Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاددان معروف تُرک اعلام کرد: نرخ دلار پایین به همراه نرخ بهره بالا ترکیه را به بهشت واردات تبدیل کرده است، به طوری که بدون کمک و حمایت کشورهای خارجی از تأمین نیازهای داخلی کشور عاجز شده است. ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۲ بین الملل ترکیه و اوراسیا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «عثمان آلتوغ» اقتصاددان معروف تُرک با حضور در شبکه تلویزیونی «تی‌وی-5» در مورد وابستگی اقتصاد ترکیه به آمریکا و همچنین تأثیر توییت های دونالد ترامپ بر نرخ دلار تحلیل‌های قابل‌تأملی مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلتوغ با اشاره به آخرین توییت ترامپ در مورد ترکیه با مضمون «اگر ترکیه کُردها را هدف قرار دهد اقتصادش را نابود می‌کنیم»، تأثیر پیام‌های رئیس‌جمهور آمریکا در شبکه‌های اجتماعی بر اقتصاد ترکیه را مورد تحلیل و بررسی قرار داد و اظهار داشت: نرخ دلار پایین به همراه نرخ بهره بالا ترکیه را به بهشت واردات تبدیل کرده است، به طوری که بدون کمک و حمایت کشورهای خارجی از تأمین نیازهای داخلی کشور عاجز شده است. تا زمانی که این وضعیت بر ترکیه حاکم باشد با توییت های دونالد ترامپ نرخ دلار بالا می‌رود و باعث ایجاد شوک اقتصادی در کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه ترکیه از نظر تأمین انرژی و تکنولوژی به آمریکا وابسته است، خاطرنشان کرد: حتی اگر واشنگتن به مانند ایران علیه ترکیه تحریم اعمال نکند و فقط بگوید که تنها با پیش‌پرداخت نیازهای شما را تأمین می‌کنم، باز هم اقتصاد ترکیه به سمت فلاکت پیش می‌رود. دولتمردان ترکیه باید بدانند که همه کشورها بر اساس احساساتشان رفتار نمی‌کنند بلکه بر اساس منافع ملی خود حرکت می‌کنند.

یادداشت تسنیم|چالش‌های پیشِ‌روی اردوغان برای موفقیت در انتخابات شهرداری‌های ترکیهگزارش تسنیم|برنامه عبدالله گل برای سرنگونی حاکمیت اردوغان در ترکیه چیست؟ورشکستگی شرکت‌ها در ترکیه افزایش خواهد یافتآمار بیکارهای ترکیه به مزر 4 میلیون نفر رسیدسناریوی آکپارتی در صورت شکست در انتخابات ترکیه چیستآیا اختلاف آمریکا-ترکیه برسر سوریه به جنگ تجاری منجر می‌شود؟تلاش ترکیه برای بومی سازی دانش هسته‌ایمعاون کمیته دفاع دوما: آمریکا نمی‌تواند به اقتصاد ترکیه ضربه زند

 

انتهای پیام/

R7650/P/S8,1414/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول

از ابتدای سال تا پایان روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ بیش از ۲ میلیارد و ۴۸۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تازه‌ترین آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که طی 28 روز ابتدایی سال جاری، 533 میلیون دلار ارز جهت واردات کالاهای اساسی و دارو با نرخ 28 هزار و 500 تومان تامین شد.جزئیات ارز پرداختی به واردات/ سهم کدام بخش بیشتر بود؟
 


کالاهای تجاری و بازرگانی نیز 1378 میلیون دلار را با میانگین قیمت 41 هزار تومان طی این مدت به خود اختصاص داد و این رقم برای واردات در مقابل صادرات عدد 485 میلیون دلار را با نرخ توافقی نشان می دهد.تامین ارز گروه خدمات نیز 88 میلیون دلار بوده است.


شایان ذکر است، در مجموع یک میلیارد و 863 میلیون دلار ارز صنایع تامین شده است. تامین ارز صنایع به دو صورت نیمایی و توافقی بوده است. صنایع حمل و نقل و خودرو به ترتیب 305 و 158 میلیون دلار ارز نیمایی و توافقی دریافت کردند.

همچنین، تامین ارز نیمایی «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک»، «صنایع معدنی»، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» و «منسوجات» به ترتیب معادل 106، 88، 59 و 126 میلیون دلار صورت گرفته است؛ این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ، 26، 111، 73 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، 694 میلیون دلار ارز نیمایی و 116 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

این گزارش حاکی است، تاکنون طی 18 حراج شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران، 2461 قطعه شمش یک کیلوگرمی با عیار 995 در هزار  در تالار  معاملات طلا مورد معامله قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاثیر دلار تلگرامی روی کالاهای وارداتی چه قدر است؟
  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • آلمان، فرانسه و آمریکا، مقصد اول صادرات قطعات خودرو ترکیه
  • متحدان هیتلر، متحدان نتانیاهو
  • کاهش قیمت دلار متوقف شد
  • کاهش قیمت دلار متوقف شد؟
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / دلار در منطقه جدید کف‌سازی کرد؟
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول