Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@16:23:06 GMT

۹ طرح سرمایه‌‌گذاری خارجی در استان فارس جذب شد

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۰۹۷۸

۹ طرح سرمایه‌‌گذاری خارجی در استان فارس جذب شد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی فارس از جذب ۹ طرح سرمایه‌گذاری خارجی با اعتبار بالغ بر ۹۵ میلیون دلار در این استان خبر داد. ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۹ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

بابک دایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، از جذب 9 طرح سرمایه‌گذاری خارجی با اعتباری بالغ بر 95 میلیون دلار در استان فارس در 9 ماه گذشته خبر داد و اظهار داشت: با وجود شرایط سخت اقتصادی، بازگشت تحریم‌ها و تحولات حوزه نرخ ارز و غیره به دلیل ظرفیت‌های زیادی که استان فارس دارد این طرح‌ها جلب و مصوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح‌ها شامل پنج طرح انرژی خورشیدی، یک طرح تولید اتانول در آباده، یک طرح احداث درمانگاه ژنتیک، یک طرح پرورش شتر و یک طرح تولید پنل خورشیدی چند کریستالی است، افزود: سرمایه‌گذار سه طرح از کشور چین، دو طرح  از کشور اتریش، یک طرح از کشور بلژیک، یک طرح از کشور مالزی و یک طرح از کشور قطر است و یک طرح نیز سرمایه‌گذار ایرانی مقیم آمریکا دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان فارس با بیان اینکه در سال 96 هدفگذاری سالیانه جذب سرمایه‌گذاری خارجی برای استان فارس 555 میلیون دلار بود که این استان دو برابر این هدفگذاری را تحقق بخشید، گفت: سال گذشته بالغ بر 105 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در استان فارس جذب شد و 7 الی 8 طرح‌ سرمایه‌گذاری نیز به بهره‌برداری رسید.

استان مرکزی ظرفیت‌ها و تنوع تولیدی بالایی برای سرمایه‌گذاری خارجی داردلایحه سرمایه‌گذاری خارجی در باغ گیاه شناسی مشهد به شورا ارائه می‌شودکلنگ یک سرمایه‌گذاری خارجی در آذربایجان‌غربی به زمین خورد

وی با بیان اینکه سال 97 شرایط خاصی بود و نسبت به سال گذشته شرایط جذب سرمایه‌گذاری فرق کرده است خاطرنشان کرد: استان فارس سال گذشته در جلب سرمایه‌گذاری خارجی رکورد شکست و با جلب 14 طرح سرمایه‌گذاری با اعتبار یک میلیارد و 8 میلیون دلار جایگاه اول کشور را در جلب سرمایه‌گذاری خارجی به دست آورد.

دایی از تدوین نقشه راه و اکشن پلن حوزه سرمایه‌گذاری خارجی در استان فارس خبر داد و عنوان کرد: بالغ بر 27 میلیارد دلار پروژه به تفکیک فاینانس، بی.او.تی، بای بک و غیره در آن شناسایی شده است.

 وی با بیان اینکه از بعد از برجام تا سال گذشته بالغ بر 100 هیئت خارجی در استان فارس پذیرش شدند، افزود: در 9 ماهه گذشته نیز بالغ بر 20 هیئت خارجی در استان فارس پذیرش شده‌اند و این در حالی است که برخی استان‌ها حتی یک هیئت خارجی هم پذیرش نکرده‌اند.

انتهای پیام/ ح 

R41382/P/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۰۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات گاز ایران به عراق

فرزاد پیلتن اظهار کرد: صادرات ایران به جهان در سال ۱۴۰۲ حدود ۴۹.۴ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۸.۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد. عراق با ۹.۲ میلیارد دلار و ۱۸.۷ درصد از سهم صادرات کشور پس از چین (۱۳.۹ میلیارد دلار) دومین مقصد کالاهای صادراتی ایران بوده است. امارات (۶.۶ میلیارد دلار)، ترکیه (۴.۲ میلیارد دلار) و هند (۲.۲ میلیارد دلار) نیز در رتبه‌های بعد از عراق قرار داشته‌اند.

وی افزود: همچنین در سال ۱۴۰۲ عراق در رتبه اول مقاصد صادراتی ایران در میان کشورهای همسایه قرار داشته است. امارات، ترکیه و پاکستان نیز در رتبه‌های بعدی مقاصد صادراتی ایران در میان کشورهای همسایه بوده‌اند.

پیلتن اضافه کرد: بررسی دقیق‌تر نشان می‌دهد صادرات ایران به عراق در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ بدون احتساب گاز ۷ میلیارد و ۲۹۸ میلیون دلار و با احتساب گاز ۹ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار بوده است.

نماینده ویژه سازمان توسعه تجارت ایران در عراق همچنین در مورد پیش بینی میزان تجارت با عراق در سال ۱۴۰، تصریح کرد: بررسی‌های به عمل آمده نشان می‌دهد ظرفیت افزایش روابط تجاری دو کشور تا دو برابر و به میزان ۲۰ میلیارد دلار طی ۵ سال و افزایش سالانه از جمله در سال ۱۴۰۳ حداقل ۱۵ درصد در حوزه صادرات و ۲۰ درصد در حوزه واردات از عراق وجود دارد.

پیلتن درباره اینکه آیا سرمایه گذاری مشترک با عراق تعریف شده یا خیر، گفت: زمینه‌ها و فرصت‌های سرمایه گذاری در عراق متنوع در دو بخش دولتی و خصوصی بوده و فرصت‌های دولتی معمولاً توسط نهادهای دولتی ذیربط یا هیأت‌های سرمایه گذاری ملی و استانی عراق منتشر می‌شود که عمدتاً شامل احیا کارخانجات دولتی و ایجاد زیرساخت‌های عمرانی، گردشگری، بهداشت و درمان، خدمات شهری و صنعتی بوده و زمینه‌های بسیار خوبی برای همکاری مشترک و بلند مدت دو کشور در حوزه‌های مختلف است.

وی تاکید کرد: علاوه بر این، فرصت‌هایی هم برای همکاری میان بخش‌های خصوصی دو کشور وجود دارد که بررسی این فرصت‌ها و قوانین و مقررات مربوط و اطلاع رسانی و پیگیری‌های مورد نیاز با تشکیل کارگروه سرمایه گذاری در سفارت ایران در عراق در دست بررسی و پیگیری قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • قیمت بیت کوین تا این کانال سقوط کرد
  • سقوط قیمت بیت کوین تا زیر ۶۰ هزار دلار
  • پیش‌بینی رشد ۱۵ درصدی صادرات گاز ایران به عراق
  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • کشف کالا‌های خارجی قاچاق در مهر
  • ساختمان قدیم فرمانداری کرمان مرکز سرمایه‌گذاری خارجی می‌شود
  • دسترسی آسان سرمایه‌گذاران خارجی به خدمات فراجایی در قم
  • اتاق‌های بازرگانی در خوزستان باید فعال‌تر از گذشته باشند
  • تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام به ارزش بیش از ۲۸ میلیارد دلار در سال گذشته
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده