Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر ابدالی محمدی عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی کشور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۷۵ درصد از کل بودجه کشور معادل ۱۲۷۴ هزار میلیارد تومان به شرکت های دولتی می‌رسد که در مجلس بررسی نمی‌شود، یعنی تمامی صحبت ها و دعواها برسر ۲۵ درصد مابقی بودجه است که خود جای تامل دارد.

مولف کتاب "اقتصاد مقاومتی؛ تفسیر جهادکبیر" خاطرنشان کرد: بودجه کل کشور مبلغ ۱۷۷۵ هزار میلیارد تومان و بودجه شرکت های دولتی مبلغ ۱۲۷۴ هزارمیلیارد تومان و بودجه عمومی کشور مبلغ ۴۷۸ هزارمیلیارد تومان شامل وزارتخانه ها، حقوق کارمندان، بودجه سلامت و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

ابدالی محمدی با اشاره به افزایش ۵۲ درصدی بودجه شرکت های دولتی نسبت به سال قبل اظهار کرد: سال گذشته کل بودجه شرکت های دولتی ۸۳۹ هزار میلیارد تومان بوده و امسال با ۵۲ درصد افزایش به ۱۲۷۴ هزار میلیارد تومان رسیده است، این درحالی است که بودجه عمومی کشور صرفا ۱۳ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: سال گذشته نسبت بودجه شرکت های دولتی به کل بودجه کشور ۶۷ درصد بوده، اما امسال سهم بودجه شرکت های دولتی از کل بودجه کشور به ۷۵ درصد رسیده است؛ ۷۵ درصدی که در مجلس مورد بررسی قرار نمی‌گیرد.

وی تاکید کرد: براساس لایحه ای که دولت اعلام کرده است هزینه شرکت های دولتی زیان‌ده ۱۱ هزار میلیارد تومان است، در مقایسه با بودجه فرهنگی کشور، بودجه این شرکت ها حدود ۹ برابر بودجه فرهنگی کشور است، چرا باید یک شرکت دولتی زیان ده باشد؟ چرا کسی میزان هزینه تمام شده و سودآوری این شرکت‌ها را بررسی نمی‌کند؟ در حالی که مجلس باید به این موارد ورود پیدا کند.

عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی کشور افزود: اخیراً فضاسازی‌های زیادی بر علیه بودجه فرهنگی کشور شکل گرفته اما خوب است بدانیم کل بودجه ای که دولت برای دین و مذهب در نظر گرفته معادل ۱۳۰۰ میلیارد تومان یعنی صرفاً ۰.۰۷ درصد از کل بودجه است.

وی افزود: اگر نسبت به بودجه فرهنگی کشور بسنجیم، بودجه دین و مذهب فقط ۱۶ درصد بودجه فرهنگی کشور است و جالب این‌که بودجه دین و مذهب، ۱۰ درصد اختلاس ۱۳ هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان است. با این وجود جوسازی علیه این بودجه ناچیز این ذهنیت را ایجاد می کند که مگر قرار است در پوشش این خبرسازی‌ها اتفاقاتی بیفتد؟

ابدالی محمدی با اشاره به کاهش ۴۳ درصدی بودجه دین و مذهب در لایحه سال ۹۸ نسبت به بودجه سال جاری عنوان کرد: ‌بودجه شورای عالی حوزه های علمیه ۳۱ درصد کاهش، شورای عالی حوزه علمیه خواهران ۳۸ درصد کاهش، بودجه جامعه المصطفی ۳۴ درصد کاهش و  بودجه سازمان تبلیغات ۲۸ درصد کاهش داشته است.

وی در خصوص بودجه جامعه المصطفی با تاکید بر این مطلب که در حالی که بودجه جامعه المصطفی کاهش یافته است، کمک به مخارج سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین المللی ۲۲ درصد افزایش یافته و از ۱۵۸ میلیارد تومان به ۱۹۳ میلیارد تومان در لایحه ۹۸ رسیده، مدعی شد: سازمان‌هایی که ما را تحریم می‌کنند و قطعنامه برعلیه ما صادر می‌کنند افزایش بودجه داشته‌اند، جالب این‌که بودجه کمک به سازمان ملل تقریباً برابر با بودجه جامعه المصطفی است!

‌ابدالی محمدی در خصوص بودجه جامعه المصطفی هم عنوان کرد: بودجه جامعه المصطفی با ۵۰ هزار فارغ التحصیل و ۵۰ هزار دانشجوی خارجی از بسیاری از دانشگاههای کشور کمتر است. تک تک دانشجویان و فارغ التحصیلان جامعه المصطفی می‌توانند یک سفیر اقتصادی برای کالای ایرانی و آوردن توریست به ایران باشند، دولت باید با شبکه سازی از این افراد در راستای اقتصاد کشور استفاده کند. سوال این است چرا دولت برنامه ای برای استفاده از این ظرفیت عظیم برای کمک به صادارت کالاهای ایرانی ندارد؟

ابدالی محمدی اظهار کرد: در طی ارتباطی که با دانشجویان خارجی جامعه المصطفی داشته ایم بسیاری از آنها تعصب شدید بر روی کالای ایرانی و مصرف آن دارند و حتی عنوان کرده‌اند در کشور خودشان هم از کالای ایرانی استفاده می کنند. در دیدارهایی که با مسئولان جامعه المصطفی داشته‌ایم در بحث اقتصاد اعلام آمادگی و کمک رسانی به مسئولان را در بحث اقتصاد مطرح کرده‌اند ولی تا کنون از این ظرفیت استفاده نشده است.

عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی کشور ‌افزود: با ظرفیت عظیمی که جامعه المصطفی بعد از انقلاب ایجاد کرده است می‌توان به صراحت گفت چندین برابر وزارت خارجه فعالیت داشته است.

این کارشناس اقتصادی خاطرنشان کرد: ۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا توسط جامعه المصطفی مسلمان شده‌اند، این یعنی بازار ۵۰ میلیونی برای کالای ایرانی که برای بهره‌برداری از آن، وزارت خارجه و وزارت صنعت باید اراده داشته باشند.

وی در پایان افزود: در طی چند سال گذشته حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد بودجه بسیاری از نهادهای دینی محقق شده و بخش زیادی از بودجه این مراکز محقق نمی‌شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۵۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: جامعة المصطفی العالمیه شجره‌ طیبه‌ ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌ های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی به کشورها تسری پیدا کند بنابراین این مولود مبارک را  نباید تنها جریانی تعلیمی دانست.

  آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی در دیدار با هیئت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهار داشت: جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد.     آیت الله علم الهدی افزود: همه تلاش‌ هایی که در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان انجام می شود، باید در خدمت پیروی از خط ولایت حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا له الفدا) باشد.   عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: امروزه نه‌ فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده اند و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.     وی تأکیدکرد: استادان برجسته سیاست در نظام سلطه، شیعه را همچون پرنده‌ ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف می کنند، بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌ هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سرباز و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان (عج) خواهد بود.   آیت‌ الله علم‌ الهدی گفت: فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌ های علمیه در سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌ های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌ اید.   وی بیان کرد: این همان عرصه‌ ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان (عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌ مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌ بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.   بیش از ۵۰ میلیون شیعه اثنی عشری و ۲۰۰ میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت (ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و سه هزار طلبه در ۱۰۰ مدرسه و حوزه علمیه هندوستان مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

دیگر خبرها

  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح