Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-20@05:41:28 GMT

تبعات منفی خصوصی سازی آموزش پزشکی

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۴۵۱۱۶۶

ساعت 24- رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: مصوبه خصوصی سازی آموزش پزشکی با توافق سرپرست وزارت بهداشت اجرایی نخواهد شد.

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جلسه‌ای که اعضای کمیسیون بهداشت ودرمان مجلس با سرپرست وزارت بهداشت درباره موضوع خصوصی سازی آموزش پزشکی داشتند، گفت: اکثریت اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی مخالف مصوبه خصوصی سازی آموزش پزشکی هستند و وزارت بهداشت نیز اجرای این مصوبه را متوقف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره راه‌اندازی یک موسسه بر اساس مصوبه خصوصی سازی آموزش پزشکی در شیراز گفت: سرپرست وزارت بهداشت این موضوع را رد کرد و تا به حال مجوزی برای مرکز آموزش پزشکی خصوصی صادر نشده است و قرار شد که اجرای مصوبه خصوصی سازی آموزش پزشکی متوقف شود.
تبعات منفی خصوصی سازی آموزش پزشکی

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به تبعات منفی خصوصی سازی آموزش پزشکی اشاره کرد و گفت: ما نباید به سمتی برویم که جامعه را به دو قطب غنی و فقیر تقسیم کنیم و هر کس که توان مالی دارد بتواند تحصیل کند و کسانی که در مناطق محروم زندگی می‌کنند از تحصیل باز بمانند.

وی ادامه داد: هم اکنون نیز بسیاری با کلاس‌های تقویتی، تست‌زنی و پول‌های کلانی که برای کلاس‌های کنکور هزینه می‌کنند وارد دانشگاه می‌شوند و فاصله طبقاتی بین شرکت کنندگان در آزمون وجود دارد و ما از این مسئله ناراضی هستیم.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: کسانی که در مناطق محروم درس می‌خوانند نمی‌توانند رقابت عادلانه‌ای با ساکنان کلان‌شهرها که هزینه‌های آن چنانی برای کنکور می‌کنند، داشته باشند و به همین دلیل نباید آموزش پزشکی خصوصی سازی شود، زیرا در این صورت اجحاف در حق کسانی است که توان مالی مناسبی ندارند.

باشگاه خبرنگاران

منبع: ساعت24

کلیدواژه: خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اخذ مجوز ماده ٢٣ برای بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر شبکه بهداشت و درمان و مجتمع آموزش عالی سلامت قوچان با اشاره به علت روند طولانی شدن عملیات خاک‌برداری پروژه بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز که فروردین سال گذشته کلنگ زنی شده بودگفت: برای ساخت این بیمارستان تفاهم‌نامه‌ای با خیرین منعقد شد که ۶٠ درصد کار توسط آنها و مابقی توسط دولت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شود و همین پروسه نگارش و امضا کمی زمان‌بر شد.
فرشید فتحی مقدم بابیان اینکه پس از انعقاد تفاهم‌نامه، خیرین پای‌کار آمدند و حتی پیشنهاد تأمین همه هزینه‌های ساخت این بیمارستان داده شد، افزود: این مسئله شاید کمی ایده‌آل بوده، چون ساخت یک بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی بر اساس برآورد‌های انجام‌شده تا سال گذشته حدود یک هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان هزینه داشت و قاعده این است که دولت نیز پای‌کار آمده و در این زمینه کمک کند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان با یادآوری این موضوع که خیرین برای اخذ مجوز ماده ٢٣ ساخت این بیمارستان طرح توجیهی را با همکاری یک شرکت مشاور آماده و در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار دادند،گفت: تهیه نقشه‌ها توسط شرکت مهندسی دارای اعتبار درزمینه ساخت بیمارستان نیز مدتی زمان برد و درنهایت نقشه‌ها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار گرفت تا وزارتخانه نیز تأیید کند.
فتحی مقدم گفت: نظر بر این هست که هیچ پروژه‌ای بدون اخذ این مجوز شروع به کار نکند، چون تنها مسئله بودجه نیست و بحث تجهیز بیمارستان و تأمین نیروی موردنیاز نیز مطرح بوده است.

دیگر خبرها

  • لزوم اخذ مجوز ماده ٢٣ برای بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • نقش موثر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب 
  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور
  • ۲ خانه بهداشت روستایی در گرمسار افتتاح شد
  • تبعات منفی پنج‌شنبه‌های تعطیل برای بخش تجارت 
  • ۲ طرح بهداشت و درمان در شاهرود افتتاح و کلنگ زنی می‌شود
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان با حضور وزیر بهداشت
  • ضرورت سرعت‌بخشی به اجرای پروژه بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی تبریز
  • افتتاح ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ویکند ۲ روزه در بخش‌خصوصی؟