگاه می توان گفت در زمان کوتاهی این فاز نیز به بهره برداری می رسد.

110

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: زنگنه اقتصاد بنزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۹۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سواحل جنوبی استان بوشهر میزبان گردشگران نوروزی + تصویر

فرماندار شهرستان دیر با اشاره به فراهم شدن زیرساخت‌های لازم برای خدمات‌رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی در سواحل و بوستان‌ها، گفت: تاکنون افزون بر ۵۰ هزار مسافر وارد شهرستان دیر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بندر دیر، موقعیت بندری، پارک و ساحل خلیج فارس، اسکله صیادی و تفریحی ، جزایر دریایی بردخون، کوه نمک جاشک، اماکن تاریخی و باستانی دیر در جنوب استان بوشهر از جمله جاذبه‌های گردشگری این شهرستان است که زمینه مسافرت گردشگران در ایام نوروز فراهم کرده است.

مناطق حفاظت شده‌ام الگرم، تهمادون و نخیلو در بردخون  از جمله زیستگاه پرندگان و لاک‌پشت دریایی است که ظرفیت مهمی برای حوزه گردشگری محسوب می‌شود.

جزیره ام گرم و نخیلو شهرستان دیر در حاشیه خلیج فارس قرار دارد و به علت وجود انبوه درختان جنگلی (موسوم به گرم) به همین نام نیز مشهور شده است که این دو جزیره خالی از سکنه در حدود ناحیه بردخون در سواحل جنوبی استان بوشهر، در فاصله کمی نسبت به یکدیگر قرار گرفته‌اند.

امکانات لازم برای اقامت مسافران در سواحل شهرستان دیر فراهم شده است

فرماندار دیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر دیر با اشاره به اینکه امکانات لازم برای اقامت مسافران در سواحل شهرستان دیر فراهم شده است اظهار داشت: در 14 روز گذشته افزون بر 50 هزار مسافر وارد شهرستان دیر و خدمت لازم به آنان عرضه شده است.

یونس باربرز با اشاره به اقامت گردشگران در کلاس‌های درس مدارس و سالن‌های سرپوشیده تصریح کرد: شهرستان دیر از ظرفیت‌های مهم گردشگری برخوردار است و علاوه بر ساحل خلیج فارس، بندر و گمرک دارای آثار تاریخی مهمی است.

وی ساحل بندر دیر را یکی از زیباترین مکان‌های ساحلی و دریایی اعلام و خاطرنشان کرد: بندر دیر بزرگترین بندر صیادی کشور را در خود جای داده و علاوه بر آن سه اسکله صیادی آن ظرفیت مهمی برای عرضه آبزیان دریایی فراهم کرده است.

فرماندار دیر اضافه کرد: 150 کلاس درس در 30 مدرسه برای اقامت گردشگران در دیر فراهم شده است و تاکنون 800 خانوار با جمعیت 3 هزار و 500 نفر در این کلاس‌ها اسکان یافته‌اند.

باربرز ادامه داد: 8 مدرسه با 35 کلاس هم در شهر بردخون برای پذیرایی از مسافران تدارک دیده شده که 200 نفر در این کلاس‌ها اسکان یافته‌اند.

وی پارک‌ها، خانه‌های مبله و بوم‌گردی‌ها از دیگر ظرفیت‌ها برای اسکان گردشگران دانست و بیان کرد: برای رفاه حل گردشگران همه اعضای ستاد هماهنگی خدمات سفر به‌صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

امکانات اقامتی این شهرستان باید تقویت شود

یکی از مسافران نوروزی که از استان فارس به همراه خانواده سفر نوروزی خود را در بندر ساحلی دیر می گذراند در گفتگویی اظهار داشت: ظرفیت‌های گردشگری دیر بسیار عالی است، ساحل بسیار زیبا و مردمانی خونگرم و مهمان‌نواز دارد و وضعیت ظاهری این بندر نسبت به سال‌های قبل بهتر شده است.

وی اضافه کرد: شهرستان دیر مردمان مهمان‌نواز و خونگرم دارد اما امکانات اقامتی این شهرستان باید تقویت شود.

وی بیان کرد: این شهر فاقد مسافرخانه و هتل است که این ظرفیت‌ها یکی از نیازهای اصلی برای جذب گردشگر محسوب می‌شود و ایجاد رستوران سنتی برای عرضه غذاهای محلی به ویژه آبزیان یک ضرورت است.

این مسافر نوروزی افزود: با همه کمبودهایی که احساس می‌شود ولی از ظرفیت‌های مهمی گردشگری برخوردار است و شهر زیبا در حاشیه خلیج فارس است.

بندر دیر بقاع متبرک و اماکن مقدس زیادی دارد

بندر دیر بقاع متبرک و اماکن مقدس زیادی دارد که از این جمله امام‌زادگان امیر دیوان، سید جمال‌الدین، شاه پیر غریب، شاه ابوالقاسم، پیر دختر، بی‌بی حکیمه، سید صفا ، شاهزاده محمد، سید محمد و امام‌زاده بی‌بی دولت را می‌توان نام برد.

یکی دیگر از مکان‌های دیدنی و آثار تاریخی این شهرستان قلعه و مسجد جامع بردستان در 5 کیلومتری ورودی شهر دیر است که سالانه بسیاری از مسافران نوروزی و گردشگران را جذب خود کرده است.

مزارع زیبای محصول گوجه‌فرنگی بوته‌ای و درختی که در مسیر بزرگراه سیراف در شهر آبدان، دوراهک و روستای لمبدان و در مسیر جاده ساحلی در منطقه بردخون قرار دارد از دیگر جاذبه‌های دیدنی این شهرستان است.

کوه نمک جاشک دیر، یکی از بزرگ‌ترین و فعال‌ترین و زیباترین گنبدهای نمکی ایران و خاورمیانه است که در فاصله 144 کیلومتری جنوب شرق بندر بوشهر و حد فاصل 2 شهرستان دیر و دشتی همجوار روستای جاشک از توابع شهرستان دیر قرار دارد.

ماهی و دیگر آبزیان به‌ویژه میگو از جمله محصولات این بندر به شمار می‌رود که از مرغوب‌ترین ماهی‌های خوراکی کشور توسط صیادان در حاشیه این بندر صید می‌شود.

بندر دیر در 180 کیلومتری جنوب بوشهر و در کنار آب‌های نیلگون خلیج فارس واقع است که این بندر از سه مسیر به خارج از شهر راه دارد، مسیر ساحلی، مسیر بزرگراه سیراف به استان بوشهر و از جاده فیروزآباد به استان فارس راه پیدا می‌کند.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • خلیج فارس و دریای عمان تا جمعه مواج است
  • وزش باد شدید در خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان
  • آبرسانی به بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس
  • اشتغال‌ زایی با تمرکز بر ظرفیت های موجود
  • ارتفاع ۲.۵ متری موج خلیج فارس در سواحل استان بوشهر
  • سواحل جنوبی استان بوشهر میزبان گردشگران نوروزی + تصویر
  • بازگشت اسد به دنیای عرب
  • زنگ خطر برای خلیج فارس و دریای عمان به صدا درآمده است!
  • افزایش چهار درصدی میانگین مصرف روزانه بنزین
  • افزایش ۴۰ درصدی تولید بریکت گرم در صبا فولاد خلیج فارس