Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، غلامرضا شریعتی یکشنبه در نشست بررسی روند پیشرفت پروژه های دولت و قرارگاه سپاه ولیعصر(عج) خوزستان، اظهارداشت: سپاه در این حوزه عملکرد خوبی داشته و لازم است در ادامه این روند سایر دستگاه های اجرایی نیز مشارکت کنند.
وی با تاکید بر اینکه محرومیت زدایی محور همه اقدامات دستگاه های اجرایی در استان باید باشد، افزود: دولت و سپاه در استان خوزستان در این حوزه توافقنامه دارند و بر همین اساس از سال 95 تاکنون اقدامات اساسی در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده عالی دولت در استان خوزستان تصریح کرد:بعد از تکمیل پروژه های توافقنامه سال 95 ، برای انجام پروژه های عمرانی دیگر در مناطق روستایی استان با سپاه پاسداران توافقنامه جدید منعقد می شود بنابر این باید نیازسنجی های دقیقی صورت بگیرد.
استاندار خوزستان توانمندسازی صنعت کشاورزی در قالب این توافقنامه را منشاء دستاوردهای رضایت بخش برای استان دانست و ادامه داد: در این راستا احیاء طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
شریعتی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی در روستاهای استان باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد به این دلیل این رویکرد می تواند بهبود شرایط معیشتی و اقتصادی کشور را در پی داشته باشد .
رئیس شورای برنامه ریزی استان خوزستان با تاکید بر اینکه سپاه از توانایی و ظرفیت بسیار مناسبی برای حضور در مناطق محروم برخوردار است، گفت: به همین دلیل دولت در استان به حمایت های خود در زمینه محرومیت زدایی از چهره مناطق روستایی ادامه خواهد داد.
نماینده عالی دولت در خوزستان از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خواست در اختصاص اعتبار مورد نیاز پروژه های این توافقنامه تلاش و هماهنگی بیشتری انجام دهد.
بر اساس این گزارش، مجموعه طرح های عمرانی مشترک بین دولت و سپاه در مناطق محروم روستایی و عشایری خوزستان بر اساس توافقنامه سال 95 به 81 پروژه می رسد.
9931/6068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اقتصاد مقاومتی سازمان مدیریت و برنامه ریزی سپاه پاسداران صنعت مقام معظم رهبری جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افقه در گفت و گو با قدس: مجلس برای تحقق شعار سال لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را تصویب کند

مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه اهواز در خصوص لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم که دولت به مجلس ارائه کرده است، به خبرنگار قدس تصریح کرد: بنده با پیشنهاد دولت در این لایحه مبنی بر کاهش مالیات عملکرد تولید از 25 به 15 درصد کاملاً موافق هستم. این به معنای کاهش 40 درصدی مالیات بخش تولید است که بسیار مفید خواهد بود.

وی ادامه داد: امیدواریم کاهش مالیات بخش تولید هر چه سریع تر در مجلس مصوب شود تا تولیدکنندگان از این امر بهره ببرند. در شرایط فعلی، تولید از جوانب مختلف تحت فشار است، این طور حمایت ها از تولید می تواند کمک کننده باشد.

استاد اقتصاد دانشگاه اهواز خاطرنشان کرد: هر گونه تسهیل در امر تولید اعم از هزینه ها و موانع بروکراتیک که دولت و مجلس بتوانند پیش ببرند، حتماً می تواند مفید باشد و به نفع کشور است.

افقه گفت: مالیات یکی از ابزارهایی است که می توانیم از آن در راستای سوق دادن سرمایه های راکد به سمت بخش های مولد استفاده کنیم. البته نیاز است دولت به آماده سازی بستر تولید بپردازد. به نحوی که سرمایه ها به این بخش جذب شوند و تولید صورت بگیرد.

وی ادامه داد: نیاز است در کنار اعمال مالیات بر سرمایه های راکد به انجام اقداماتی در راستای برداشتن موانع تولید مبادرت کنیم. در غیر این صورت، صاحبان سرمایه به فکر راه چاره ای برای دور زدن قانون خواهند بود و سرمایه هایشان را به بخش های دیگری خواهند برد.

استاد اقتصاد دانشگاه اهواز خاطرنشان کرد: کاهش مالیات بخش تولید و در نظر گرفتن مشوق ها برای سرمایه گذاری های خرد مردمی که در لایحه مطرح شده است، می تواند عاملی در راستای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم باشد. نیاز است که دولت به مدیریت متغیرهای غیراقتصادی نیز بپردازد. کنترل این مسائل می تواند به رشد اقتصادی کشور کمک کند.

افقه گفت: لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و پیشنهادات مطرح شده در آن مبنی بر کاهش مالیات بخش تولید، در نظر گرفتن معافیت های هدفمند، اعمال مشوق برای سرمایه های خرد مردمی و... را در جهت تحقق جذب مشارکت مردم به سمت تولید مهم ارزیابی می کنم. تصویب هر چه سریع تر لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند به نفع کشور باشد. مجلس نباید خود را معطل لوایح بیهوده کند. باید در مورد لوایحی که برای اقتصاد کشور بسیار ضرروی هستند، به جمع بندی برسد.

واقعیت این است که در شرایط فعلی، مالیات های بالای تولید، نبود انگیزه برای توسعه زنجیره ارزش و مالیات سنگین بر کار افراد، مانع از جهش تولید و سرمایه گذاری خرد مردم در اقتصاد مولد شده است. دولت با هدف ایجاد جذابیت برای بخش تولید و از جذابیت انداختن رکود سرمایه، لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را روانه مجلس کرده است. در این لایحه، تمرکز اصلی بر اصلاح قوانین مالیاتی در راستای تسهیل سرمایه‌گذاری مولد است.

به زعم کارشناسان، لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به عنوان لایحه ای بسیار مهم و حیاتی برای حمایت از بخش تولید و افزایش مشارکت عمومی در اقتصاد باید سریعاً به تصویب مجلس برسد. تصویب سریع این لایحه مهم در مجلس به منظور بهره برداری از مزایای این اصلاحات مالیاتی و تشویق مردم به مشارکت در فعالیت‌های تولیدی بسیار ضروری است.

به ویژه کارشناسان تأکید دارند که این لایحه در راستای مدیریت سرمایه های خرد بسیار اثرگذار خواهد بود. زیرا مشوق های در نظر گرفته شده برای سرمایه های خرد مردمی، انگیزه ای برای آنان به منظور مشارکت در اقتصاد به وجود می آورد.

یکی از جنبه‌های اساسی حمایت از تولید از طریق مشارکت مردم، حمایت مالیاتی هدفمند از بخش تولیدی است. با کاهش فشار مالیاتی بر فعالیت‌های تولیدی، دولت‌ می‌تواند فضای مساعدی را برای رونق کسب و کار و گسترش فعالیت‌های اقتصادی ایجاد کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد
  • توجه ویژه دولت برای رفع عقب ماندگی های بخش آب در مازندران
  • فراهم آوردن زیرساخت های لازم به منظور تحقق شعار سال ۱۴۰۳
  • دستگاه قضایی پیشران حمایت از تولید و اشتغال در استان تهران است
  • ۳۱ هزار شغل به همت ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در استان یزد احیا شد
  • ادامه تجمع‌های مردمی در خوزستان در حمایت از تحقق وعده صادق+فیلم
  • راهبرد کارگروه امور زیر بنایی تسهیل ظرفیت های مردمی در بخش مسکن خوزستان است
  • آزادسازی ۹۰ هکتار زمین راکد در شهرک‌های صنعتی استان تهران
  • آبرسانی به روستاهای دور دست نهاوند
  • افقه در گفت و گو با قدس: مجلس برای تحقق شعار سال لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را تصویب کند