Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عبدالناصر همتی در اینستاگرام خود نوشت: «بعد از کشورهای چین، کره‌جنوبی، هند و ترکیه امروز ژاپن نیز  عملیات واردات نفت از ایران را آغاز کرد. به تدریج درآمدهای جدید نفتی کنار ده‌ها میلیارد دلار منابع فعال بانک‌مرکزی نزد بانک‌های خارجی که پشتیبان قوی و مطمئن تجاری کشورمان است، به چرخه تجاری وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: صادرات غیرنفتی کشورمان نیز با تفاهماتی که صادرکنندگان با همکاران من می‌کنند به تدریج در خدمت واردات کشورمان قرار می‌گیرد. قبلا خدمت مردم عزیزمان عرض کرده بودم داخل کشور نیز ذخایر بسیار مطلوب ارز به صورت اسکناس در حدی است که نیازهای واقعی مردم را تامین کند. البته عوامل مختلفی در داخل و خارج مأیوس از تاثیرگذاری بر عرضه و تقاضا تلاش می‌کنند با ایجاد جو روانی و دادن پالس‌های منفی بازار را از نظر روانی تحت تاثیر قرار بدهند. نکته جالب در مورد این روزهای بازار ارز، کم‌رمق بودن تقاضا در صرافی‌ها و نرخ‌سازی دلالان در فضای مجازی است. بانک مرکزی این روزها جور سمت تقاضا را هم می‌کشد!».

منبع: ایلنا

کلیدواژه: صادرات نفت صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم جنجالی ژاپن برای صادرات جنگنده پیشرفته

کابینه دولت ژاپن روز سه‌شنبه طرحی برای فروش نسل بعدی جت‌های جنگی که این کشور با همکاری بریتانیا و ایتالیا در حال توسعه آن است را تصویب کرد.

این گزارش افزود: انتظار می‌رود تصمیم بحث برانگیز ژاپن مبنی بر اجازه فروش بین المللی تسلیحات به تضمین نقش ژاپن در پروژه مشترک جت‌های جنگنده کمک کرده و در راستای تقویت صنعت تسلیحات ژاپن و افزایش نقش این کشور در امنیت جهانی باشد.

ژاپن همچنین بازنگری در دستورالعمل‌های انتقال فناوری و تجهیزات تسلیحاتی این کشور را تأیید کرد تا امکان فروش سلاح‌های کشنده به کشور‌هایی غیر از شرکای خود را نیز فراهم کند.

ان‌بی‌سی نیوز در ادامه تحلیل این خبر نوشت: ژاپن مدت‌هاست که صادرات تسلیحات را تحت قوانین صلح‌طلبانه خود محدود کرده است، با این حال در بحبوحه افزایش تنش‌های منطقه‌ای و جهانی، لازم دانسته تا گام‌هایی برای رفع این مقررات بردارد.

تصمیم در مورد فروش جت‌ها به ژاپن این امکان را می‌دهد که برای اولین بار سلاح‌های کشنده‌ای را که به صورت مشترک با دیگر کشور‌ها تولید می‌کند را به کشور‌های دیگر نیز صادر کند.

ژاپن در حال همکاری با ایتالیا و بریتانیا برای توسعه یک جت جنگنده پیشرفته برای جایگزینی ناوگان قدیمی آمریکایی خود است.

این کشور که قبلاً روی یک طرح داخلی به نام F-X کار می‌کرد، در دسامبر ۲۰۲۲ موافقت کرد که تلاش خود را با یک برنامه بریتانیایی-ایتالیایی به نام Tempest برای استقرار در سال ۲۰۳۵ ادغام کند. این پروژه مشترک معروف به برنامه هوایی مبارزه جهانی (GCAP) در بریتانیا مستقر است.

ژاپن امیدوار است که جنگنده‌های جدید قابلیت‌های پیشرفته‌ای را با توجه به تنش‌های فزاینده در منطقه در اختیار این کشور قرار داده و به آن در برابر رقبای منطقه‌ای یعنی چین و روسیه برتری فناوری قابل توجهی ارائه کند.

ژاپن به دلیل سابقه خود در زمان جنگ جهانی دوم که به عنوان متجاوز شناخته شده بود و همچنین ویرانی‌های ناشی از این جنگ، قانونی را تصویب کرده است که ارتش را تنها به دفاع از خود محدود می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ظرفیت صادرات ایران به روسیه ۲۰ برابر الان
  • ​تغییر ساعت فعالیت شعب بانک صادرات ایران به مناسبت شب‌های قدر
  • آغاز تمرینات نرم و سبک ستاره مصدوم استقلال
  • ​تغییر ساعت کار شعب بانک صادرات ایران به مناسبت شب‌های قدر
  • دیدار نوروزی مدیریت ارشد بانک ایران زمین با کارکنان ادارات مرکزی
  • تصمیم جنجالی ژاپن برای صادرات جنگنده پیشرفته
  • پیش‌بینی مهم نرخ ارز در ۱۴۰۳؛ تغییر قیمت دلار تا پایان سال
  • یک پیش‌بینی مهم درباره نرخ ارز در سال ۱۴۰۳/ سمیعی: قیمت دلار تا پایان سال چه تغییری می‌کند؟
  • پتانسیل تولید ۲ میلیون تن ماهی در قفس وجود دارد
  • تحقق جهش تولید با تداوم سیاست تثبیت اقتصادی