Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، مهرداد غضنفری ظهر امروز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم در تالار امام رضا (ع) فرمانداری با اشاره به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان قم اظهار کرد: برنامه توسعه این نیروگاه‌ها را در استان مدیریت می‌کنیم، اما مشکل کمبود برق در قم در سال آینده با توسعه نیروگاه‌های خورشیدی حل نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: باید تدوین برنامه مدیریت مصرف برق بخش‌های مختلف در استان قم در فصل تابستان سال آینده با توجه به تجربه سال جاری باشد تا نقاط ضعف در این زمینه در سال ۹۸ رفع شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری قم افزود: به دنبال تامین اعتبارات برای اجرای چندین پروژه اقتصادی در استان از جمله پروژه اتصال شهرک صنعتی شکوهیه به شبکه راه آهن با همکاری سازمان برنامه و بودجه هستیم.

غضنفری با اشاره به لزوم پیگیری پرونده‌های طرح رونق تولید اظهار کرد: باید دستگاه‌های استان جلسات مستمری را با بانک‌های قم برای پیگیری روند پرداخت تسهیلات این طرح به واحد‌های تولیدی استان داشته باشند.

وی ادامه داد: باید بانک‌های مختلف استان قم به میزان منابع مالی که مردم در اختیار دارند، تسهیلات به بخش تولید استان پرداخت کنند، نباید در روند پرداخت تسهیلات طرح رونق تولیدی به بخش تولید قم مشکلی وجود داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری قم افزود: این که هر کدام از بانک‌ها روال مجزا در زمینه پرداخت تسهیلات به بخش تولید داشته باشند، پذیرفتنی نیست، درخواست تفویض اختیارات وزارتخانه‌های مختلف را به استان‌ها داشتیم.

غضنفری با اشاره به وضعیت پرداخت تسهیلات بانک سپه به بخش تولید استان قم اظهار کرد: عملکرد این بانک در سال جاری در پرداخت تسهیلات به بخش تولید قم مطلوب نیست و بانک سپه از ابتدای سال ۹۷ تاکنون تنها به ۱۸ درصد تعهد خود در پرداخت تسهیلات طرح رونق تولید عمل کرده است.

وی ادامه داد: کارنامه چند بانک استان قم در پرداخت تسهیلات طرح رونق تولید خوب نبوده است و باید طی هفته‌های آتی تصمیماتی گرفته شود تا شاهد رشد میزان پرداخت این تسهیلات در استان باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری قم افزود: حفظ منافع استان در اولویت کار ما است و در صورت قصور مدیری در استان قم در این زمینه با او برخورد خواهد شد.

غضنفری با اشاره به مشکل بنکداران مواد غذایی استان قم اظهار کرد: حل مشکل آن‌ها را در زمینه صدور مجوز ساخت واحدهایشان در شهرک صنعتی شهاب را پیگیری می‌کنیم.

وی ادامه داد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم به اذعان استاندار قم جزو بهترین کارگروه‌های استان است که تمام مدیران قم در جلسات آن حضور پیدا می‌کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری قم افزود: تا رسیدن به نقطه مطلوب در استان قم در زمینه پرداخت تسهیلات به بخش تولید فاصله زیادی داریم، در استان قم منابع بانکی به میزان کافی موجود است، ولی بانک‌های خصوصی در قم نقش آفرینی مثبتی در زمینه کمک به بخش تولید نداشتند.

غضنفری با اشاره به اجرای طرح رونق تولید در استان قم اظهار کرد: در سال گذشته در زمینه اجرای این طرح، عملکرد مطلوبی در قم داشتیم، ولی عملکرد استان در اجرای آن در سال جاری خوب نبود، در حالی که بانک‌های قم هزار میلیارد تومان پرداخت تسهیلات به صورت مستقیم در سال ۹۷ داشتند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۱۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی پرداخت شد

«سیداحمد خادمیان» میزان پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن را توسط بانک‌ها تشریح کرد و گفت: تاکنون یک میلیون و ۵۹۴ هزار و ۹۵۳ نفر در سامانه tem.mrud.ir ثبت‌نام کردند.

به نقل از وزارت راه و شهرسازی، وی افزود: از متقاضیان ثبت نام شده، یک میلیون و ۴۱۶ هزار و ۴۵۲ نفر حائز شرایط اولیه شدند و از این تعداد ۹۹۱ هزار و ۶۵۸ متقاضی به بانک‌ها برای دریافت تسهیلات ودیعه معرفی شدند.

مدیرکل دفتر پایش طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی ادامه‌داد: طبق آمارها، تسهیلات پرداخت شده توسط بانک‌ها به متقاضیان وام ودیعه به تعداد ۴۳۸ هزار و ۵۵۸ فقره است که با توجه به فصل نقل و انتقالات، انتظار داریم تا این میزان افزایش یابد و تعداد بیشتری از مردم بتوانند از این امکان برای فراهم کردن مسکن مناسب خود و خانواده استفاده کنند.

خادمیان تاکید کرد: بانک‌ها طبق بخشنامه شرایط پرداخت وام ودیعه را تسریع بدهند.

وی توضیح‌داد: به تازگی گزارش‌هایی به وزارت راه و شهرسازی ارسال شده که بر اساس آن، برخی از شعب مدارک مازاد از بخشنامه از متقاضیان تسهیلات ودیعه طلب می‌کنند و حتی استعلام‌هایی را مجدد پس از حائز شرایط شناخته شدن متقاضی می‌خواهند که این موارد مورد تایید وزارت راه و شهرسازی نیست.

این مقام مسئول تاکید کرد: همه شعب بانک باید بر اساس بخشنامه پیش بروند و مدارک و استعلاماتی خارج از بخشنامه از متقاضیان طلب نکنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • ۷۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در کرمانشاه پرداخت شد
  • پرداخت 133 میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی
  • سقف تراکنش غیرحضوری ۲ برابر شد؛ روزانه ۲۰۰ میلیون تومان
  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣
  • سه وام قرض الحسنه از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومن بدون نیاز به سپرده و ضامن!
  • تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی پرداخت شد
  • پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به ۴۵۰ هزار متقاضی
  • چرا امتیاز اعتباری مشتریان بانک‌ها کم می‌شود؟