Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-20@00:42:42 GMT

نرخ‌رشدعلمی‌ایران11برابرمیانگین‌جهانی

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۴۹۸۵۶

استاندار زنجان با بیان اینکه نرخ رشد علمی در ایران ۱۱برابر بیشتر از میانگین جهانی است گفت: همه مدیران موظف به اطلاع‌رسانی در این امر هستند، آمار ارائه‌شده سازمان ملل موجب افزایش امید می‌شود. ناطقان: فتح‌الله حقیقی در جلسه شورای راهبری و سیاست‌گذاری چهل‌سالگی انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه اقدامات بسیار خوبی به‌مناسبت گرامیداشت انقلاب اسلامی توسط دستگاه‌ها انجام شده است اظهار داشت: آمریکا و تمام کشورهای متحد آنها در منطقه اذعان دارند که حداکثر فشار را بر ایران وارد می‌کنند با این‌که در 4 دهه گذشته فشارهای بسیاری به ایران تحمیل کرده‌اند و هیچ اثری نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تأکید بر این‌که نباید از این نکته غافل شد که بزرگترین تهدید اجتماعی است و قصد فلج نشان دادن ایران را دارند خاطرنشان کرد: با این‌که یکی از ادعاهای غربی‌ها عدم سرعت پیشرفت ایران اسلامی با سرعت نرخ رشد 2.3درصدی جمعیت است اما بزرگترین همت سخنرانان باید تشریح موضوع پیشرفت‌هایمان باشد.

استاندار زنجان با اعلام اینکه سرعت رشد و پیشرفت بسیار بیشتر از رشد جمعیت است، بیان کرد: بر اساس آمارهای بین‌المللی موجود سدها و پتروشیمی 30 برابر، صادرات غیرنفتی 57 برابر نسبت به قبل و دانش نظامی ایران کاملاً بروز و در بحث پزشکی کشور ایران برند شده است.

وی با ابراز این که غربی‌ها ادعا دارند ایران رتبه‌ای ندارد اما با ارائه مستندات بین‌المللی باید نشان داد که ایران بین کشورها دارای رتبه‌های برتری است، تصریح کرد: ایران یک درصد جمعیت جهان را دارد اما دارای ظرفیت‌های بزرگی همچون داشتن 7 درصد معادن است و در انتشار کتاب در دنیا رتبه 9 را دارد. در دنیا ایران با فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی که یکی از سرمایه‌های هنگفت است رتبه 5، امید به زندگی رتبه 7، کاهش مرگ‌ومیر نوزادان رتبه 15 را دارد.

وی صنعت فولاد را صنعت مادر دنیا اعلام کرد و گفت: در صنعت فولاد ایران رتبه 19 بین 70 کشور جهان دارد، تولید روی رتبه 14، تولید آهن رتبه 8 و تولید آلومینیوم رتبه 18 را بین کشورهای جهان دارد.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه شیطنت‌های بسیاری در صنعت هواپیمایی ایران شده است اما رتبه 10 را بین 147 کشور دنیا دارد، افزود: 42 میلیون ایرانی به اینترنت دسترسی دارند و از این جهت رتبه 17، تولیدات کشاورزی رتبه 13، تولید و ذخیره انرژی رتبه دو، ذخیره گاز طبیعی رتبه دو، صادرات گاز مایع رتبه 12، تولید نفت رتبه سه، تولید بنزین رتبه چهار و تولید برق از گاز طبیعی که صنعتی جدید و به‌روز است رتبه 6 را دارد.

وی نرخ رشد علمی در ایران را 11 برابر بیشتر از میانگین جهانی اعلام کرد و یادآور شد: همه مدیران موظف به اطلاع‌رسانی در این امر هستند، آمار ارائه‌شده سازمان ملل موجب افزایش امید می‌شود.

حقیقی وجود رهبری را ظرفیت بی‌بدیل در دنیا خواند و گفت: 22 بهمن امسال بسیار پرشورتر، باصلابت‌تر و حماسی‌تر از سال‌های قبل برگزار می‌شود.

وی با ابراز این که ایران کشوری اثرگذار در معاملات منطقه است، اضافه کرد: ایران قابل حذف در معاملات بین‌المللی نیست، باید تمام این موضوعات برای جوانان تشریح شود و نباید از آن غفلت کرد.

استاندار زنجان گفت: رمز پیروزی انقلاب اسلامی باید به‌صورت کامل برای جوانان تشریح شود و به آنان گفت چرا باید قدردان نظام و انقلاب باشند، 230 هزار شهید، 55 هزار جانباز و 42 هزار نفر آزاده باید به جوانان یادآوری شود.

وی با اظهار اینکه "یکی از مشکل‌های امروزمان شیطنت‌های دشمن است" خاطرنشان کرد: امروز یکی از وظایف ایجاد انضباط کلامی و رفتاری است که موجب ایجاد آرامش در جامعه می‌شود و هر حرکت، گفتار و رفتاری بلافاصله موج ناامیدی را در غرب ایجاد می‌کند.

حقیقی بزرگترین افتخار را در مدیریت خدمت صادقانه به مردم عنوان کرد و افزود: مدیران باید بدانند مدیریت در سال 97 متفاوت‌تر است بنابراین باید عاشقانه و علاقه‌مند به مردم خدمت کرد.

استاندار زنجان گفت: نباید اقدام به انجام کاری کرد که افسوس به‌دنبال داشته باشد یا اقدامی که برای مردم بی‌ارزش باشد، باید اقدامات بر اساس ارزشمندی برای مردم انجام گیرد و در مورد چیزی که نمی‌دانیم اظهارنظر نکنیم.

وی تصریح کرد: باید نشان دهیم که ید واحد در مقابل دشمن هستیم، از فضا و برنامه‌هایی که در دهه فجر ایجاد می‌شود نباید هیچ گونه سوءاستفاده‌ای صورت گیرد، حال حاضر اصلاً زمان مناسب برای سوءاستفاده برخی مسائل نیست بلکه بیش از پیش زمان اتحاد و انسجام است و به‌یاری خدا انتخابات سال 98 را به فرصت تبدیل می‌کنیم، در سال جاری در برنامه‌های ایام دهه فجر باید از هنرمندان زنجانی و جوانان بهره‌مند شد. منبع: تسنیم برچسب ها: رشد علمی ، ایران ، سازمان ملل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رشد علمی ایران سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۹۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هدفی» که ایران با حمله به اسرائیل زد!

فرارو- حمله اخیر ایران به اسرائیل شامل ۳۰۰ پهپاد و موشک نشان دهنده راهبردی به نام "دیپلماسی جنبشی" است که در آن اقدامات نظامی نقش نمادینی را به جای نقش تاکتیکی ایفا می‌کنند. علیرغم ترس از تشدید تنش و منتهی شدن آن به جنگ جهانی سوم این حمله تاثیر استراتژیک محدودی داشت.

به گزارش فرارو به نقل از نشنال اینترست، این رویداد مانند رویداد‌های دیگر در عصر مدرن بر اهمیت مصرف دقیق رسانه‌ای و درک تاکتیک‌های ژئوپولیتیکی تأکید می‌کند. هدف دیپلماسی جنبشی نشان دادن قابلیت‌های نظامی بدون ایجاد درگیری تمام عیار است و در عین حال به عنوان یادآور قدرت عمل می‌کند و در همزمان امکان مانور دیپلماتیک را فراهم می‌سازد. چنین استراتژی‌هایی بر تعامل پیچیده بین نمایش نظامی و پیام‌های دیپلماتیک تاکید می‌کند.

حمله ایران به اسرائیل: موردی از دیپلماسی جنبشی در حال آشکار شدن

روز شنبه ایران حدود ۳۰۰ پهپاد و موشک را به سمت اسرائیل پرتاب کرد حمله‌ای که بسیاری از آن می‌ترسیدند که خطر بروز جنگ جهانی سوم را به دنبال داشته باشد، اما در واقعیت تمام آن چه که روی داد دیپلماسی جنبشی بود که در زمان واقعی اجرا می‌شد همان طور که بار‌ها در درگیری‌ها به خصوص در مناقشات خاورمیانه رخ داده است. در عصر اقتصادی رسانه‌ای که مبتنی بر توجه است خوانش فراتر از تیتر اخبار برای درک آن چه در جهان می‌گذرد مهم‌تر از همیشه است و حمله اخیر ایران  فرصت ارزشمندی را برای بحث در مورد استراتژی نظامی و ژئوپولیتیکی رایج دیپلماسی جنبشی به ما ارائه می‌کند.

دیپلماسی جنبشی آن دسته از اقدامات نظامی را توصیف می‌کند که بیش‌تر نمادین هستند تا تاکتیکی. این اقدامات می‌توانند کُشنده باشند، اما عمدا دارای  اهمیت استراتژیک محدودی هم برای طرفین مهاجم و هم برای طرفین در موضع تدافعی می‌باشند.

ایران اخیرا حمله تلافی جویانه را علیه اسرائیل در قالب امواج متعدد موشک‌های کروز و بالستیک همراه با پهپاد‌های تسلیحاتی انجام داد. این حملات که هم از داخل ایران و هم به میزان کم تری از سوی نیرو‌های نیابتی ایران در سراسر خاورمیانه صورت گرفته اند به طور گمراه کننده‌ای به عنوان مقدمه‌ای برای جنگ جهانی سوم معرفی شدند به گونه‌ای که گویا قدرت‌های جهانی خود را در موضع حمایت از یک طرف علیه طرف دیگر قرار خواهند داد و این گونه القا شده بود که به طور بالقوه چنین اقداماتی زمینه را برای بروز فاجعه فراهم می‌سازند.

چنین دیدگاه به ظاهر هیجان انگیزی در مورد اقدام اخیر ایران  علیه اسرائیل مطرح شد، اما باعث می‌شود خوانش نادرستی از حقیقت ماجرا داشته باشیم. هدف ایران از حمله اخیر نه آغاز یک درگیری جدید بلکه یک شلیک اخطار و هشدار در پاسخ به اقدامات اسرائیل بود. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم چنین با این اقدام قدرت نظامی را به مخاطبان داخلی خود در درون ایران به خصوص به نیرو‌های انقلابی نشان داد.

حمله اخیر ایران علیرغم آن که موشک و پهپاد را شامل می‌شد پیام واضحی داشت. براساس گزارش رسانه‌ها "حسین امیرعبداللهیان" وزیر امور خارجه ایران حتی به کشور‌های عربی همسایه از جمله کشور‌هایی که از لحاظ سیاسی همسو با ایالات متحده هستند ۷۲ ساعت پیش از شروع حمله اخطار داده بود. حتی گزارش‌های خبری نیز به زودی تلاش‌های آشکار ایران برای به حداقل رساندن تاثیر استراتژیک حمله را بازتاب دادند. برای مثال، خبرنگار "سی ان ان" گزارش داد: "نمادگرایی بر این حمله سنگینی می‌کرد".

به بیان ساده ایران هیچ علاقه‌ای به آغاز جنگ با اسرائیل نداشت چه رسد به یک درگیری جهانی که سایر کشور‌ها نیز به آن منازعه بکشاند. در عوض، ایران حمله‌ای را انجام داد تا قابلیت‌های نظامی دوربرد خود را با حجم بالا به نمایش بگذارد. ایران با این اقدام قدرت نظامی خود را در صحنه جهانی به به مخاطبان داخلی به خصوص به نیرو‌های انقلابی در داخل ایران نشان داد. ایران همزمان حمله را به دقت برنامه ریزی کرد تا از کشانده شدن پای قدرت‌های جهانی به منازعه جلوگیری کند تا برخلاف آن چه رسانه‌ها مدعی شدند جنگ جهانی سوم رخ ندهد.

امریکا نیز از دیپلماسی جنبشی در سال ۲۰۱۷ میلادی با حمله به تاسیسات نظامی سوریه پس از طرح ادعای حملات شیمیایی انجام شده توسط حکومت بشار اسد علیه غیر نظامیان سوری استفاده کرد. در آن زمان نیز مشابه حمله اخیر ایران اقدام تحت رهبری امریکا در آوریل ۲۰۱۷ با هدف "هشدار" به حکومت اسد انجام شد. امریکا حتی به طور مستقیم به مقام‌های نظامی روسیه در مورد زمان و مکان حملات هشدار داده بود تا اطمینان حاصل شود که هیچ نیروی روسی کشته نخواهد شد. این هشدار به طور قطع به پرسنل ارتش سوریه نیز انتقال یافت و امکان جابجایی پرسنل و تجهیزات پیش از فرود موشک را فراهم ساخت.

این هشدار به طور خاص به منظور به حداقل رساندن احتمال تشدید تنش خطرناک صورت گرفت و در عین حال تضمین می‌کرد که ایالات متحده به تعهدات اخلاقی ژئوپولیتیکی و ادراکی خود برای پاسخ به نقض آشکار قوانین بین المللی توسط سوریه عمل می‌کند. هدف از چنین حملاتی در سالیان اخیر ارسال مجموعه‌ای از پیام‌ها به طور همزمان به گروه‌های متفاوت بوده است.

در مورد حمله صورت گرفته توسط واشنگتن امریکا به اسد این پیام را ارسال کرد که در صورت استفاده او از سلاح شیمیایی امریکا بیکار نخواهد نشست. هم چنین، پیام حمله امریکا به روسیه یادآوری این نکته بود که امریکا توانایی‌های قابل توجهی برای نمایش قدرت دارد، اما به دنبال درگیری آشکار و گسترده نیست. برای متحدان و شرکای ژئوپولیتیکی امریکا آن حمله یاداور تعهد امریکا به آرمان‌های نظم مبتنی بر قوانین بین المللی و قدرت نظامی امریکا در سراسر جهان بود و در نهایت پیام امریکا از آن اقدام برای مردم داخل امریکا آرام کردن طیفی بود که خواستار اقدام و نمایش توانایی‌های نظامی بود، اما به گونه‌ای انجام شد که امریکا را از خطر بروز جنگ گسترده‌تر مصون نگه داشت.

البته هنوز ریسک زیادی در ارتباط با دیپلماسی جنبشی وجود دارد و این ریسک با هر تبادل آتش متقابلی افزایش می‌یابد. هر زمان که قدرت‌های نظامی ضربات خود را رد و بدل می‌کنند خطر جنگ آشکار بیشتر از قبل خواهد شد. به همین دلیل است که برنامه ریزی موثر برای این نوع عملیات بسیار ضروری است. از طریق برنامه ریزی مناسب، ترکیب صحیح سلاح‌ها و پرسنل آموزش دیده یک کشور می‌تواند پیامی قدرتمند با استفاده از سلاح‌های جنگی ارسال کند و در عین حال تاثیر آن سلاح‌ها بر حریف خود را به حداقل برساند تا مانع از پاسخ متقابل و جلوگیری از تشدید تنش شود.

به طور واقعی آن چه که ما در حال حاضر شاهد آن هستیم یک بازی استراتژی نظامی مبتنی بر نوبت است که در آن اسرائیل و ایران به نوبت به اقدامات نظامی علیه یکدیگر می‌پردازند تا به هر یک از طرفین زمان و ابزاری برای ارزیابی کارآمدی و هدف بدهند.

با توجه به تمام آن چه گفته شد حمله ایران به اسرائیل قرار نبود اولین شلیک آغاز جنگ جهانی سوم باشد و تقریبا به طور قطع این چنین نیز نخواهد شد. با این وجود، زمانی که کشور‌ها به تبادل آتش علیه یکدیگر ادامه می‌دهند خطر گسترش درگیری افزایش می‌یابد. علیرغم آن که رسانه‌ها سعی می‌کنند شما را فریب دهند تا باور کنید ممکن است دنیا در هر لحظه به پایان برسد تا شما را ترغیب به کلیک کردن مطالب شان کنند باید گفت که تمام تبادل آتش‌ها در عصر مدرن الزاما اقدامات آشکار جنگی نیستند و گاهی اوقات صرفا قدرت دیپلماسی جنبشی هستند.


دیگر خبرها

  • «هدفی» که ایران با حمله به اسرائیل زد!
  • جنگ غزه و حملات ایران جایگاه اقتصادی اسرائیل را کاهش داده است
  • حمله موشکی ایران، رتبه اعتباری اسرائیل را کاهش داد
  • پیش‌بینی کاهش رشد اقتصادی ایران
  • ایرانی ها، رتبه 2 خرید خانه در ترکیه
  • عملکرد کارکنان آموزش و پرورش بوشهر روی موج رادیو ایران
  • کسب رتبه چهارم ایران در تولید علم طب سنتی در جهان
  • ایران فناوری تسلیحاتی معرفی نشده دارد؟ | مقام عالی رتبه نظامی کشور: اگر اتفاقی برای کشور بیفتد ...
  • آغاز جنگ: ایران علیه تمام آسیا یا تمام آسیا علیه ایران
  • کاهش ۰.۴۷ درصدی قیمت جهانی نفت